مواد لازم برای 4 نفر
1 - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و 2 عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.
2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشهریشه كنید.
3 - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویهها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.
5 - یكچهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینهها را به آن اضافه كنید و 30 دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغها مزهدار شده و آب آن برود.
6 - برنج دمكشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.
- سینه مرغ كامل: 2 عدد
- پیاز داغ: یك پیمانه
- رب: 3 قاشق سوپخوری
- پوره گوجهفرنگی: یكچهارم پیمانه
- آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
- نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- جعفری: یكدوم پیمانه ساطوری شده
1 - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و 2 عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.
2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشهریشه كنید.
3 - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویهها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.
5 - یكچهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینهها را به آن اضافه كنید و 30 دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغها مزهدار شده و آب آن برود.
6 - برنج دمكشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.