• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پایان اجرای نمایش "با من بستنی می خوری؟"

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]اجرای نمایش «با من بستنی می خوری؟» واپسین کار بهاره رهنما در میان استقبال تماشاگراین و پس از چندین بار تمدید در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران، سرانجام به پایان رسید.
20140521182303_29.jpg
به گزارش سينماخبر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نمایش «با من بستنی می خوری؟» از 20 فروردین ماه سال جاری در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه رفت و 2 بار تمدید شد. این نمایش درنهایت بعد از 36 اجرا و استقبال تقریبا 2000 نفر،30 اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد.
فرهنگسرای نیاوران در طول اجرای نمایش «با من بستنی می خوری» میزبان گروه های مختلفی از هنرمندان و اهالی رسانه گرفته تا گروه های مرجع و فعالان فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی بود که از آن جمله می توان به چهر هایی چون احمد مسجد جامعی رییس شورای شهر تهران، محمد هادی ایازی قائم مقام شهردار تهران، دکتر شهرام گیل آبادی رییس مرکز ارتباطات راهبردی و امور بین الملل شهرداری تهران، بهمن فرمان آرا، مهتاب کرامتی ، حمیدرضا پگاه، شقایق دهقان، مهراب قاسم خانی، فریدون عموزاده خلیلی، سیدجواد هاشمی، بهنوش بختیاری، بابک برزویه، پژمان جمشیدی ، سعید و سپند و کمند امیر سلیمانی، مصطفی کیایی، سپیده خداوردی، بهرنگ علوی، مهنار افشار، علیرضا داوود نژاد، احسان کرمی، علی طالب آبادی، کورش جوان، هنگامه قاضیانی ، کیوان ملکی، مسعود فروتن و امیر پوریا، محمود شهریاری، مریم بوبانی ، نگار اسکندرفر و ... اشاره کرد.
گفتنی است مجموعه بنیاد آفرینشهای هنری و فرهنگسرای نیاوران با مدیریت و نگرشی تازه قصد دارد تا با افزایش فعالیتهای خود در تمام عرصه های هنری، فرهنگی و ... به یاری گروههای مختلف آمده تا به واسطه میزبانی مناسب و فضای آرام، اجراهای درخشانی را به علاقه مندان ارائه دهد.

بالا