• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر: نگران اخراج شدن نیستم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
وپچی ها فصل جدید را با شکست 3-1 خانگی مقابل استون ویلا آغاز کردند اما سرمربی فرانسوی معتقد است که این نتیجه تاثیری در آینده اش ندارد. سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تاکید کرد که علی رغم شروع ناامید کننده در رقابت های این فصل، به اخراج شدن از این باشگاه فکر نمی کند.
توپچی ها فصل جدید را با شکست 3-1 خانگی مقابل استون ویلا آغاز کردند اما سرمربی فرانسوی معتقد است که این نتیجه تاثیری در آینده اش ندارد.
ونگر به خبرنگاران گفت:" ما در عصر رسانه ها زندگی می کنیم؛ هر کسی نظر خودش را بیان می کند و من هم مشکلی با آن ندارم.
در این 16 سال، من وفاداری ام را به این باشگاه نشان دادم. نگرانی من، خوب بازی کردن تیم است. این تنها نگرانی من است.
تا زمانی که اینجا باشم، می خواهم خوب کار کنم. من هم بسیار از این نتیجه ناراحت شدم زیرا ما در 10 دیدار پایانی فصل گذشته شکستی نداشتیم اما فصل جدید را با یک شکست خانگی شروع کردیم.
این ضربه بدی بود اما راه حل این نیست که بنشینیم و بگوییم:" اوکی، ما خرید می کنیم تا شما خوشحال شوید."
آنچه برای ما مهم است، پیروزی در دیدارهای مان است؛ با بازیکنانی که در اختیار داریم. می خواهیم آنچه در فصل گذشته آغاز کردیم را ادامه بدهیم. وقتی جاه طلبی ای مانند ما داشته باشید، پذیرفتن شکست در اولین دیدار فصل دشوار است."

بالا