پيروزي پرگل اسپانيا با هتتريک پدرو
[h=2]تيم فوتبال اسپانيا موفق شد در مرحله مقدماتي راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل در منطقه اروپا مقابل بلاروس پيروزي پرگلي را بدست آورد.
[TD="align: left"]
[/TD]
در ادامه پيکارهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل و در گروه I، اسپانيا در مينسک و در خانه بلاروس با نتيجه 4 بر صفر پيروز شد.
در اين ديدار پدرو رودريگوئز درخشش فوقالعادهاي داشت و موفق شد در دقايق 21، 69 و 72 هتتريک کند و ديگر گل ماتادورها توسط يوردي آلبا 12 به ثمر رسيد.
اسپانيا با اين برد 6 امتيازي شد و همامتياز با فرانسه به دليل تفاضل گل بهتر در صدر گروه I قرار گرفت.
جدال فنلاند و گرجستان از اين گروه هم با تساوي يک بر يک به پايان رسيده بود.
از گروه B هم بلغارستان و دانمارک به مصاف هم رفتند که اين بازي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
ديميتار رانگلوف 7 براي بلغارها و نيکولاس بنتدنر 40 براي دانمارک گلزني کردند. در اين پيکار بلغارها از دقيقه 27 با اخراج باندالوفسکي 10 نفره به ادامه بازي پرداختند.
در اين گروه ايتاليا 3 بر يک در خانه ارمنستان پيروز شده بود و چک هم 3 بر يک مالت را مغلوب کرده بود.
پدرو:ميدانستيم به بلاروس نخواهيم باخت
[h=2]پدرو در برتري چهار بر صفر اسپانيا برابر بلاروس نقش پررنگي را برعهده داشت.
[/TD]
قهرمان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي دومين رقابت خود را در راه رسيدن به جام جهاني بيستم در برزيل با موفقيت برداشت و در مينسک توانست بلاروس را با نتيجه پر گل چهار بر صفر شکست دهد.
به گزارش ايسنا،پدرو در پايان اين مسابقه به خبرنگاران گفت: ميدانستيم بازنده نخواهيم بود. خوشحاليم که اين بازي را بردهايم.
مهاجم بارسا در اين مسابقه نمايش درخشاني داشت و سه گل تيمش را به ثمر رساند. او در آخرين دقيقه مسابقه ميتوانست چهارمين گل خود را هم به ثمر برساند، اما موفق به انجام اين کار نشد.
ويسنته دل بوسکه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در نشست خبري پايان اين بازي گفت: مسابقه بي عيب و نقصي بود. بازي خوبي را انجام داديم و در تصاحب توپ هم بسيار سريع عمل کرديم. ما زمين مسابقه را به خوبي در اختيار گرفتيم و در ادامه در حرکاتمان بسيار موفق نشان داديم.
دلبوسکه:بلاروس نتوانست درسطح مابازي کند
[h=2]سرمربي 61 ساله اسپانيا از عملکرد تيمش در بازي مقابل بلاروس تمجيد کرد و معتقد است حريف نتوانست در سطح آنها بازي کند.
[/TD]
ويسنته دلبوسکه از عملکرد تيم ملي اسپانيا در پيروزي 4 بر صفر مقابل بلاروس ابراز رضايت کرد.
به گزارش فارس،يک گل زودهنگام توسط جوردي آلبا قهرمان اروپا و جهان را در مسير پيروزي در مينسک قرار داد، در حالي که پدرو با يک هتتريک زيبا نتيجه را 4 بر صفر به سود اسپانيا رقم زد.
مثل هميشه اسپانيا کنترل بازي را در دست داشت و اين تسلط به بازي به شدت مورد توجه دل بوسکه قرار گرفت.
وي پس از بازي دراين باره گفت: عالي بازي کرديم و کنترل مسابقه را در دست گرفتيم. آنها نميتوانستند در سطح ما بازي کنند و هرگز در زمين احساس آسودگي نکردند.
سرمربي اسپانيا ادامه داد: بازي خوب و بسيار کاملي بود. بازيکنان از همان ابتدا در زمين احساس راحتي کردند، به خوبي با هم هماهنگ بودند، توپها را جمع ميکردند و بازي را به جريان در ميآوردند. استعداد و کيفيت بازيکنان ما بقيه کار را انجام داد.
