• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پس از عقد قرارداد با رئال مادريد شاهين: مورينيو با من از سه سال آينده حرف زد

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره ترک‌تبار بوندس‌ليگا پس از عقد قرارداد رسمي با رئال مادريد اسپانيا گفت: مورينيو با من از سه سال آينده حرف زد.

00029660.jpg

به نقل از مارکا، نوري کاظم شاهين بازيکن تيم فوتبال بورسيا دورتموند آلمان پس از تجربه قهرماني در بوندس‌ليگا، با رئال مادريد، پرافتخارترين باشگاه در دنيا قرارداد رسمي 6 ساله منعقد کرد.
وي در جمع خبرنگاران گفت: پيشنهاد رئال مادريد طوري بود که پاسخ منفي با حماقت برابري مي‌کرد و نمي‌توانستم نه بگويم. حضور در چنين تيمي براي هر بازيکني يک آرزوي بزرگ است.
شاهين در خصوص ناکامي‌هاي رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا و لاليگا گفت: به مادريد نيامده‌ام تا يک نيمکت‌نشين باشم، آمده‌ام تا آقاي گل لاليگا شوم و اهداف بسيار بزرگي دارم. اين تيم بزرگ متاسفانه تا قبل از آمدن مورينيو دچار ستاره محوري شده بود و مورينيو حداقل يک سال فرصت داشت اين وضعيت را از بين ببرد. سال آينده سال ما است.
شاهين درخصوص مذاکره با مورينيو نيز گفت: با او صحبت کردم و جالب بود که او برنامه‌اي طولاني مدت داشت و از من خواست تا براي سه سال درخشش مداوم آماده باشم.

بالا