• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر: رسیدن به چمپیونزلیگ، در بازار به ما کمک می کند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
307815_heroa.jpg

توپچی ها در این تابستان خرید قابل توجهی انجام ندادند اما با پیروزی مقابل فنرباغچه در دیدار رفت مرحله حذفی لیگ قهرمانان، گام بلندی به سوی مرحله گروهی برداشتند.

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است که پیروزی 3-0 مقابل فنرباغچه، می تواند به این باشگاه در بازار نقل و انتقالات کمک کند.
توپچی ها در این تابستان خرید قابل توجهی انجام ندادند اما با پیروزی مقابل فنرباغچه در دیدار رفت مرحله حذفی لیگ قهرمانان، گام بلندی به سوی مرحله گروهی برداشتند.
ونگر معتقد است که نزدیک شدن به حضور در چمپیونزلیگ، به جلب بازیکنان مورد نظر این باشگاه کمک می کند.
او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا می تواند بازیکنان مورد نظرش را به خدمت بگیرد یا نه، گفت:" من مطمئنم.ما بودجه خوبی داریم.
اولین سوال هر بازیکن این است که در لیگ قهرمانان بازی می کنید یا نه؟ این اولین درخواست است."
گفته می شود آرسنال به دنبال خرید دی ماریا و بنزما، ستاره های رئال، است اما مربی فرانسوی ترجیح داد در این مورد صحبت نکند.
" من نمی خواهم در مورد نام ها صحبت کنم. شما (رسانه ها) این را به خوبی می دانید."
آرسنالی ها بعد از شکست هفته گذشته مقابل استون ویلا، پیشنهادی 10 میلیون پوندی برای خرید یوان کابای ارائه دادند اما الن پاردو، سرمربی نیوکاسل، اعلام کرد که در انتظار پیشنهاد بسیار بهتری بودند.

بالا