• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ويا فردا جراحي مي‌شود

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
00036179.jpg

به نقل از آس اسپانیا، بیمارستان کوئیرون بارسلونا که به کلینیک تخصصی این شهر شهرت دارد فردا روز بسیار مهمی را تجربه خواهد کرد، حداقل ۳ هزار هواداران بارسلونا با تجمع مقابل این بیمارستان امشب را برای داوید ویا دعا می‌کنند و تا ظهر فردا برای کسب آگاهی از عمل جراحی داوید ویا صبر خواهند کرد.
باشگاه بارسلونا نیز ضمن تشکر از هواداران تجمع کرده از آن‌ها خواسته شب را به خانه برگردند اما اقدامات لازم برای پذیرایی از این جمعیت را انجام داده و با نصب یک صفحه نمایش بزرگ اجازه نداده تا هواداران بارسلونا از تماشای فینال جام باشگاه‌های جهان محروم شوند.
دکتر رامون کوگات در این خصوص به خبرنگاران گفته است: فردا ظهر جراحی فوق تخصصی داوید ویا انجام می‌شود و کادر پزشکی باشگاه بارسلونا نیز به عنوان ناظران این جراحی در کنار من خواهند بود.
خبرنگاران زیادی مقابل بیمارستان مرکزی بارسلونا تجمع کرده و منتظر انتشار خبری خوش برای هواداران بارسلونا هستند، نتیجه این جراحی پیچیده تا حدی اهمیت دارد که حتی ممکن است مدت پیش‌بینی شده برای استراحت داوید ویا را به نصف کاهش دهد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
این رو هم برای دوستانی که خبر ندارند بگم که پای ویا در بازی با السد قطر شکست:دل شکسته:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
چه بد.من ویا رو خیلی دوست دارم.امیدوارم مورد خاصی نباشه.:ناراحت:

بالا