ميگوها در حالت خام رنگ خاكستري دارند و تنها زماني كه پخته ميشوند رنگ آنها صورتي ميشود. چه خام و چه پخته، پوسته و فلس آنها به يك روش جدا ميشود.
به ازاي هر نفر سه تا چهار ميگو؛ حدود 200 گرم با پوسته و يا 125 گرم ميگو پخته و بدون پوسته درنظر بگيريد.
• سر ميگو را با فشار انگشت از آن را جدا كنيد.
• فلس آن را با استفاده از انگشتان خود از بدن جدا كنيد. اين كار را از سر آن شروع كنيد و زماني كه به دم رسيديد گوشت را از پوست درآوريد.
• برشي به كمر ميگو بدهيد تا رگه (روده) سياه آن را بيرون آوريد.
• براي بيرون آوردن رگه سياه (روده) ميگو از قسمت سر، با نوك چاقو به آرامي آن را بيرون بكشيد.