• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيروزي پرگل استقلال برابر سايپاي 10نفره

0mid

متخصص بخش ورزشی
صعود در روز خوب تازه‌واردها؛

پيروزي پرگل استقلال برابر سايپاي 10نفره

[h=2]تيم فوتبال استقلال با پيروزي برابر سايپا در مرحله يک هشتم حريف گهر دورود شد.

[TD="align: left"]
00033500.jpg

استقلال از ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادي در مرحله يک شانزدهم جام حذفي به مصاف تيم سايپا رفت که 4 بر صفر به پيروزي رسيد.

آرش برهاني در دقايق 46 و 64 و فرزاد حاتمي در دقيقه 63 براي استقلال گلزني کردند. در دقيقه 90+2 ويسنته آرزه بازيکن جديد آبي ها دروازه سايپا را گشود.

استقلال به اين ترتيب در مرحله يک هشتم بايد به مصاف تيم گهر دورود برود. تيمي که محمد مايلي‌کهن سرمربي آن است.

تورج حق وردي داور مسابقه به کاوه رضايي، ابراهيم‌صادقي، خوزه نارسيو و مجيد غلام نژاد از سايپا و فرزاد حاتمي از استقلال کارت زرد نشان داد.

کاوه رضايي، بازيکن سايپا در دقيقه 40 با دريافت کارت زرد دوم از ميدان اخراج شد.

ترکيب استقلال:

سيد مهدي رحمتي، حنيف عمران‌زاده، اميرحسين صادقي، علي حمودي، خسرو حيدري، حسن اشجاري، جواد نکونام، عباس محمدرضايي( از دقيقه 86 آرزه کاماچو)، فرزاد حاتمي( از دقيقه 78 کاماچو)، آرش برهاني و سيد امين منوچهري( از دقيقه 46 مجتبي جباري)

سرمربي: امير قلعه نويي

ترکيب سايپا:

رحمان احمدي( از دقيقه 72 حميد لطف الله نژاد)، حامد شيري، ابراهيم شکوري، سيد اسحاق سبحاني، مارسيو خوزه نارسيو، کاوه رضايي، ابراهيم صادقي، جونيور تورتا، مجيد غلام نژاد( از دقيقه 55 محسن ارزاني)، سجاد شهباززاده و سعيد دقيقي

سرمربي: مجتبي تقوي

ورزش3[/TD]

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار استقلال و سايپا
[h=2]سه بازيکن جديد استقلال در ترکيب سابق اين تيم قرار گرفتند.

00938513.jpg
[/TD]

حسن اشجاري ، فرزاد حاتمي و عباس محمدرضايي که به تازگي به استقلال آمدند در ترکيب اصلي اين تيم مقابل سايپا قرار گرفتند.

* پيش از آغاز بازي براي روح هوادار مرحوم استقلال رفعتي ساجدي که در بازي با داماش از دنيا رفت فاتحه‌اي قرائت شد.

* سياوش اکبرپور به دليل مصدوميت در فهرست 18 نفره استقلال نيست.

* محمد خرمگاه ، دکتر نوروزي، علي اميري، مهدي فنوني زاده، ستار همداني ، کريم بوستاني و ايمان عالمي در جايگاه ويژه حضور داشتند.

* مجتبي جباري که در نيمه دوم به بازي آمد در دقيقه 30 مسابقه از روي نيمکت به رختکن رفت و در نيمه دوم وارد ترکيب اصلي شد.

* هواداران استقلال عليه عادل فردوسي‌پور شعار مي‌دهند و او را عادل پرسپوليسي صدا مي‌کنند.

آنها همچنين عليه پرسپوليس شعار داده و مي‌گفتند« پرسپوليس قهرمان در ليگ برتر بمان»

ديدار دو تيم تا دقيقه 81 ، با نتيجه سه بر صفر به سود استقلال در جريان است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه بازي استقلال و سايپا2
[h=2]در پايان ديدار تيم‌هاي استقلال و سايپا در جام حذفي دو بازيکن آبي‌پوش تست دوپينگ دادند.

00943130.gif
[/TD]

تماشاگران استقلال پس از اينکه تيمشان گل سوم را توسط آرش برهاني وارد دروازه سايپا کرد، با شعار «استقلالي که مي‌خواهيم همينه، همينه» تيمشان را تشويق کردند.

* علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل استقلال و مجتبي جباري بازيکن مصدوم آبي‌پوشان که پس از مدت‌ها به ميادين بازگشته است، در اين ديدار بارها مورد تشويق هواداران قرار گرفتند.

* فرزاد حاتمي که در نخستين ديدارش با لباس استقلال موفق به گل‌زني شد، پس از باز کردن دروازه سايپا خوشحالي‌اش را ابتدا با آرش برهاني و سپس با حنيف عمران‌زاده و در نهايت با قرار گرفتن در آغوش قلعه‌نويي با هم‌تيمي‌هايش تقسيم کرد.

* رحمان احمدي دروازه‌بان سايپا که پس از دريافت گل سوم مصدوم به نظر مي‌رسيد، تعويض شد.

* آرش برهاني پس از به ثمر رساندن گل دوم خود و گل سوم استقلال به سمت نيمکت رفت و عکس هوادار مرحوم آبي‌پوشان را که در ديدار مقابل داماش فوت کرده بود برداشت و به عکاسان نشان داد.

*نکونام و حيدري دو بازيکن استقلال بعد از بازي براي تست دوپينگ به اتاق آزمايش رفتند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حيدري: با اشتباهات داوري ما را قرباني کردند
[h=2]مديرعامل باشگاه سايپا گفت: در ديدار برابر استقلال داور با اشتباهات خود ما را قرباني کرد.

00035015.jpg
[/TD]

پرويز حيدري پس از شکست 4 بر صفر تيمش برابر استقلال در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازيکنان سايپا خوب بازي کردند اما فکر مي‌کنم اتفاقاتي افتاد که ما را قرباني کرد. برخي از خطاهايي که داور مي‌گرفت کاملا اشتباه بود و به تيم ما ضربه زد.

وي با بيان اينکه در ديدار برابر استقلال با ناداوري سايپا را قرباني کردند، خاطر نشان کرد: در بسياري از صحنه‌ها شاهد بوديم که بازيکنان استقلال در زمين مداوا مي‌شدند اما اين اتفاق براي بازيکنان سايپا رخ نمي‌داد. اين موضوعات موجب شد تا انگيزه بازيکنان جوان سايپا کم شود.

وي عنوان کرد: بخشي از اين شکست بر گردن داور است چرا که با اشتباهات خود به تيم ما ضربه زد.

مديرعامل سايپا در مورد مذاکره برخي باشگاه‌ها با بازيکنان سايپا گفت: برخي از باشگاه‌ها با بازيکناني که ما با آنها قرارداد داريم مذاکره کردند که معتقدم اين موضوع از نظر اخلاقي اصلا صحيح نيست.

حيدري در پايان در خصوص جذب بازيکن جديد در نيم فصل دوم اظهار داشت: فعلا تصميمي براي جذب بازيکن نگرفتيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
تقوي: داور بي‌عدالتي کرد
[h=2]سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: اگر داور بي‌عدالتي نمي‌کرد بازي به پنالتي کشيده مي‌شد.

00942128.jpg
[/TD]

مجتبي تقوي پس از شکست 4 بر صفر برابر استقلال در جام حذفي در نشست خبري اظهار داشت: خيلي ناراحتم 4 گل خورديم، خوردن 4 گل در يک بازي تعبيرم اين است زماني حريف اشتباه مي‌کند و زماني داور، زماني که رضايي اخراج شد اصلا خطا نکرد. استقلال نمي‌توانست به ما گل بزند. برنامه‌ خاصي داشتيم مثل هميشه. در بازي با گهر گل آفسايد خورديم امروز هم يک بازيکن ما اخراج شد و شيرازه تيم از هم پاشيد و داشتن بازيکنان جوان که تحمل باخت ندارند سخت است و هرچه تلاش کرديم که به آنها انگيزه بدهيم نشد.

وي ادامه داد: استقلال از کوچکترين اشتباه حريف استفاده مي‌کند. آنچه مسلم است يک اخراجي و 2 تعويض اجباري نتوانست شرايط ما را برگرداند. فرقي نداشت يک بر صفر يا 4 بر صفر مي‌باختيم ليگ نبود جام حذفي بود و جاي جبران نداشتيم. ناراحتم نتوانستيم از مرحله اول حذفي عبور کنيم استقلال تيم خوبي دارد، پايه و اساس اين اشتباه داوري بود، که ما به آن عادت کرديم توقع نداريم بايد از خودمان توقع داشته باشيم.

