پاستا تالياتي با سس كارنيارا براي 4 نفر
مواد لازم
1) تالياتي پاستا......................................600 گرم
2) ژامبوان گوشت يا سينه مرغ پخته ............400 گرم يا خام
3) سير...............................................2حبه
4) روغن زيتون.....................................6 ق سوپ خوري
5) زرده تخم مرغ...................................2عدد
6) خامه..............................................6 ق سوپ خوري
7) پنير پارميزان....................................6 ق سوپ خوري
8) نمك و فلفل.......................................به مقدار لازم
طرز تهيه
1- ابتدا پاستا را داخل ظرف ريخته البته تو آب نمك و رو غن و سركه ريخته تا آب زودتر جوش بيايد پاستا را داخل آب جوش ريخته.
2- سينه مرغ خام را نگيني درشت خورد كرده بعد ريخته داخل ماهيتابه بعد نمك و فلفل زده كمي پخته بعد سير زده ولي مراقب باشيد نسوزذ حالا زرده تخم مرغ را اضافه كرده و با چنگال زده و كم كم خا مه را اضافه كرده و هم زده و پنير اضافه كرده و به مرغ اضافه كرده .
3- پاستا آبكش كرده روي مرغ ريخته بعد هم خامه باقي مواد اضافه كرده بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته.
مواد لازم
1) تالياتي پاستا......................................600 گرم
2) ژامبوان گوشت يا سينه مرغ پخته ............400 گرم يا خام
3) سير...............................................2حبه
4) روغن زيتون.....................................6 ق سوپ خوري
5) زرده تخم مرغ...................................2عدد
6) خامه..............................................6 ق سوپ خوري
7) پنير پارميزان....................................6 ق سوپ خوري
8) نمك و فلفل.......................................به مقدار لازم
طرز تهيه
1- ابتدا پاستا را داخل ظرف ريخته البته تو آب نمك و رو غن و سركه ريخته تا آب زودتر جوش بيايد پاستا را داخل آب جوش ريخته.
2- سينه مرغ خام را نگيني درشت خورد كرده بعد ريخته داخل ماهيتابه بعد نمك و فلفل زده كمي پخته بعد سير زده ولي مراقب باشيد نسوزذ حالا زرده تخم مرغ را اضافه كرده و با چنگال زده و كم كم خا مه را اضافه كرده و هم زده و پنير اضافه كرده و به مرغ اضافه كرده .
3- پاستا آبكش كرده روي مرغ ريخته بعد هم خامه باقي مواد اضافه كرده بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته.