• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاستا با نخود

B a R a N

مدير ارشد تالار
پاستا با نخود

246289_863.jpg


مواد لازم (4 نفر)

• 200 گرم نخود پخته شده

• یک عدد برگ بو

• یک حبه سیر

• یک شاخه رزماری تازه

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده

• 200 گرم پاستا ریز

• روغن زیتون

• نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. بهتر است از کنسرو آماده نخود استفاده کنید. اما اگر می خواهید خودتان آنها را بپزید، از یک شب قبل نخودها را خیس کنید و در یخچال قرار دهید. روز بعد آنها را به همراه یک عدد برگ بو چند ساعت بپزید تا کاملا نرم شوند اما نباید له شوند. برای اینکه مزه‌دار باشند، نمک هم اضافه کنید.

2. آب نخود را دور نریزید زیرا برای تهیه سس نیاز است.

3. در یک قابلمه دیگر، سیر، رزماری و فلفل چیلی را در چند قاشق روغن زیتون تفت دهید. هنگامی که سیر کمی نرم شد و تغییر رنگ داد، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه بپزید.

4. آب نخود را اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود. سپس پاستا را اضافه کنید و آنها را تا زمانی بپزید که آب سس تبخیر شود.

5. در این فاصله پاستا پخته و نرم و سس غلیظ می شود. اما نباید خیلی غلیظ شود و بیشتر شبیه سوپ خامه ای باید باشد. نمک و فلفل اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان روی آن رنده و گرم سرو کنید.
 
بالا