khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]مدافع اسبق استقلال ميگويد اين تيم نبايد بيمحابا به افسي سئول حمله کند و حضور تماشاگران در اين ديدار تعيين کننده خواهد بود. |
[TD="align: left"]
مهدي پاشازاده دربارهي شکست دو بر صفر استقلال برابر افسي سئول گفت: با وجود مشکلات زياد مالي و دير بستن تيم و از سويي ديگر استارت دير هنگام تمرينات استقلال، همينکه آنها تا اين مرحله بالا آمدهاند کار بزرگي انجام دادهاند و بيش از اين نبايد از آنها توقع داشت. البته قبول دارم که استقلال در عمل ميتوانست در اين ديدار بهتر هم باشد اما مصدوميتها و دوکارته بودن چند بازيکن، کمي آنها را دچار مشکل کرد. شايد عدهاي بگويند گلهايي را که استقلال خورده، بر اساس اشتباهات فردي بود اما من اعتقاد دارم ضعف استقلال در جايگيري و تاکتيک دفاعي بود. به نقل از ايسنا، او در ادامه افزود: اگر بگوييم که بايد استقلال در کره، پيروز ميشد، حرفي غيرمنطقي زدهايم. ما اين توان را نداشتيم که بر آنها پيروز شويم، اما انصافا در نيمه اول خيلي خوب کار کرديم ولي در نيمه دوم با احساسي شدن بازيکنان استقلال، احتمال اين وجود داشت که استقلال دو تا سه گل ديگر هم دريافت کند. پيشکسوت استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا اسم احتمال صعود استقلال به مرحله بعد را بايد معجزه گذاشت، اظهار کرد: من نام آن را معجزه نميگذارم. استقلال ميتواند دو گل به آنها بزند و مهم اين است که گل نخورد. حتي استقلال ميتواند گلزنياش را از دقيقه 80 شروع کند و به نظرم اصلا نياز نيست که از همان ابتدا بي محابا حمله کنيم. من معتقدم با حضور صدهزار تماشاگر همه چيز قابليت تغيير دارد و در اين مدت کوتاه هم بايد از لحاظ روحي و رواني بازيکنان را به خوبي آماده کرد و آنها را توجيه کرد. او در پاسخ به اين سوال که نبودن تيموريان و نکونام را ميتوان موثر دانست، تصريح کرد: ميتواند موثر باشد و از سويي ديگر هم ميتواند به نفع استقلال شود. چراکه اگر حاضر بودند، نميشد روي نيمکت گذاشتشان و حالا که غايبند ميشود با عناصر تهاجمي جايشان را پرکرد. هرچند که منکر بار تجربه آنها و تاثيرشان نميتوان شد. |