[h=2] رئيس باشگاه رئال مادريد خيال هواداران را از بابت ادامه حضور ستاره پرتغالي اين تيم راحت کرد. |
[TD="align: left"]
به گزارش ايسنا، فلورنتينو پرس رييس باشگاه رئال مادريد در واکنش به زمزمههاي رفتن کريستيانو رونالدو از رئال مادريد در تابستان گفت: باشگاه به هيچ وجه با هر قيمتي مايل به فروش رونالدو نيست. به گزارش ايسنا،رونالدو اين فصل 34 گل در ليگا براي رئال ما دريد به ثمر رسانده است و با 12 گل خود در ليگ قهرمانان اروپا نقش مهمي در رساندن رئال مادريد به مرحله نيمه نهايي داشت. پرس در گفتوگو با کادنا اسپورت گفت: براي تمديد قرارداد رونالدو و رئال هر کاري ميکنم. او دو سال ديگر با ما قرارداد دارد. رونالدو بهترين بازيکن جهان است و دوست داريم تا با حفظ آن قدرت تيممان را براي فصل آينده افزايش دهيم. پرس ادامه داد: من حتي رونالدو را با يک ميليارد يورو هم عوض نميکنم. ما باشگاه خريد و فروش نيستيم. رونالدو بازيکني با روحيه پيروزي است و مي خواهد تا در باشگاهش به جام و افتخار کسب کند و رئال مادريد بهترين باشگاه براي او است. وقتي رونالدو به من گفت ناراحتم با هم صحبت کرديم و به او گفتم که براي ماندنش در باشگاه هر کاري لازم باشد انجام ميدهم. رئال مادريد در آخرين بازي خود در اين فصل در ورزشگاه برنابئو ميزبان اوساسونا است. |