• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پروژه دفترچه تلفن با سی شارپ

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
این هم برنامه دفترچه تلفن با سی شارپ که همین الان نوشتنش تموم شد ....

103.gif
دانلود پروژه ContactList

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
فایل پیوست شد.
ممنون امین جان

من هر چی گستم جایی برای پیوست کردن فایل ندیدم ....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب این هم نسخه 1.4 این برنامه که به تازگی تموم کردم .... نیخه قبلی تحت رم ران میشد و با بسته شدن برنامه ، اطلاعات می پرید ! در نسخه جدید یک سری امکانات خوف (خفن) به برنامه اضافه شد + اینکه اطلاعات در فایل ذخیره می شود و با بسته شدن برنامه ، اطلاعات از بین نمی رود

امیدوارم دوستانی که علاقمند هستند و یا دوستانی که مثل خودم دنبال یه دفترچه تلفن خوب و سبک برای کامپیوترشون هستند ، استفاده کن و لذت ببرن ... :)

نکته دیگری که باید اشاره کنم اینه که مهم نیست شما برنامه را در کدام درایو و در کجای کامپیوتر خود کپی می نمایید و آن را run (اجرا) می کنید، با اجرای برنامه یک عدد فایل با پسوند netnic در کنار فایل برنامه ایجاد می شود و اطلاعات مخاطبین با فرمت خاص (ابداعی خودم
1.gif
) درون این فایل ذخیره می شود
نکته : اگر این فایل در کنار برنامه موجود باشد ، اطلاعات مخاطبین از آن خوانده می شود و در برنامه لود می گردد ولی در صورتی که فایل دیتابیس یافت نشود ، یک عدد فایل جدید خالی در کنار برنامه ایجاد می شود

قابلیت های نسخه 1.4 برنامه :

• ذخیره نام - نام خانوادگی - تلفن - آدرس ایمیل - آدرس سایت - شغل و نسبت مخاطب (دوست،فامیل یا ...)
  • امکان اضافه نمودن بی نهایت مخاطب
  • امکان حذف مخاطب بر اساس نام - بر اساس نام خانوادگی و تلفن
  • امکان جستجو بر اساس نام - نام خانوادگی و یا نسبت
  • قابلیت مرتب سازی مخاطبین بر اساس نام - نام خانوادگی - ایمیل - نسبت
  • دارای روبات مرتب ساز خودکار با امکان فعال سازی و غیر فعال کردن روبات
  • امکان نمایش کلیه مخاطبین و همچنین نمایش یک مخاطب خاص بر اساس شماره مخاطب
  • امکان خالی کردن لیست مخاطبین
  • امکان ذخیره تعییرات قبل از خروج و خروج بدون ذخیره تغییرات
  • برنامه تحت کنسول نوشته شده است ، بنابراین تحت داس (کاماند ویندوز) بالا میاد
  • هرچند برنامه تحت داس است و در محیط داس چیزی به نام منو معنی ندارد ، اما برنامه کاملا دارای منو می باشد که با کلید های جهت نمای بالا و پایین و کلید اینتر به راحتی می توانید در میان منو ها حرکت نمایید !

99.gif
رمز فایل : netnic.ir

برنامه های جدید در دست انجام است ....

پیوست ها

• Hamid_Contact_Book_[netnic.ir].rar
    7.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42

talaee71

New member
پروژه دفترچه تلفن با سی شارپ
این هم برنامه دفترچه تلفن با سی شارپ که همین الان نوشتنش تموم شد ....

دانلود پروژه ContactList

جناب مهندس این پروژه ای که خیلی هم سخت بودن نوشتنش با سی بوده است نه با سی شارپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ض

بالا