پيراشكي اسفناج
مواد لازم
1) آرد ...............................2 پيمانه
2) تخم مرغ..........................1 عدد
3) عصاره مرغ.....................1عدد
4) اسفناج پخته......................نيم كيلو
5) آب...............................2/1 فنجان
6) پنير پيتزا.......................100 گرم
7) نمك.............................1 ق موربا خوري
8) پياز.............................1 عدد
9) سير.............................2حبه
10) جوز هندي.....................1عدد
11) نمك و فلفل.....................به مقدار لازم
12) كره ............................100 گرم
طرز تهيه
آرد و تخم مرغ اضافه كرده و به هم ميزنيم تا خمير بدست مي آيد و آب اضافه ميكنيم . يك كم روغن را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود و كمي پياز را طلايي كرده و بعد اسفناج كه بخار پز و چرخ شده را اضافه كرده همزمان سير له شده را اضافه ميكنيم و بعد تفت ميدهيم .حالا كمي آرد را روي ميز ريخته و وردنه را هم آرد زده خمير را كاملا" باز كرده و صاف كرده (نكته:خمير باز شده بايد قطرش 1cm باشه) و عصاره مرغ را به مواد اضافه كرده و پنير رئنده شده را روي مواد اضافه كرده و جوز اضافه كرده .تز روي خمير قالب زده شكل قالب را خمير در آورده و 1 قاشق از مواد را داخل خمير قالب زده گذاشته و خير را بسته و لبش را بسته و در آخر سر خمير ها را داخل روغن سرخ كرده.حالا در ظرف مورد نظر چيده و با برگ ريز اسفناج و گوجه تزئين كرده.
مواد لازم
1) آرد ...............................2 پيمانه
2) تخم مرغ..........................1 عدد
3) عصاره مرغ.....................1عدد
4) اسفناج پخته......................نيم كيلو
5) آب...............................2/1 فنجان
6) پنير پيتزا.......................100 گرم
7) نمك.............................1 ق موربا خوري
8) پياز.............................1 عدد
9) سير.............................2حبه
10) جوز هندي.....................1عدد
11) نمك و فلفل.....................به مقدار لازم
12) كره ............................100 گرم
طرز تهيه
آرد و تخم مرغ اضافه كرده و به هم ميزنيم تا خمير بدست مي آيد و آب اضافه ميكنيم . يك كم روغن را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود و كمي پياز را طلايي كرده و بعد اسفناج كه بخار پز و چرخ شده را اضافه كرده همزمان سير له شده را اضافه ميكنيم و بعد تفت ميدهيم .حالا كمي آرد را روي ميز ريخته و وردنه را هم آرد زده خمير را كاملا" باز كرده و صاف كرده (نكته:خمير باز شده بايد قطرش 1cm باشه) و عصاره مرغ را به مواد اضافه كرده و پنير رئنده شده را روي مواد اضافه كرده و جوز اضافه كرده .تز روي خمير قالب زده شكل قالب را خمير در آورده و 1 قاشق از مواد را داخل خمير قالب زده گذاشته و خير را بسته و لبش را بسته و در آخر سر خمير ها را داخل روغن سرخ كرده.حالا در ظرف مورد نظر چيده و با برگ ريز اسفناج و گوجه تزئين كرده.