• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرويز مظلومي: امسال تا جام نگيرم نمي‌روم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي استقلال گفت: استقلال قطعا قهرمان ليگ يازدهم خواهد شد.

00030664.jpg

پرويز مظلومي گفت: در شرايط بسيار حساسي قرار داريم، از برخي از دوستان توقع دارم در اين شرايط عرصه را برايمان تنگ نکنند. استقلال يک تيم مردمي است و تقاضا دارم اخبار موثق را به سمع هواداران برسانند نه گمانه‌زني‌هاي خود را.
وي ادامه داد: در همين جا اعلام مي‌کنم تا امسال جام نگيرم از استقلال نمي‌روم و قطعا قهرمان ليگ يازدهم خواهيم شد و پس از آن در مورد رفتن صحبت خواهم کرد، در حال حاضر مشکلات را يک به يک مرتفع خواهيم کرد و به هيچ عنوان عقب‌نشيني نخواهيم کرد. 12 ماه بيشتر نيست که به استقلال آمده‌ام و در همين مدت کوتاه با يک امتياز اختلاف نايب قهرمان ليگ شدم و در داربي امسال رفت و برگشت فاتح ميدان شدم، آن هم پس از 20 سال.

به گزارش سايت استقلال، مظلومي در پايان گفت: حضور در استقلال افتخار بزرگي است. هواداران و مسئولان استقلال حمايت‌هاي خوبي از من دارند و با تمام قوا و براي کسب عنوان قهرماني به ليگ يازدهم ورود خواهيم کرد، شک نکنيد قدرت‌مان را در همان نيم فصل اول به رخ همه خواهيم کشيد.

بالا