• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيروزي ايتاليا در خانه ارمنستان

0mid

متخصص بخش ورزشی
مقدماتي جام جهاني 2014- اروپا؛

پيروزي ايتاليا در خانه ارمنستان
[h=2]تيم فوتبال ايتاليا در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه اروپا مقابل ارمنستان به پيروزي رسيد.

[TD="align: left"]
00939173.jpg
[/TD]

در ادامه اين پيکارها و از گروه B، ايتاليا در خانه ارمنستان به ميدان رفت و با نتيجه 3 بر يک پيروز شد.

آندرآ پيرلو در دقيقه 11 از روي نقطه پنالتي گل اول لاجوردي‌پوشان را به ثمر رساند و در ادامه تيم ميزبان توسط ميختاريان در دقيقه 27 بازي را به تساوي کشاند.

دنيله دروسي در دقيقه 64 و اوسوالدو 82 ديگر گل‌هاي ايتاليا را به ثمر رساندند تا آتزوري با اين برد 7 امتيازي شود و در صدر باقي بماند. ارمنستان هم در امتياز 3 باقي ماند.

در اين گروه پيش از اين چک موفق شده بود 3 بر يک مالت را شکست دهد.

ديدار بلغارستان و دانمارک هم در حال برگزاري است.

در گروه E هم جدال آلباني و ايسلند با تساوي يک ير يک خاتمه يافت.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پرندلي:درمجموع راضي هستم اماکافي نبود
[h=2]سرمربي ايتاليا تاکيد کرد با وجود اينکه از نمايش تيمش راضي بوده ولي آن را کافي نمي‌داند.

[TD="align: left"]
00034392.jpg
[/TD]

به نقل از ساکروي، تيم ملي فوتبال ايتاليا در ديدار خود برابر ارمنستان که در چارچوب مقدماتي جام جهاني برگزار شد، در زمين حريف به پيروزي 3 بر يک دست پيدا کرد.

به گزارش فارس،آندرا پيرلو، دنيله دروسي و پابلو دنيل اسوالدو در اين جدال دشوار براي آتزوري گل زدند و تنها گل ارمنستان را هنريخ ميختاريان وارد دروازه ايتاليا کرد. لاجوردي‌ها با اين پيروزي 7 امتيازي شدند و صدر جدول‌رده‌بندي گروه B را از آن خود کردند.

چزاره پرندلي در مورد اين ديدار گفت: در برخي از دقايق ديدار موفق به انجام کارهايي که در موردشان برنامه ريزي کرده بوديم نشديم. در مجموع از اين ديدار راضي هستم ولي نمي‌توانم بگويم کافي بود. در گروه سختي قرار داريم. بازي خوبي به نمايش گذاشتيم و شخصيت تيمي‌مان را نشان داديم.

ديدار بعدي ايتاليا برابر دانمارک در جوزپه مه آتزا خواهد بود. آتزوري اکنون صدرنشين جدول است و دانمارک نيز در رده پنجم است.

پرندلي همچنين در مورد گل ارمنستان نيز صحبت‌هايي داشت. در آن صحنه کريستين ماجيو و داويت مانويان با يکديگر برخورد کردند. زماني که سر 2 بازيکن به هم برخورد مي‌کند، شما بايد ديدار را متوقف کنيد. داور در اين خصوص هيچ کاري انجام نداد. اعتراض من به اين موضوع است.

بالا