تقوي ادامه داد: شرايط در چند هفته به طرز عجيبي است خيلي خطاها براي حريفان گرفته مي‌شود. در بازي با تراکتوسازي در 20 دقيقه چند کارت زرد گرفتيم. تفکر ما ضد فوتبال نيست در سايپا عاشق بازي روي زمين هستيم. حتي 10 نفره به دنبال خشونت نيستيم و اميدوارم اين نگاه و تمرکزمان تغيير کند. خيلي ناراحتم جام حذفي را از دست داديم اما به تيمي بزرگ و قدرتمند باختيم. به استقلال تبريک مي‌گويم که از اشتباه‌ها نهايت استفاده را کردند اين هم بخشي از بازي بود.

وي در مورد اينکه چرا تاکنون به داوري معترض نبود،گفت: سال گذشته همين موقع بود که سايپا 5 مقام برتر اخلاق را داشت ما هميشه اخلاق محور بوده و هستيم و اعتراض‌ها بايد از مجاري قانوني باشد و بايد به همين منوال عمل کنيم. فدراسيون فرقي نمي‌گذارد به کسي که کنار زمين اعتراض مي‌کند و ادبيات را رعايت نمي‌کند، عرف شده بين مربيان که اعتراض کنند. بازي با راه آهن اعتراض کردم و مي‌خواستم هشدار بدهم. نمي‌توانستم طور ديگري اعتراض کنيم. زمين لغزنده بود اين همه راحت کارت زرد به ما دادند در زمين لغزنده بعد از 3 بر صفر شدن خطاهاي ضعيف به نفع ما گرفته مي‌شد. مديريت بازي مشهود بود بايد از بحث داوري دور شويم. مقابل گهر 2 بر صفر برديم يک آفسايد 10 متري نگرفتند و پنالتي گرفتند. همه گفتند حق با ماست ولي چه فايده‌اي داشت. هفته گذشته هم 10 نفره بوديم و اين هفته هم 10 نفره بوديم. بازيکنان ما امروز دويدند ولي در کار دفاعي شرکت نکردند. به بازيکنانم در رختکن صحبت کردم هيچکدام با داور حرف نزدند و بي حرمتي نکردند. هرچه به داوري بيشتر بپردازيم ذهن ما بيشتر خراب مي‌شود اميدوارم از مراجع قانوني پيگيري کنند. آنها به من قول دادند اعتراض به داوري نکنند. بازهم به استقلال تبريک مي‌گويم اما اگر بي عدالتي نبود بدترين حالت تساوي و ضربات پنالتي بود اما شرايط اينگونه شد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
جباري آماده، حتي مي‌تواند مشکلات تيم ملي را هم حل کند
قلعه نويي: با استقلال مدنظر من فاصله داريم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مجتبي جباري بازيکن بزرگي است و اگر آماده شود حتي مي‌تواند مشکلات تيم ملي را حل کند.

00037364.jpg
[/TD]

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 4 بر صفر برابر سايپا در جام حذفي در نشست خبري اظهار داشت: اين برد را به روح هوادار فقيد و خانواده‌اش تقديم مي‌کنيم. نياز به زمان داريم، تغييرات خوب بودند و بازيکنان هم ما خوب بودند. بالانس در جناحين استقلال به وجود مي‌آيد. آمدن جباري تاثيرگذار بود. هنوز با استقلال مد نظر من فاصله داريم. بازي به بازي بايد بهتر شويم به خصوص در نيم فصل دوم. سايپا با برنامه بود 10 نفره شد و روندشان تغيير کرد. به بازي سرعت داديم توانستيم پيروز شويم و به سايپا هم تبريک مي‌گويم. جناحين خوب کار کردند و بايد به همه بازيکنان تبريک بگويم.

