• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

يحيي گل‌محمدي:كي‌روش مربي كاربلدي است

ahmadfononi

معاونت انجمن
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال ايران با تمجيد از کارلوس کي‌روش گفت: اميدوارم باشگاه‌ها با تيم ملي همکاري کنند.
00029774.jpg

يحيي گل‌محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران با اشاره به انتخاب سرمربي و مربي جديد تيم ملي اميد و همچنين انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار سرمربي تيم ملي بزرگسالان اظهار کرد: درباره اين‌که چه کساني انتخاب شدند يا بايد مي‌شدند، حرفي ندارم، ولي مهم اين است تمام اين مربيان قرار است زير نظر کي‌روش کار کنند که اين کار بسيار خوب است و بايد ادامه پيدا کنند.
وي در ادامه با بيان اينکه کي‌روش مربي کاربلدي است، افزود: سرمربي جديد تيم ملي بايد ايده‌ها و تاکتيک‌هاي مورد نظرش را به تيم اميد و باشگاه‌ها القا کند تا در آينده با برنامه‌ريزي درست بتوانيم از اين تاکتيک‌ها بهره‌برداري کنيم.
گل‌محمدي همچنين در ادامه با اشاره به انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار ايراني کارلوس کي‌روش تصريح کرد: اين که چه کسي دستيار سرمربي تيم ملي باشد، به سياست‌هاي کاري سرمربي بستگي دارد، ولي من فکر مي‌کنم شايد کي‌روش دوست نداشته است که يک مربي بزرگ ايراني در کنارش باشد و شايد نسبت به مربيان ايراني تصوير خوبي در ذهن ندارد و تصور کرده است که با اين کار راحت‌تر مي‌تواند تصميم بگيرد.
کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايران همچنين گفت: اميد نمازي با حضور چندماهه‌اش در ايران نسبت به بازيکنان ايراني و فوتبال کشور شناخت نسبي پيدا کرده است، ولي من تصور مي‌کنم اگر يک مربي که شناخت بيشتري از بازيکنان داشته باشد، در کنار کي‌روش قرار مي‌گرفت بهتر بود.
سرمربي تيم فوتبال نساجي مازندران در ادامه با بيان اينکه اگر مي‌خواهيم فوتبالمان درست شود بايد همه دستگاه‌ها در راستاي سياست‌هاي کي‌روش کار مي‌کنند، خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم باشگاه‌هاي ما از نظر فني و تاکتيکي همکاري لازم را با تيم‌ ملي انجام ندهند، چرا که من تصور نمي‌کنم تيم‌هايي مثل استقلال، پرسپوليس، سپاهان و ذوب آهن تاکتيک‌هاي خود را بر اساس تاکتيک و ساختار تيم ملي تنظيم کنند. به هر حال درست شدن ساختار فوتبال ايران يک کار ريشه‌اي و بزرگ مي‌خواهد و پا گرفتنش در ايران سخت است.
گل‌محمدي در پايان از پيشنهاد در مربيگري يک تيم ليگ برتري به وي خبر داد، ولي نامي از آن تيم نبرد.

بالا