● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخممرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یکدوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری.
● مواد داخل پای:
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه،
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد،
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم،
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه،
▪ ذرت: ۱ پیمانه،
▪ فلفل دلمهای: ۱ پیمانه،
▪ زعفران: مقداری
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط میکنیم. سپس آرد و بیکینگپودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت میدهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقیمانده خمیر سطح مخلوط برنج را میپوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.
▪ تخممرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یکدوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری.
● مواد داخل پای:
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه،
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد،
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم،
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه،
▪ ذرت: ۱ پیمانه،
▪ فلفل دلمهای: ۱ پیمانه،
▪ زعفران: مقداری
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط میکنیم. سپس آرد و بیکینگپودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت میدهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقیمانده خمیر سطح مخلوط برنج را میپوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.