• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاتو: از کاکا درميلان استقبال مي کنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
الکساندر پاتو، مهاجم برزيلي باشگاه ميلان در صحبتهايي اعلام کرد که اگر کاکا تصميم به پيوستن به سن سيرو بگيرد، قدمش روي چشمان روسونري خواهد بود.
00027478.jpg

با پیوستن مسعوت اوزیل و درخشش او دررختکن رئال و طولانی شدن روند مصدومیت های کاکا، این ستاره برزیلی برای راهیابی به ترکیب اصلی رئال با مشکلات فراوانی مواجه است و این روزها شایعات مختلفی درمورد احتمال جدایی او از سانتیاگو برنابئو و بازگشت احتمالی اش به میلان به گوش می رسد
در این میان پاتو به سکای سپورت گفت:« من دوست دارم که کاکا به میلان بازگردد.اگر او تصمیم به برگشت بگیرد،با آغوشی باز از او استقبال خواهیم کرد.»
کاکا پیش از آنکه در سال 2009 با قراردادی 65 میلیون یورویی به رئال برود، شش فصل موفق را در روسونری پشت سر گذاشت و در طول 18 ماه اخیر رابطه دوستانه و خوبش با پاتوی 21 ساله را حفظ کرده است.
پاتو در ادامه صحبتهایش در مورد داربی 2 آوریل شهر میلان گفت:« هنوز زمان زیادی برای بازیابی آمادگی فیزیکی ام پیش از داربی دارم. قوزک پایم به مراتب بهتر از قبل شده است و فکر می کنم که برای آن بازی به اوج آمادگی برسم.»

بالا