پيروزي آرژانتين مقابل اروگوئه بادرخشش مسي
[h=2]تيم فوتبال آرژانتين در پيکارهاي مقدماتي صعود به جام جهاني برزيل در منطقه آمريکاي جنوبي پيروزي ارزشمندي را بدست آورد.
[TD="align: left"]
[/TD]
در ادامه اين پيکارها بامداد امروز، آرژانتين در استاديوم مندوزا ميزبان اروگوئه بود و موفق شد ميهمانش را با نتيجه 3 بر صفر درهم بکوبد.
به گزارش فارس،در اين بازي ليونل مسي عملکرد درخشاني داشت و توانست در دقايق 66 و 80 گلزني کند تا آلبي سلسته با کسب 17 امتياز در صدر گروه قرار بگيرد.
ديگر گل آرژانتينيها را در اين بازي سرجيو آگوئرو در دقيقه 75 به ثمر رساند.
در ديگر بازي کلمبيا 2 بر صفر پاراگوئه را مغلوب کرد.
فالکائو در دقايق 52 و 89 براي تيم ميزبان گلزني کرد.
اکوادور 3 بر يک شيلي را مغلوب کرد و مصاف بوليوي و پرو هم با تساوي يک بر يک خاتمه يافت.
مسي: اين کار را از پيرلو ياد گرفتم
[h=2]مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين پس از گلي که از روي ضربه ايستگاهي به ثمر رساند اعلام کرد اين کار را از پيرلو آموخته است.
[/TD]
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، ليونل مسي در ديدار تيم ملي آرژانتين و اروگوئه با يک ضربه ايستگاهي زيبا دروازه حريف را باز کرد تا موجب پيروزي 3 بر صفر و قاطع تيمش در مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در زمين حريف شود.
مسي ضربه ايستگاهي خود را به شکل زميني و از زير ديواره دفاعي وارد دروازه حريف کرد.
مهاجم بارسلونا در اين مورد گفت: احساس کردم دروازهبان اروگوئه ميخواهد به سمت جلو بيايد. به بازيکنان آرژانتيني که در ديواره دفاعي ايستاده بودند گفته بودم که آماده پريدن باشند. در هفته گذشته ديده بودم که آندرا پيرلو بدين شکل گل زده بود. پيش از اين نيز رونالدينيو اين کار را انجام داده بود. کمي شک داشتم ولي سعي خودم را کردم. همه چيز به خوبي پيش رفت و توپ به گل تبديل شد.
پيرلو در پيروزي 2 بر يک هفته گذشته يوونتوس با سيهنا با ضربه کاشته خود را به شکل زميني تبديل به گل کرده بود.
سابه يا: مقابل اروگوئه آرامشمان را حفظ کرديم
[h=2]آلخاندرو سابه يا، سرمربي تيم ملي آرژانتين در پايان ديدار حساس و تماشايي تيمش مقابل اروگوئه که با برد 0-3 آلبي سلسته مقابل سلسته همراه بود به تمجيد از عملکرد شاگردانش پرداخت.
[/TD]
او در کنفرانس خبري پاياني بازي به خبرنگاران گفت:« بازي فوق العاده اي را برگزار کرديم و فراتر از برنامه ريزي هايمان بوديم. به شاگردانم تبريک مي گويم؛ آنها بازي خيلي خوبي انجام دادند. آنها آرامششان را حفظ کردند و يک بازي تيمي و خوبي را به نمايش گذاشتند.»
به گزارش گل، نيمه اول اين بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد. سابه يا در ادامه گفت:« در بين دو نيمه گفتيم که نبايد ارام و قرارمان را از دست بدهيم و اشتباهاتي را مرتکب شويم. چون مهاجمان اروگوئه اي واقعا خطرناک هستند. تيم ما در حال رشد است. گروه فوق العاده اي از بازيکنان را در اختيار داريم و هميشه با هم درمورد ايده هايمان و برنامه ريزي هاي تيمي صحبت مي کنيم. حالا مزد تلاشهايمان را گرفته ايم و با خوشبيني واقع بينانه اي رو به جلو حرکت مي کنيم.»
سابه يا درمورد تيم حريف گفت:« اروگوئه تيم خيلي سرسخت و باتجربه اي است که در يک ربع پاياني نيمه اول به شدت حمله مي کرد.ما مقابل يک تيم واقعي بازي مي کرديم. مقابل حريفي بوديم که قهرمان کوپا آمه ريکاست.»
او صبوري را يکي از رازهاي موفقيت تيمش دراين بازي مي داند:« بازيکنانم انسجام و آرامششان را حفظ کردند و براي گلزني بي قرار نبودند. فکر مي کنم که انسجام تيمي هم به کمک ما آمد. ما چند اشتباه تدافعي داشتيم ولي اين اشتباهات زياد نبودند. تيم ما از هرنظر خوب بود.شکي نيست که درحال رشد هستيم.»
سابه يا درمورد مسي ،کاپيتان تيمش تنها يک جمله گفت:« او يک پديده است. فکر مي کنم که صفت لازم براي توصيف مسي وجود ندارد.»
و بخش پاياني صحبت هاي سابه يا درمورد بازي بعدي تيمش مقابل شيلي در سانتياگو بود:« بازي خيلي سختي خواهد بود. اميدوارم که يک بازي سالم باشد.»