• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پنجعلي: فدراسيون يا يك شخص اين انتخابات را انجام داده است

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال گفت: طبيعي است که کارلوس کيروش شناخت خوبي از فوتبال ايران ندارد و انتخاباتي که انجام شده است نظر فدراسيون فوتبال است.

00023340.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد پنجعلي درباره انتخاباتي که کارلوس کيروش براي سرمربيان تيم‌هاي ملي اميد و جوانان و همچنين دستيار خود انجام داده، اظهار کرد: طبيعي است که ايشان شناخت زيادي از فوتبال ايران ندارد و به نظرمن اين نظر فدراسيون فوتبال بوده است. اميدوار هستم که موفق باشند، درهر حال اين انتخابات به اسم کيروش انجام شد، ولي مي‌دانيم که فدراسيون انتخاب کرده است.
کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال با اشاره به کميته فني بيان کرد: اگر کميته فني وجود داشته باشد، بايد اين انتخابات زير نظر آن انجام شود. به اضافه اينکه کيروش شناخت کافي از فوتبال ما ندارد و چند وقت ديگر قراردادش تمام مي‌شود و پولش را مي‌گيرد و مي‌رود، آن زمان است که ما مي‌مانيم و مسائل مختلف فوتبالمان. چون فوتبال ما از ريشه مشکل دارد، مساله شخص نيست، بايد امکاناتمان افزايش يابد، فوتبال ما مربي خارجي احتياج نداشت.
پنجعلي درباره انتخاب عليرضا منصوريان به عنوان سرمربي تيم ملي اميد عنوان کرد: منصوريان فوتبال بازي کرده است و فکر مي‌کنم بايد کمکش کنيم. او بسيار جوان است و بايد حمايت شود. شخصا من به مربي ايراني اعتقاد دارم و بايد از طرف کميته فني انتخاب شود.
وي افزود: تجربه منصوريان مي‌تواند به او کمک کند، در تيم ملي نبايد مسووليت همه چيز برگردن يک نفر باشد.
محمد پنجعلي درباره انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار کيروش در تيم ملي بزرگسالان گفت: معتقدم که مربيان زيادي جايشان خالي است و افراد زيادي هستند که استحقاق گرفتن اين پست را دارند.
وي در پايان گفت: براي فوتبال ايران آرزوي موفقيت مي‌کنم، اما بعيد مي‌دانم. کارهايي که انجام مي‌شود فقط مسکن است دواي درد فوتبال ما نيست.

بالا