• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاستا تالياتي با سس كارنيارا

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
پاستا تالياتي با سس كارنيارا براي 4 نفر
مواد لازم
1) تالياتي پاستا......................................600 گرم
2) ژامبوان گوشت يا سينه مرغ پخته ............400 گرم يا خام
3) سير...............................................2حبه
4) روغن زيتون.....................................6 ق سوپ خوري
5) زرده تخم مرغ...................................2عدد
6) خامه..............................................6 ق سوپ خوري
7) پنير پارميزان....................................6 ق سوپ خوري
8) نمك و فلفل.......................................به مقدار لازم
طرز تهيه
1- ابتدا پاستا را داخل ظرف ريخته البته تو آب نمك و رو غن و سركه ريخته تا آب زودتر جوش بيايد پاستا را داخل آب جوش ريخته.

2- سينه مرغ خام را نگيني درشت خورد كرده بعد ريخته داخل ماهيتابه بعد نمك و فلفل زده كمي پخته بعد سير زده ولي مراقب باشيد نسوزذ حالا زرده تخم مرغ را اضافه كرده و با چنگال زده و كم كم خا مه را اضافه كرده و هم زده و پنير اضافه كرده و به مرغ اضافه كرده .
3- پاستا آبكش كرده روي مرغ ريخته بعد هم خامه باقي مواد اضافه كرده بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته.
 
بالا