دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
موز له شده وقتی یک روز تو یخچال بمونه شکر خودش رو پس میده و خیلی شیرین میشه . بنابر این یادمون بمونه که وقتی میخوایم پودینگ موزی درست کنیم و موز هم توش بریزیم اصلا شکری بهش اضافه نکنیم چون خیلی شیرین میشه .
مواد لازم :
شیر نیم لیتر
ارد 1 ق غ سر پر
نشاسته 1 ق غ سر پر
موز 8 عدد
طرز تهیه :
شیر و ارد و نشاسته رو با هم مخلوط کرده و هم مزینیم تا ارد ونشاسته توش حل بشن بعد از صافی رد میکنیم .
روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلظتی مثل فرنی بگیره .
وقتی غلیط شد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا هم سرد بشه و هم اینکه موقع سرو رویه نبنده وقتی ولرم شد موز های له شده رو توش ریخته و هم میزنیم . اینجا میتونین از غذا ساز هم استفاده کنین تا کاملا یکدست بشه مواد مون .
بعد یک روز تو یخچال نکهداری میکنیم .
این دستور کاملا بدون شکر هستش و خانوما با خیال راحت میتونن بخورن مخصوصا در روزهای خاصی از ماه که همه مون دنبال یه چیز شیرین میگردیم
مواد لازم :
شیر نیم لیتر
ارد 1 ق غ سر پر
نشاسته 1 ق غ سر پر
موز 8 عدد
طرز تهیه :
شیر و ارد و نشاسته رو با هم مخلوط کرده و هم مزینیم تا ارد ونشاسته توش حل بشن بعد از صافی رد میکنیم .
روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلظتی مثل فرنی بگیره .
وقتی غلیط شد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا هم سرد بشه و هم اینکه موقع سرو رویه نبنده وقتی ولرم شد موز های له شده رو توش ریخته و هم میزنیم . اینجا میتونین از غذا ساز هم استفاده کنین تا کاملا یکدست بشه مواد مون .
بعد یک روز تو یخچال نکهداری میکنیم .
این دستور کاملا بدون شکر هستش و خانوما با خیال راحت میتونن بخورن مخصوصا در روزهای خاصی از ماه که همه مون دنبال یه چیز شیرین میگردیم
![20120727224526_92.jpg](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20120727224526_92.jpg)