• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پخش سریال «جواهری در قصر» از شبکه تماشا

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مجموعه کره‌ای «جواهری در قصر» از شبکه تلویزیونی «تماشا» پخش می‌شود.

20130717161611_107.jpg

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، شبکه تلویزیونی تماشا قصد دارد با پایان یافتن پخش مجموعه تلویزیونی «سال‌های دور از خانه»، سریال «جواهری در قصر» را روانه آنتن کند.
بنا بر این گزارش، این سریال که در ایران با نام یانگوم نیز شناخته می‌شود، پیش از این از شبکه سه سیما پخش شده است.
این مجموعه طولانی 54 قسمتی براساس ماجرای واقعی زنی ساخته شده که اولین و احتمالاً تنها زنی است که نامش در تاریخ به‌عنوان پزشک خصوصی پادشاه ثبت شده‌است. ماجرا در زمان سلسله جوسون می‌گذرد زمانی که جامعه مشخصاً سیستم طبقاتی دارد و سنت‌های مردسالارانه بر آن حکمفرماست. این دوره از تاریخ هر چند از نظر اقتصادی در وضعیت مساعدی به سر می‌برد اما به دلیل درگیری‌های داخلی بر سر قدرت میان خانواده سلطنتی و دولت از ثبات سیاسی برخوردار نیست. در میانه این کشمکش و هرج و مرج داستان زندگی دختری نقل می‌شود که نه از طریق داشتن ارتباط با سران قدرت بلکه از طریق بخشندگی و برخورداری از روحیه شکست‌ناپذیر قصد دارد لقب یانگ گوم (یانگوم) بزرگ را از جانب شخص پادشاه دریافت کند.

به گزارش سينما خبر، شبکه تلویزیونی تماشا قصد دارد با پایان یافتن پخش مجموعه تلویزیونی «سال‌های دور از خانه»، سریال «جواهری در قصر» را روانه آنتن کند.

بنا بر این گزارش، این سریال که در ایران با نام یانگوم نیز شناخته می‌شود، پیش از این از شبکه سه سیما پخش شده است.

این مجموعه طولانی 54 قسمتی براساس ماجرای واقعی زنی ساخته شده که اولین و احتمالاً تنها زنی است که نامش در تاریخ به‌عنوان پزشک خصوصی پادشاه ثبت شده‌است. ماجرا در زمان سلسله جوسون می‌گذرد زمانی که جامعه مشخصاً سیستم طبقاتی دارد و سنت‌های مردسالارانه بر آن حکمفرماست. این دوره از تاریخ هر چند از نظر اقتصادی در وضعیت مساعدی به سر می‌برد اما به دلیل درگیری‌های داخلی بر سر قدرت میان خانواده سلطنتی و دولت از ثبات سیاسی برخوردار نیست. در میانه این کشمکش و هرج و مرج داستان زندگی دختری نقل می‌شود که نه از طریق داشتن ارتباط با سران قدرت بلکه از طریق بخشندگی و برخورداری از روحیه شکست‌ناپذیر قصد دارد لقب یانگ گوم (یانگوم) بزرگ را از جانب شخص پادشاه دریافت کند.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من که این سریال کره ایِ خیلی قدیمی رو که شبکه تماشا پخش میکنه نمیبینم :نه:
اول هانیکو رو پخش میکرد بعد سال های دور از خانه حالا هم جواهری در قصر :86:
موقعی هم که ساختمان پزشکان رو پخش میکرد وسط برنامه بعنوان پیام بازرگانی یه تبلیغ خیلی طولانی و بی کیفیت از فیلم "سال های دور از خانه " پخش میکرد که خیلی روی اعصاب بود :نیش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
ولی من هم هانیکو رو دوست داشتم هم اوشین رو و الانم که می خواد یانگوم رو پخش کنه:14:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
اووووو!

این سریال که ماله قبل از میلاده مسیحه!:25:

سریاله جدید نیس بذارن؟؟!:46:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من که این سریال کره ایِ خیلی قدیمی رو که شبکه تماشا پخش میکنه نمیبینم :نه:
اول هانیکو رو پخش میکرد بعد سال های دور از خانه حالا هم جواهری در قصر :86:
موقعی هم که ساختمان پزشکان رو پخش میکرد وسط برنامه بعنوان پیام بازرگانی یه تبلیغ خیلی طولانی و بی کیفیت از فیلم "سال های دور از خانه " پخش میکرد که خیلی روی اعصاب بود :نیش:

بعید می دونم شما یه سریال رو رد بکنی:تعجب2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یانگوم!
اولین سریال کره ای که من دیدم و بعد آغاز پخش سریال های کره ای از صداو سما شروع شد.
یادمه یه بار وارد یک خونه ای شدم همه شروع کردن به تشویق و داد و جیغ و هورا! فکر کردم منو تشویق میکنن منتها دلیلش رو نمیدونستم، چند ثانیه نگذشته بود که متوجه شدم دارن حین تماشای تلویزیون یانگوم رو تشویق میکنن چون تونست یک بار دیگه به قصر برگرده! لبخندم محو شد! :خنده2:
این هم خاطره ای شده برای ما!

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
یه فیلم رو 999 بار نشون میدن:نیش:

یانگوم!
اولین سریال کره ای که من دیدم و بعد آغاز پخش سریال های کره ای از صداو سما شروع شد.
یادمه یه بار وارد یک خونه ای شدم همه شروع کردن به تشویق و داد و جیغ و هورا! فکر کردم منو تشویق میکنن منتها دلیلش رو نمیدونستم، چند ثانیه نگذشته بود که متوجه شدم دارن حین تماشای تلویزیون یانگوم رو تشویق میکنن چون تونست یک بار دیگه به قصر برگرده! لبخندم محو شد!
این هم خاطره ای شده برای ما!

هه کلی ضایع شدی ها :15:

Silver Star

مدير ارشد تالار
من که خیلی دوستش دارم:8: ینی ما کلا خونوادگی دوستش داریم:نیش:
هانیکو و اوشین رو زیاد دوست نداشتم ولی خونواده همیشه میدیدن. ولی یانگوم یه چیز دیگست:شاد2: وقتی تبلیغش رو دیدیم منو خواهرم فقط 5 دقیقه داشتیم عین این شکلک :شاد2: جیغ میزدیم:نیش:
قرار گذاشتیم که تمام قسمت هاش رو ضبط کنیم. البته من گفتم چه کاریه میتونیم بخریم، ولی خواهرم خیلی اقتصادیه گفت پول مفت که نداریم منم قانع شدم:نیش:

بالا