• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پلو یونانی با مـرغ

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
مواد لازم برای 4 نفر

  • سینه مرغ كامل: 2 عدد
  • پیاز داغ: یك پیمانه
  • رب: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • پوره گوجه‌فرنگی: یك‌چهارم پیمانه
  • آبلیمو: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • جعفری: یك‌دوم پیمانه ساطوری شده
روش تهیه

1 - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و 2 عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.


2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشه‌ریشه كنید.



3 - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.


4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویه‌ها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.


5 - یك‌چهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینه‌ها را به آن اضافه كنید و 30 دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغ‌ها مزه‌دار شده و آب آن برود.


6 - برنج دم‌كشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.
 
بالا