وي در مورد استقلال متفاوت با حضور جباري، گفت: تشکر مي‌کنم از سوالتان و يک تبريک هم به مردم مي‌گويم. مردم ما را تنها نگذاشتند. جباري بازيکن بزرگي است. همه زحمت کشيدند. مجتبي آماده شود حتي مشکلات تيم ملي را هم حل مي‌کند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس از مدت‌ها غيبت از خودم راضي هستم
جباري: بازيکنان ارزشمندي جذب کرديم
[h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت:‌ استقلال در فصل نقل و انتقالات بازيکنان خوب و ارزشمندي جذب کرده است.

00938514.jpg
[/TD]

مجتبي جباري پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال برابر سايپا در خصوص اين بازي و ميزان آمادگي خودش اظهار داشت: خوشبختانه پس از مدت‌ها غيبت در بازي اولم عملکرد خوبي داشتم و از نوع بازي خودم راضي هستم.

وي ادامه داد: استقلال در فصل نقل و انتقالات نيم فصل بازيکنان خوب و ارزشمندي را جذب کرده است. که خوشبختانه توانستند به خوبي با شرايط تيم هماهنگ شوند. اميدوارم اين روند تا پايان فصل ادامه داشته باشد.

هافبک تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه سال گذشته مشکلات مالي يکي از مهمترين عوامل از دست دادن قهرماني آبي‌پوشان بود، خاطرنشان کرد: اين مشکلات تأثير زيادي در فصل گذشته روي ما گذاشت اما بازيکنان در فصل جديد در حالي که مشکلات بيشتر از فصل قبل است، با آن کنار آمدند به هرحال اميدوارم اين مشکلات زودتر مرتفع شود و استقلال به روزهاي خوبش باز گردد.

وي تاکيد کرد: خوشحالم و خيلي هيجان داشت تا به ترکيب استقلال برگردم و خوشحالم که امروز اين اتفاق افتاد و موفق شدم بازي خوبي انجام دهم. بازيکنان جديد ما امروز نشان دادند که چقدر توانمند هستند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
عمران‌زاده: نشان داديم شخصيت قهرماني داريم
[h=2]مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در بازي برابر سايپا توانستيم 4 گل به ثمر برسانيم و نشان داديم شخصيت قهرماني داريم.

00938518.jpg
[/TD]

حنيف عمران‌ پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال برابر سايپا در خصوص اين بازي و ثابت شدن جايگاه در ترکيب تيم اظهار داشت: موضوع جايگاه مطرح نيست. پس از مصدوميتم در بازي با گهر تمرينات خوبي داشتم و توانستم باز هم به ترکيب اصلي تيم برگردم.

وي ادامه داد: مقابل سايپا عملکرد خوبي داشتيم و نشان داديم که شخصيت قهرماني داريم. در نيمه دوم تغيير تاکتيک داديم و توانستيم روند بازي را در اختيار بگيريم.

مدافع تيم استقلال گفت: با موقعيت‌هايي که داشتيم توانستيم 4 گل به ثمر برسانيم هرچند که موقعيت‌هاي زيادي را هم از دست داديم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
صادقي: صحبت در مورد قهرماني زود است
[h=2]مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: فعلا براي صحبت در مورد قهرماني زود است.

00941965.jpg
[/TD]

اميرحسين صادقي پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال برابر سايپا در خصوص اين بازي و اعتراضاتش به بازيکنان حريف، اظهار داشت: بازيکنان سايپا در چند صحنه خطاهاي بسيار بدي روي من مرتکب شدند و من به همين موضوع اعتراض مي‌کردم.

وي در خصوص اينکه استقلال شخصيت قهرماني پيدا کرده است، خاطرنشان کرد: هنوز براي صحبت در مورد قهرماني زود است، اما خوشحالم که توانستيم با بازيکنان جديد استارت خوبي در جام حذفي بزنيم.

مدافع تيم فوتبال استقلال در مورد بازيکنان جديد اين تيم عنوان کرد:‌ بازيکنان جوان و خوبي به تيم اضافه شده‌اند که خوشبختانه خيلي زود با ساير بازيکنان هماهنگ شده‌اند. اميدوارم روند پيروزي‌هايمان با اين بازيکنان جديد ادامه داشته باشد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نکونام:‌ فردا معلوم مي‌شود مي‌روم يا مي‌مانم
[h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: فردا معلوم مي‌شود از اين تيم جدا مي‌شوم يا اينکه در استقلال مي‌مانم.

