• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پته گردو

پانته آ

متخصص بخش
مواد اولیه :



عدس دو پيمانه

پياز متوسط يك عدد


گردو آسياب شده 150 گرم


كره 50 گرم


آبليمو دو قاشق غذاخوري


نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهیه


عدس را پس از شستن به مدت يك ساعت با آب ولرم خيس مي‌كنيم، سپس در قابلمه مناسبي عدس را با مقدار كمي زردچوبه، پياز و مقداري آب مي‌پزيم تا مغز عدس‌ها كاملا پخته شود. نيمي از عدس‌ها را در غذاساز ريخته و پوره مي‌كنيم. سپس گردو آسياب شده، كره، نمك، فلــفل و آبلـــيمو را به عدس پوره شده اضافه و همه را به باقيمانده عدس مي‌افزاييم و اجازه مي‌دهيم تا مواد روي حرارت ملايم پخته و جا بيفتد. پس از پخت اين غذا را با گردو تزيين و سرو مي‌نماييم.


خانم نازنین نبی دوست کارشناس آشپزی و قنادی
 

رضــrezaــا

کاربر ویژه
نیمشود دستور تبخ غذاهای حجیم تو مایه های مرغ سوخاری .کنتاکی و غیره رو بدبد
..آخه اینا....:34:
 
بالا