• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرده برداری از رازی هولناک از روی خط جعلی پدر

روژین

کاربر ويژه
IMG22045643.jpg

جعل کردن خط پدر هم نتوانست راز جنایت درخانه ویلایی منطقه خشت سر شهرستان محمود آباد پنهان نگاه دارد. مرد جوانی در حالی که نگران و پریشان و مضطرب نشان می داد با مراجعه به ماموران کلانتری خشت سر در شهرستان محمود آباد آنان را برای حل معمای ناپدید شدن برادرش به یاری طلبید. وی در این باره گفت: برادرم مرتضی روز 28 اسفند سال 92 بخاطر بروز مسایلی با زن و بچه هایش درگیری پیدا کرده و با آنان مشاجره داشت . بخاطر همین موضوع در اوج عصبانیت زن و فرزندان خود را از خانه بیرون کرد. بزرگان فامیل در حال رایزنی برای حل اختلافات بوجود آمده بودند تا آنها را آشتی دهند اما روز هشتم فروردین ماه وقتی برای سرکشی به خانه او مراجعه کردیم متوجه شدیم کسی در را باز نمی کند. اول احتمال دادیم که برای انجام کاری بیرون از خانه باشد. اما با توجه به اینکه تا غروب همان روز وقتی تماس های تلفنی ما هم بی پاسخ ماند احساس نگرانی کردم. بار دیگر به در خانه او مراجعه کردم اما باز هم کسی در خانه نبود. وقتی با پسرش که سرباز است و در بابلسر خدمت می کند تماس گرفتم ، ادعا کرد وقتی به خانه برگشته نامه ای را به خط پدرش دیده که در آن نوشته شده بود برادرم به سفر مشهد رفته است. با اینکه از سفر بدون مقدمه او ناراحت و نگران بودم اما وقتی دو سه روز بعد با آمدن پسرش به مرخصی نامه را دیدم کمی آرامتر شدم. برادرم در نامه اش که یک خط بود نوشته بود "به مشهد رفته ام نگران من نباشید"از آن روز در ساعات مختلف با تلفن همراهش تماس می گرفتم اما جواب نمی داد به همین دلیل دلشوره عجیبی به جانم افتاده حالا هم آمده ام تا شما مرا از این نگرانی برهانید. با توجه به این اظهارات پرونده این رخداد برای انجام تحقیقان تخصصی در اختیار ماموران آگاهی شهرستان محمود آباد قرار گرفت. پلیس جنایی محمود آباد در نخستین گام نشانی ها و مشخصات مرد ناپدید شده را از هتل های مشهد استعلام کرده و متوجه شدند که در این زمان مشخص هیچ مسافری با این نام و نشان نداشتند. در ادامه بررسی ها کارآگاهان آگاهی به بررسی های دست زده و خط نامه نوشته شده منسوب به پدر خانداده را با نوشته های قبلی او مطابقت داده و دریافتند اختلافات فاحشی میان دو نوشته وجود دارد.در همین ارتباط برادر مرد ناپدید شده را به آگاهی فرا خوانده و از او در این باره پرسش کردند. در جریان این پرس و جوها متوجه شدند که نامه مورد نظر را برای نخستین بار پسر 19 ساله مرد ناپدید شده مشاهده و در اختیار عموی خود قرار داده است. بدین ترتیب سرباز جوان برای ادای توضیح به آگاهی فرا خوانده شده و تحت بازجویی قرار گرفت. وی در مراحل نخستین تحقیقات سعی داشت خود را بی اطلاع از سرنوشت ابهام آمیز پدر نشان داده و گفت: وقتی از پادگان محل خدمت خود در بابلسر به خانه بازگشته است ، این نامه را روی میزدیده است. وی وقتی علی رغم همه انکارها با ارائه مدارک انکار ناپذیری از سوی پلیس جنایی محمود آباد روبرو شده و دانست که آنها کشف کرده اند خط نوشتاری نامه متعلق به خودش است و خط پدر ناپدید شده جعل شده است ناچار لب به اعتراف گشور و از راز جنایت خانوادگی پرده برداشت. وی گفت: در آخرین روزهای سال 92 بود که میان پدر و مادرم مشاجره سختی در گرفت. پدرم هم با عصبانیت مادرم را به همراه برادر و خواهرم از خانه بیرون کرد. وقتی در جریان این ماجرا قرار گرفتم خیلی عصبانی شده و تصمیم گرفتم او را ادب کنم. روز 8 فروردین بود که به مرخصی رفتم. وقتی با پدرم که تنها در خانه بود در باره مادر و برادر و خواهرم صحبت کردم ، عصبانی شده و با من گلاویز شد . او قصد داشت مرا هم از خانه بیرون کند. خیلی ناراحت شدم و ناگهان با کارد آشپز خانه ضربه ای به او وارد کردم.پدرم روی زمین افتاد و قبل از آنکه بتوانم کاری کنم به کام مرگ فرو رفت. من هم که خیلی ترسیده بودم سعی کردم ماجرای قتل را پنهان کنم. ابتدا در حیاط خانه مان زمین را کندم. جسد پدرم را در آنجا دفن کردم. سپس برای رد گم کردن نامه ای را از طرف پدرم نوشته و در آن اعلام کردم "به مشهد رفته ام .نگران نباشید". با قرار دادن نامه در جائی که قابل دید باشد خانه را ترک کردم. روز سوم اردیبهشت در حالیکه 26 روز از ماجرای قتل پدر خانواده می گذشت با اطلاعاتی که از سوی پسرش در اختیار ماموران قرار گرفته بود، جسد از زیر خاک بیرون کشیده شد.به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان محمود آباد متهم با انتقال به محل قتل اقدام به بازسازی و تشریح صحنه جنایت کرده و سپس با صدور قرار قانونی تا انجام تحقیقات تکمیلی درباره علت و انگیزه واقعی جنایت در اختیار ماموران قرار گرفت.

بالا