• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاستور: خواب قهرماني مي‌بينم

ahmadfononi

معاونت انجمن
هافبک آرژانتيني پالرمو پيش از برگزاري ديدار پاياني جام حذفي ايتاليا عنوان کرد که رؤياي قهرماني در اين جام را در سر مي‌پروراند.

00030841.jpg

به نقل از گازتا دلو اسپورت، اين ديدار امشب در ورزشگاه المپيک رم بين تيم‌هاي پالرمو و اينترميلان برگزار خواهد شد.
سيسيلي‌ها از دهه 70 تاکنون نتوانسته‌اند در فينال کوپا ايتاليا حاضر شوند و پيروزي برابر اينتر نخستين قهرماني آنها در اين جام را رقم خواهد زد.

پاستور در اين خصوص گفت: بسيار خوشحالم که به بازي پاياني رسيده‌ايم. نمي‌توانم براي شروع بازي صبر کنم. دوست دارم در پايان بازي، اين پالرمو باشد که جام را بالاي سر مي‌برد. آنگاه با هم تيمي‌هايم و هواداران تيم به پايکوبي خواهيم پرداخت.
وي ادامه داد: اينتري‌ها مي‌خواهند از عنوان قهرماني خود دفاع کنند ولي ما نيز قصد داريم براي نخستين بار اين جام را به خانه ببريم. بگذاريد روشن‌تر حرف بزنم. تنها چيزي که مي‌خواهيم قهرماني در اين جام است اميدوارم رؤياي ما به حقيقت تبديل شود.
رؤياي قهرماني در اين جام چيزي است که هر شب به آن فکر مي‌کنم. قهرماني ما هواداران را به خيابانها خواهد کشاند. از تصور چنين صحنه‌هايي هيجان زده مي‌شوم.

بالا