00943327.jpg
[/TD]

جواد نکونام پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال در جام حذفي مقابل سايپا گفت: بازي خوبي انجام داديم و مستحق پيروزي در اين ديدار بوديم.

وي درباره جدايي‌اش از استقلال گفت: هنوز با هيچ تيمي به صورت مستقيم و رسمي صحبت نکرده‌ام؛ شايد براي باشگاه دعوت‌نامه‌اي آمده باشد اما من بي‌اطلاع هستم و هر زمان خبري شد خودم آن را رسماً اعلام مي‌کنم.

هافبک استقلال با اشاره به هماهنگي تيم در اين ديدار عنوان کرد: در ابتداي فصل بازيکن جديد زياد گرفتيم و روز به روز بهتر شديم. نتايج ما با وجود کمبود بازيکن فوق‌العاده بود و حتي به صدر جدول هم رسيديم. بازي امروز نشان داد روزهاي خوشي در انتظار استقلال است.

نکونام در پاسخ به اين سؤال که در مصاحبه‌اي عنوان کرده بود از استقلال مي‌رود، گفت: هيچ موقع چنين مصاحبه‌اي نداشته‌ام. اگر هم پيشنهادي از سوي باشگاهي آمده است من بي‌اطلاع هستم. من با استقلال قرارداد دارم و تصميم‌گيرنده نهايي باشگاه است.

وي افزود: فردا معلوم مي‌شود چه اتفاقي مي‌افتد، مي‌روم يا مي‌مانم؛ اما تا به الان هيچ صحبتي مبني بر جدايي من و پيوستنم به باشگاه النصر امارات صورت نگرفته است.

کاپيتان تيم ملي درباره نتايج اين تيم در رقابت‌هاي غرب آسيا گفت: عده‌اي جوان به اين رقابت‌ها اعزام شدند و نياز داريم تا تعدادي بازيکن جوان و باانگيزه به ترکيب اصلي تيم ملي تزريق شوند تا به ترکيب ايده‌آل برسيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
اشجاري: براي ثابت شدن نياز به زمان دارم
[h=2]بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: براي رسيدن به موفقيت و هماهنگي بيشتر به زمان نياز داريم.

00034652.jpg
[/TD]

حسن اشجاري پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال مقابل سايپا در جام حذفي گفت: بازي خوبي را ارائه داديم و پس از اخراج بازيکن حريف همه چيز به نفع ما شد.

وي افزود: نيمه دوم با آمدن جباري بازي به دلخواه ما پيش رفت و آنطور که مي‌خواستيم به پيروزي رسيديم با توجه به اينکه بازيکنان جديدي به تيم تزريق شدند براي هماهنگي بيشتر به زمان نياز داريم و اين برد کمک مي‌کند تا به چيزي مي‌خواهيم برسيم.

بازيکن جديد استقلال درباره حضورش در اين تيم گفت: 10 روز به استقلال آمده‌ام و براي ثابت کردن خودم به زمان نياز دارم چند سال بحث حضورم در اين تيم مطرح بود در سپاهان هم قلعه‌نويي من را مي‌خواست و خوشبختانه در نيم‌فصل امسال با رضايت‌نامه‌ايي که گرفتم به استقلال آمدم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آرزه: خوشحالم در اولين بازي‌ام گل زدم
[h=2]بازيکن جديد استقلال گفت: خوشحالم که در اولين ديداري که براي تيمم به ميدان رفتم موفق به گلزني شدم.

00943654.jpg
[/TD]

ويسنته آرزه پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال مقابل سايپا در جام حذفي و گلزني‌اش در اين ديدار گفت: خيلي خوشحالم که در اولين ديداري که براي استقلال به ميدان رفتم موفق شدم اولين گلم را به ثمر برسانم.

وي افزود: هواداران خوبي به ورزشگاه آمده بودند و از تيم‌شان حمايت مي‌کردند اين جو براي من خوشايند بود. من از آمريکاي جنوبي مي‌آيم جايي که هواداران همواره استاديوم را پر کرده و از تيم‌شان حمايت مي‌کنند.

