پانته آ
متخصص بخش
مواد اولیه :
عدس دو پيمانه
پياز متوسط يك عدد
گردو آسياب شده 150 گرم
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
عدس را پس از شستن به مدت يك ساعت با آب ولرم خيس ميكنيم، سپس در قابلمه مناسبي عدس را با مقدار كمي زردچوبه، پياز و مقداري آب ميپزيم تا مغز عدسها كاملا پخته شود. نيمي از عدسها را در غذاساز ريخته و پوره ميكنيم. سپس گردو آسياب شده، كره، نمك، فلــفل و آبلـــيمو را به عدس پوره شده اضافه و همه را به باقيمانده عدس ميافزاييم و اجازه ميدهيم تا مواد روي حرارت ملايم پخته و جا بيفتد. پس از پخت اين غذا را با گردو تزيين و سرو مينماييم.
خانم نازنین نبی دوست کارشناس آشپزی و قنادی

عدس دو پيمانه
پياز متوسط يك عدد
گردو آسياب شده 150 گرم
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
عدس را پس از شستن به مدت يك ساعت با آب ولرم خيس ميكنيم، سپس در قابلمه مناسبي عدس را با مقدار كمي زردچوبه، پياز و مقداري آب ميپزيم تا مغز عدسها كاملا پخته شود. نيمي از عدسها را در غذاساز ريخته و پوره ميكنيم. سپس گردو آسياب شده، كره، نمك، فلــفل و آبلـــيمو را به عدس پوره شده اضافه و همه را به باقيمانده عدس ميافزاييم و اجازه ميدهيم تا مواد روي حرارت ملايم پخته و جا بيفتد. پس از پخت اين غذا را با گردو تزيين و سرو مينماييم.
خانم نازنین نبی دوست کارشناس آشپزی و قنادی