• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وکيل بوفون: او در يوونتوس مي‌ماند

ahmadfononi

معاونت انجمن
من چيزهايي درباره مذاکرات خودم با مقامات ديگر رم خوانده‌ام اما بوفون همچنان بازيکن يووه هست و به من تاکيد کرده قصد دارد در اين تيم بازي کند.
00003672.jpg

توماس دی‌بندیتو ایجنت جان لوییجی بوفون دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا عقیده دارد قصد نهایی این دروازه‌بان مشهور این است که در باشگاهش بماند.

به گزارش سایت گل بوفون که شایعه شده در تابستان به رم نقل مکان خواهد کرد، یکی از مهم‌ترین چهره‌های نقل و انتقال در پایان فصل خواهد بود. با این حال خود او هیچ اظهارنظری در این زمینه انجام نداده است. دی‌بندیتو می‌گوید: «من واقعا نمی‌دانم که نکات مهم چگونه باید گفته شود. من هرگز با هیچ فردی در باشگاه رم صحبت نکرده‌ام و هیچ قراردادی بسته نشده است.»

این در حالی است گفته می‌شود والتر ساباتینی مدیر ورزشی باشگاه رم قصد دارد با استفاده از دوستی خود با وکیل بوفون این دروازه‌بان را به رم بکشاند. دیبنتیو می‌گوید: همه می‌دانند من و ساباتینی روابط بسیار خوبی داریم اما به این معنا نیست که جان لوئیجی به رم می‌رود. هیچ‌کس در این‌باره با من صحبت نکرده است. من همچنین چیزهایی درباره مذاکرات خودم با مقامات دیگر رم خوانده‌ام اما بوفون همچنان بازیکن یووه هست و به من تاکید کرده قصد دارد در این تیم بازی کند.

بالا