[h=3]مراحل تصویربرداری فیلم تلویزیونی «حال خوب» به تهیه کنندگی مهران رسام و کارگردانی مهدی گلستانه روز چهارشنبه ۲۸ اسفندماه به پایان رسید و روز دوشنبه ۴ فروردین ماه از شبکه سوم سیما پخش میشود.
به گزارش سينما خبر؛ مهدی گلستانه کارگردان فیلم تلویزیونی «حال خوب» درباره روند تصویربرداری این پروژه گفت: اگرچه تصویربرداری «حال خوب» را از 16 اسفندماه شروع کردیم، اما اکنون با سرعت قابل قبول و زمان کاری مناسب تولید آن پیش میرود و من فکر میکنم خروجی خوبی داشته باشد. وی درباره مکانهای تصویربرداری این تله فیلم و تغییرات قصه آن نیز توضیح داد: در ابتدا قرار بود که اکثر لوکیشنهای این تله فیلم داخلی باشد. اما بعدها که کار پیش رفت تعداد لوکیشنها افزایش یافت و در قصه هم تغییراتی ایجاد شد. گلستانه در همین رابطه افزود: سه خانه در بلوار فردوس، خانه سالمندانی در شهرک غرب، لوکیشنهای خارجی در سعادت آباد و خانه پدر خانواده در محله پونک از جمله لوکیشنهای این فیلم تلویزیونی است. فیلم تلویزیونی «حال خوب» کاری از گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه سه سیماست که 4 فروردین ماه ساعت 11 صبح روی آنتن این شبکه قرار میگیرد. همچنین تکرار این فیلم تلویزیونی هم 1 بامداد به پخش میرسد.
این تله فیلم داستان سیاوش جوانی است که به تازگی فرزند و همسر خود را از دست داده است و به دلیل شرایط بد روحی خود پدرش را به خانه سالمندان منتقل میکند. اما در ادامه تصمیم به بازگرداندن او میگیرد و در این میان ماجراهایی رقم میخورد... سینا سعیدیان، نیلوفر شهیدی، علیرضا زمانی نسب، علی رشیدی، ریحانه جعفری، ایرج رادیپور و کیمیا مولایی گروه بازیگران این فیلم تلویزیونی را تشکیل میدهند. به گزارش تسنيم، عوامل و دست اندرکاران این پروژه نیز عبارتند از: مدیر تصویربردرای: مصطفی احمدیان، صدابردار: رضا کشاورز، دستیار اول کارگردان: رضا شریفی، برنامه ریز: کاوه قاسمزاده، طراح صحنه و لباس: سمیرا شجاعی، طراح چهره پردزای: سحر موسوی، مدیر تولید: حسین عباسی، مدیر تدارکات: مصطفی صادقی، تدوین: آریا اردستانی، موسیقی: پالیز شامحمدی.
به گزارش سينما خبر؛ مهدی گلستانه کارگردان فیلم تلویزیونی «حال خوب» درباره روند تصویربرداری این پروژه گفت: اگرچه تصویربرداری «حال خوب» را از 16 اسفندماه شروع کردیم، اما اکنون با سرعت قابل قبول و زمان کاری مناسب تولید آن پیش میرود و من فکر میکنم خروجی خوبی داشته باشد. وی درباره مکانهای تصویربرداری این تله فیلم و تغییرات قصه آن نیز توضیح داد: در ابتدا قرار بود که اکثر لوکیشنهای این تله فیلم داخلی باشد. اما بعدها که کار پیش رفت تعداد لوکیشنها افزایش یافت و در قصه هم تغییراتی ایجاد شد. گلستانه در همین رابطه افزود: سه خانه در بلوار فردوس، خانه سالمندانی در شهرک غرب، لوکیشنهای خارجی در سعادت آباد و خانه پدر خانواده در محله پونک از جمله لوکیشنهای این فیلم تلویزیونی است. فیلم تلویزیونی «حال خوب» کاری از گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه سه سیماست که 4 فروردین ماه ساعت 11 صبح روی آنتن این شبکه قرار میگیرد. همچنین تکرار این فیلم تلویزیونی هم 1 بامداد به پخش میرسد.