مواد لازم :
آرد سفيد گندم 250 گرم
زرده تخممرغ يك عدد
كره 80 گرم
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوري (نصف پيمانه)
مواد لازم براي داخل پاته :
سينه مرغ خرد شده 450 گرم (يك سينه كامل)
هويج پخته و خرد شده دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز (كنسرو يا پخته شده ) نصف پيمانه
پياز بزرگ خرد شده يك عدد
كره يا روغن 50 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس پاته:
كره چهار قاشق سوپخوري ( 50گرم)
آب مرغ يك پيمانه
آرد سفيد گندم دو قاشق سوپ خوري(15 گرم)
شير پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
كره را در تابه چدني يا تفلون آب كرده و پياز را در آن تفت ميدهيم تا نرم شود. سپس سينه مرغ را اضافه كرده بعد هويج را به آن افزوده و تفت ميدهيم. قارچ و نخود سبز را نيز ريخته و كمي تفت داده سپس سس را داخل آن ميريزيم و از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم تا تمام مواد به سس آغشته شود. اين مخلوط را در ظرف نشكن يا سفال ميريزيم. خمير را به شكل در ظرف با وردنه باز كرده و روي مواد ميگذاريم و كمي فشار ميدهيم. سپس اطراف آن را با دست به شكل دالبر در ميآوريم. مقداري از باقيمانده خمير را برداشته و به شكل نوارهاي باريك و ضربدر روي خمير ميگذاريم. در پايان روي خمير را با زرده تخممرغ وروغن مايع طلايي كرده و در طبقه وسط فر، كه از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايشت گرم كردهايم، به مدت 30 دقيقه طبخ ميكنيم. پس از طبخ روي اين خمير بايد طلايي شده باشد.
طرز تهيه سس پاته:
آرد را در آب مرغ و شير حل ميكنيم، سپس روي حرارت ملايم قرار داده و هم ميزنيم تا مواد غليظ شود و به غلظت فرني برسد، سپس ظرف را از روي حرارت برميداريم. در همين حالت كره را به خورد سس ميدهيم، بعد نمك و فلفل آن را اندازه كرده و سس را كنار ميگذاريم.
طرز تهيه خمير:
آرد و نمك را در كاسهاي ريخته، نصف آب و زرده تخممرغ را كم كم به آن اضافه ميكنيم. كره و روغنزيتون را به خورد آرد ميدهيم. سعي ميكنيم با نوك انگشتان و به آرامي خمير را ورز دهيم. اگر خمير خيلي سفت بود، كم كم مابقي آب را نيز اضافه ميكنيم تا حدي كه خمير لطيف، صاف و يك دستي به دست آيد. سپس خمير را داخل كيسه فريزر قرار داده و در جاي گرم به مدت يك ساعت ميگذاريم تا خمير وربيايد. سپس خمير را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا ميزنيم و دوباره خمير را عمودي به طرف خود قرار ميدهيم و مجددا آن را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا ميزنيم.
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوري (نصف پيمانه)
مواد لازم براي داخل پاته :
سينه مرغ خرد شده 450 گرم (يك سينه كامل)
هويج پخته و خرد شده دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز (كنسرو يا پخته شده ) نصف پيمانه
پياز بزرگ خرد شده يك عدد
كره يا روغن 50 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس پاته:
كره چهار قاشق سوپخوري ( 50گرم)
آب مرغ يك پيمانه
آرد سفيد گندم دو قاشق سوپ خوري(15 گرم)
شير پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
كره را در تابه چدني يا تفلون آب كرده و پياز را در آن تفت ميدهيم تا نرم شود. سپس سينه مرغ را اضافه كرده بعد هويج را به آن افزوده و تفت ميدهيم. قارچ و نخود سبز را نيز ريخته و كمي تفت داده سپس سس را داخل آن ميريزيم و از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم تا تمام مواد به سس آغشته شود. اين مخلوط را در ظرف نشكن يا سفال ميريزيم. خمير را به شكل در ظرف با وردنه باز كرده و روي مواد ميگذاريم و كمي فشار ميدهيم. سپس اطراف آن را با دست به شكل دالبر در ميآوريم. مقداري از باقيمانده خمير را برداشته و به شكل نوارهاي باريك و ضربدر روي خمير ميگذاريم. در پايان روي خمير را با زرده تخممرغ وروغن مايع طلايي كرده و در طبقه وسط فر، كه از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايشت گرم كردهايم، به مدت 30 دقيقه طبخ ميكنيم. پس از طبخ روي اين خمير بايد طلايي شده باشد.
طرز تهيه سس پاته:
آرد را در آب مرغ و شير حل ميكنيم، سپس روي حرارت ملايم قرار داده و هم ميزنيم تا مواد غليظ شود و به غلظت فرني برسد، سپس ظرف را از روي حرارت برميداريم. در همين حالت كره را به خورد سس ميدهيم، بعد نمك و فلفل آن را اندازه كرده و سس را كنار ميگذاريم.
طرز تهيه خمير:
آرد و نمك را در كاسهاي ريخته، نصف آب و زرده تخممرغ را كم كم به آن اضافه ميكنيم. كره و روغنزيتون را به خورد آرد ميدهيم. سعي ميكنيم با نوك انگشتان و به آرامي خمير را ورز دهيم. اگر خمير خيلي سفت بود، كم كم مابقي آب را نيز اضافه ميكنيم تا حدي كه خمير لطيف، صاف و يك دستي به دست آيد. سپس خمير را داخل كيسه فريزر قرار داده و در جاي گرم به مدت يك ساعت ميگذاريم تا خمير وربيايد. سپس خمير را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا ميزنيم و دوباره خمير را عمودي به طرف خود قرار ميدهيم و مجددا آن را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا ميزنيم.