• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پودینگ موز

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
موز له شده وقتی یک روز تو یخچال بمونه شکر خودش رو پس میده و خیلی شیرین میشه . بنابر این یادمون بمونه که وقتی میخوایم پودینگ موزی درست کنیم و موز هم توش بریزیم اصلا شکری بهش اضافه نکنیم چون خیلی شیرین میشه .
مواد لازم :
شیر نیم لیتر
ارد 1 ق غ سر پر
نشاسته 1 ق غ سر پر
موز 8 عدد

طرز تهیه :
شیر و ارد و نشاسته رو با هم مخلوط کرده و هم مزینیم تا ارد ونشاسته توش حل بشن بعد از صافی رد میکنیم .
روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلظتی مثل فرنی بگیره .
وقتی غلیط شد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا هم سرد بشه و هم اینکه موقع سرو رویه نبنده وقتی ولرم شد موز های له شده رو توش ریخته و هم میزنیم . اینجا میتونین از غذا ساز هم استفاده کنین تا کاملا یکدست بشه مواد مون .
بعد یک روز تو یخچال نکهداری میکنیم .


این دستور کاملا بدون شکر هستش و خانوما با خیال راحت میتونن بخورن مخصوصا در روزهای خاصی از ماه که همه مون دنبال یه چیز شیرین میگردیم
20120727224526_92.jpg
 
بالا