وي در خصوص عملکرد پدرو خاطرنشان کرد: او براي باشگاهش عالي کار ميکند. پدرو تازه نفس و پويا است و جنگندگي زيادي در حمله دارد؛ کمي ساختارشکن است و به ما اجازه ميدهد در نوک حمله بازي کنيم.
سرخيو راموس در دقيقه 70 جاي خود را به رائول آلبيول داد، در حالي که آندرس اينيستا نيز در نيمه دوم به جاي داويد ويا به ميدان آمد و دلبوسکه در اين باره گفت: خطايي روي سرخيو راموس اتفاق افتاد و گرچه مشکلي برايش پيش نيامد، اما ترجيح داديم او را تعويض کنيم؛ گرچه خودش ميخواست به بازي ادامه دهد. سيلوا يک کارت داشت و من ميخواستم بازي را بين سيلوا و اينيستا تقسيم کنم.
اسپانيا 16 اکتبر در بازي بعدي خود به مصاف فرانسه خواهد رفت و سرمربي سابق رئال مادريد در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازي بسيار سختي خواهيم داشت، زيرا فرانسه ترکيبي فوقالعاده دارد. آنها در قلب حمله قوي هستند و بازيکنان خوبي در ساير موقعيتها دارند که خونسرد اما با قدرت بدني بالا هستند. بازي مشکلي در پيش خواهيم داشت.
فان خال:تساوي ترکيه وروماني براي مابهترين بود
[h=2]سرمربي تيم ملي هلند پس از پيروزي شاگردانش برابر آندورا گفت، از قبل ميدانسته بازي آساني در انتظار مردانش نخواهد بود.
[/TD]
لالههاي نارنجي در رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل آندورا را 3 بر صفر از پيش رو برداشتند. هلند در بازيهاي خود در اين رقابتها هنوز گلي را دريافت نکرده و با 9 امتياز کامل پيشتاز جدول گروه است.
به گزارش ايسنا،لوئيس فان خال در نشست خبري پايان بازي با آندورا در روتردام گفت: از پيش هم گفته بودم، بازي آساني نخواهد بود. اگرچه سه بر صفر پيروز از زمين بيرون رفتيم ولي اين کافي نيست. نميتوان تاکيد داشت که حريف بد بود. آندورا سخت کار کرد و در دفاع بسيار متراکم بود. عبور از دفاع متراکم بود. عبور از دفاع متراکم ساده نيست. منظور من هم همين بود و در بازي هم چنين اتفاقي رخ داد.
سرمربي پيشين بايرن مونيخ با ابراز رضايت از مهاجمان کناري خود گفت: لنس بسيار خوب بود و شاکن هم بازيکنان حريف را پيوسته ناکام ميگذاشت. او تنها در دادن پاس آخر موفق عمل نميکرد. با اين همه از 20 دقيقه نخستين بسيار راضي هستم. خوب شروع کرديم ولي در ادامه همه چيز آن گونه که بايد پيش رفت و کار با اين ترتيب آسان نبود.
فان خال درباره نقش و عملکرد ديرک کويت، مهاجم کنوني فنر باغچه هم عنوان کرد: او رقيبان زيادي را در خط حمله و کنارهها ميبيند ولي اگر همانند اين مسابقه، بازي کند، فرصت بازي خواهد داشت. ميتوان روي اين نمايش و عملکرد حساب کرد.
فان خال ادامه داد: فردا خواهيم شنيد کدام بازيکنان به تيم خواهند پيوست. فکر ميکنم آرين روبن نتواند بازي کند. دوست دارم از خود او بشنوم اوضاعش خوب است ولي اميد چنداني به اين موضوع ندارم.
روماني حريف آتي هلند جمعه شب در ترکيه با يک گل به پيروزي رسيد. فان خال درباره آن مسابقه ابراز داشت: اميد داشتم آن بازي مساوي تمام شود ولي هرگز اين طور نشد. به نظر من مساوي بهترين نتيجه ممکن برايمان بود. بازي با روماني بسيار سخت خواهد بود زيرا آنها هم 9 امتياز اندوختهاند.
رافائل فان درفارت در بازي با آندورا آمار بازيهاي ملي خود را به 101 رساند. هافبک هامبورگ درباره عملکردش در بازي جمعه شب در روتردام گفت: روشن است که اين بهترين بازي يا مسابقه بزرگي نبود ولي براي خودم بسيار خوب بود که توانستم گلزني کنم. روشن است که حريف ما چندان خوب نبود. تلاش کرديم ولي آنها فضاي زيادي را در اختيارمان قرار ندادند.