ahmadfononi
معاونت انجمن
آرسن ونگر، مربي آرسنال به شدت از سسک فابرگاس، کاپيتان تيمش دفاع کرده و گفته خبرنگاري که از سوي مجلهاي اسپانيايي با فابرگاس مصاحبه کرده بود حرفهايش را تحريف کرده است.
آن خبرنگار نوشته بود که این بازیکن 23 ساله گفته آرسنال باید بین پرورش جوانان و قهرمانی یکی را انتخاب کند، و گفته اگر مربیاش در اسپانیا بود و تا این حد بیجام میماند اخراج میشد.
حالا هم مربی و هم بازیکن گفتهاند این حرفها صحت ندارد.
ونگر گفت: «آن مطلب من را اذیت میکند.
قرار بود باشگاه مطلب را بررسی کند و بعد اجازه چاپ آن را بدهد. اما نویسنده نه تنها توافق ما را زیر پا گذاشت، بلکه به کل آن را منحرف کرد و ما بسیار عصبانی هستیم.
فابرگاس به فلسفه من حمله نکرد.
این حرف او نبود و او کاملا برعکسش را گفته بود.»
فابرگاس هم در این باره گفت: «باورم نمیشود مردم تلاش میکنند هر چیزی را تحریف کنند تا از آن تیتر بسازند. آرسن ونگر تاثیر فوقالعادهای روی من و دوران بازیام گذاشته. او انسانی بزرگ است.»
![00026142.jpg](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026142.jpg)
آن خبرنگار نوشته بود که این بازیکن 23 ساله گفته آرسنال باید بین پرورش جوانان و قهرمانی یکی را انتخاب کند، و گفته اگر مربیاش در اسپانیا بود و تا این حد بیجام میماند اخراج میشد.
حالا هم مربی و هم بازیکن گفتهاند این حرفها صحت ندارد.
ونگر گفت: «آن مطلب من را اذیت میکند.
قرار بود باشگاه مطلب را بررسی کند و بعد اجازه چاپ آن را بدهد. اما نویسنده نه تنها توافق ما را زیر پا گذاشت، بلکه به کل آن را منحرف کرد و ما بسیار عصبانی هستیم.
فابرگاس به فلسفه من حمله نکرد.
این حرف او نبود و او کاملا برعکسش را گفته بود.»
فابرگاس هم در این باره گفت: «باورم نمیشود مردم تلاش میکنند هر چیزی را تحریف کنند تا از آن تیتر بسازند. آرسن ونگر تاثیر فوقالعادهای روی من و دوران بازیام گذاشته. او انسانی بزرگ است.»