• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پویول برای 2 تا 3 ماه خارج از میدان

ahmadfononi

معاونت انجمن
پویول تحت عمل جراحی آرتروسکوپی در ناحیه زانوی چپش قرار گرفت تا قطعه غضروف شناور در ران را از پایش را خارج کنند. عمل جراحی توسط دکتر کوگات و گروهش و دکتر پرونا انجام شد. پویول برای 2 الی 3 ماه از میدان دور خواهد بود.

بعد از عمل جراحی دکتر روامون کوگات و ریچارد پرونا در کنفرانس مطبوعاتی در نیوکمپ حاضر شدند و درباره جزئیات مصدومیت پویول توضیح دادند. پرونا گفت: «مصدومیت وی تا 4 ماه برطرف نخواهد شد و چندین مرحله برای بهبود مصدومیت باید سپری شود.»

2011-04-16_PARTIDO_30.JPG

این مصدومیت ابتدا با کبودی شدید در ناحیه زانو آغاز شد. «ما حدس می زنیم که این اتفاق در جریان دیدار بارسلونا - مالاگا در ژانویه اخیر رخ داده است. مصدومیت منجر به درد، محدودیت حرکت و عدم تعادل شد و ما موفق به تشخیص مشکل در جریان دیدار با آرسنال شدیم.»

پرونا ادامه داد: «همزمان با ظاهر شدن غضروف شناور در ناحیه ران پا، مصدومیت وارد دوره جدیدی شد و ما پویول و را برای بازی های مهم تر نگه داشتیم. پویول به کار تیمی زیادی به همراه مربیان، بازیکنان و مربیان ریکاوری احتیاج دارد، ولی ما اول به فکر سلامت بازیکن هستیم و باید مطمئن شویم که تمرینات اوضاع بازیکن را وخیم تر نمی کند.»

پرونا همچنین گفت: «زمانی که پویول مقابل رئال مادرید بازی کرد 100% آماده بود؛ ولی در دیدار فینال جام حذفی آمادگی کامل را نداشت و باید استراحت می کرد.»

دکتر کوگات افزود: «بازیکن خودش تصمیم گرفت که تا آخر لیگ قهرمانان صبر کند و این تصمیم درستی بود. اگر من هم به جای او بودم تصمیم می گرفتم که تا زمان بهبودی کامل صبر کنم.» کوگات همچنین گفت: «غضروف پویول خوب است، درست مانند یه فرد 15 یا 16 ساله.» علاوه بر این او روز پنجشنبه بیمارستان را ترک خواهد کرد و برای 2 الی 3 ماه قادر به بازی کردن نخواهد بود.

بالا