• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پروانه معصومي: به مادر بودنم افتخار مي کنم/ درک بالاي بازيگر

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]بازي خوب و حس گيري يک بازيگر به مراتب خيلي مهمتر و با ارزش تر از قيافه ي ظاهري وي است.
20140419104300_130.gif

به گزارش خبرنگار سينما خبر؛ برنامه سينمايي "هفت" ديشب در حالي به روي آنتن شبکه سه سيما رفت که بازيگر ميهمان اين برنامه پروانه معصومي چهره ي شناخته شده در سينما و تلويزيون بود. وي در خصوص نقش بازيگران زن در سينماي ايران، آموزش بازيگران و ... توضيح داد؛ که بدين شرح است: پروانه معصومی، بازیگر پيشکسوت عرصه تلویزیون و سینما درباره کم کار شدنش در چند سال اخير توضيح داد: به گمانم کمي منزوي شده ام و به دور از شلوغي و هياهوي در روستايي از شمال کشور به زندگي ادامه مي دهم. بازیگر فيلم "مرگبار" در خصوص سالهاي ابتدايي بازيگري اش گفت: تقريبا خانواده اي مذهبي داشتم و براي بازيگر شدنم پدرم ممانعت خاصي نداشت و همه چيز را به خودم واگذار کرد و ادامه مسير بازيگري انتخاب خودم بود.
وي در ادامه با بيان اينکه جايگاه زنان بازيگر هنوز مشخص نيست تصريح کرد: پس از انقلاب اسلامي بازيگران زن که توانمديهاي زيادي داشتند وارد عرصه سينما شدند ولي متاسفانه تعداد معدودي از آنان از جايگاه مناسبي برخوردار هستند. معصومي در خصوص ويژگي هاي يک بازيگر حرفه اي گفت: بازيگري خوب است، که با ايمان و اعتقاد به کارش ادامه بدهد و بتواند سناريوي که خوانده به نحوه احسنت بازي کند. بازي و حس گيري يک بازيگر به مراتب خيلي مهمتر و با ارزش تر از قيافه ي ظاهري وي است.
بازيگر سريال امام علي (ع) درباره چهره هاي بازيگران و تغييراتي که آنها بر روي ظاهر خود انجام مي دهند بيان کرد: مخاطبان به راحتي مي توانند تشخيص بدهند که بازيگر خوبي چه کسي است؟ با سابقه 42 ساله که در تلويزيون و سينماي ايران دارم مي گويم: بازيگر خودش بايد به مرتبه اي از درک و شعور برسد که با کدام چهره بايد نقشي را بپذيرد و بازي کند.

وي در ادامه از آموزش هاي حرفه اي براي ورود به عرصه سينما گفت: بازيگر بدون وجود يادگيري و آموزش نمي تواند مهارت لازم را براي نقش پذيري کسب کند؛ به غير از استعداد و خلاقيت که مهم هستند، آموزش نيز از فاکتورهاي لازم براي بازيگري است.
پروانه معصومي با اشاره به نقش هاي مادر که در سريالهاي تلويزيوني بازي مي کند تاکيد داشت: اهميت دادن به خانواده براي من خيلي مهم است و براي تحکيم بنياد خانواده دوست دارم که تلاش نماييم. به خودم افتخار مي کنم که مادر يک خانواده هستم، مادري کردن برايم لذتبخش است.
باريگر "بوی خاک، عطر گلاب" درپايان درباره پذيرفتن نقش هاي سينمايي توضيح داد: من با سابقه ي بيش از 40 سال بازيگري، در عرصه سينما سينما زياد فعال نبوده ام و حدودا 29 فيلم سينمايي در کارنامه هنري خود داردم. اميدوارم سينماي اران به درجه اي از کيفيت و پيشرفت برسد تا بتواند به درستي و شايستگي چهره زنِ ايراني را به نمايش بگذارد.

بالا