بازيکن جديد استقلال خاطرنشان کرد: قبل از اينکه به ايران بيايم شناختي از فوتبال ايران نداشتم اما با تحقيقاتي که انجام دادم متوجه شدم که هواداران پرشوري در ايران حضور دارند که همواره ورزشگاه را پر مي‌کنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
دقيقي: اگر 10نفره نمي‌شديم بازي را مي‌برديم
[h=2]بازيکن تيم فوتبال سايپا گفت: پس از اينکه 10 نفره شديم شيرازه تيم از هم پاشيد و در غير اين صورت مي‌توانستيم استقلال را ببريم.

00037305.jpg
[/TD]

سعيد دقيقي پس از شکست 4 بر صفر سايپا برابر استقلال عنوان کرد: در نيمه دوم زماني که گل دوم را دريافت کرديم شيرازه تيم از هم پاشيد، البته اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم استقلال را ببريم.

وي ادامه داد: در ديدار رفت هم همه ديدند که سايپا تيم برتر زمين بود، ما نيمه اول در اين ديدار نيز برتر بوديم و هنگامي که 11نفره بوديم بازي به سود ما در جريان بود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
شکوري: داور با ما نامهربان بود
[h=2]بازيکن تيم فوتبال سايپا گفت: داور در ديدار با استقلال با ما نامهربان بود.

00036807.jpg
[/TD]

ابراهيم شکوري پس از شکست 4 بر صفر سايپا برابر استقلال در مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي عنوان کرد: فکر مي‌کنم قبل از اينکه 10 نفره بشويم بازي خوبي انجام مي‌‌داديم، اخراج بازيکنمان شيرازه تيممان را بهم ريخت. داور با ما نامهربان بود، فکر کنم به خاطر اينکه تيم جوان و بدون حاشيه‌اي داريم.

وي ادامه داد: اين ناداوري فقط مخصوص اين بازي نبود. در خيلي از بازي‌ها عليه ما سوت مي‌زنند شايد به خاطر اينکه تيم جوان، بي‌تجربه و بدون حاشيه‌اي داريم اذيتمان مي‌کنند. عدالت در اين بازي رعايت نشد.

بازيکن تيم فوتبال سايپا خاطر نشان کرد: در دقيقه 2 يا 3 يکي از بازيکنان استقلال که فکر کنم عباس محمدرضايي و يا حسن اشجاري بود بايد از زمين بازي اخراج مي‌شد اما داور خيلي راحت به بازيکن ما دو کارت زرد نشان داد و ساده او را اخراج کرد.

وي افزود: تيم ما خوب بازي مي‌کند و عملکرد خوبي هم داشته‌‌ايم، اميدوارم در نيم فصل دوم بتوانيم بهتر باشيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
صادقي: خداحافظي تلخي با جام‌حذفي داشتيم
[h=2]کاپيتان تيم فوتبال سايپا گفت: خداحافظي تلخي با جام حذفي داشتيم.

00035015.jpg
[/TD]

ابراهيم صادقي پس از شکست 4 بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: به تيم بزرگ استقلال تبريک مي‌گويم. 10 نفره بازي کردن مقابل استقلال سخت است؛ اين تيم يکي از بهترين بازي‌هايش را مقابل ما انجام داد.

وي افزود:‌ براي جبران گل اول تلاش کرديم و همين شد که 4 گل خورديم. بايد با تمرکز بيشتري بازي مي‌کرديم. در بازي با استقلال مثل بازي با گهر 10 نفره شديم البته مي‌توانستيم بهتر بازي کنيم ولي در نهايت خداحافظي تلخي با جام حذفي داشتيم.

سیاوش عشق

کاربر ويژه
امیدوارم این روند نتیجه گیری استقلال ادامه داشته باشه. توی نقل و انتقالات فوق الاده بود. به نظرم اشجاری بهترین خرید استقلال بود

ღتربچهღ

کاربر ويژه
امیدوارم این روند نتیجه گیری استقلال ادامه داشته باشه. توی نقل و انتقالات فوق الاده بود. به نظرم اشجاری بهترین خرید استقلال بود

در ضمن برای دومی بجنگین. برای چهارمین بار پیاپی امسال هم هرمان میشیم.
توی نیم فصل دوم میفهمی اشجاری کیه! نصف گلهایی که سپاهان خورد به خاطر این اشجاری خنگ بود!

بالا