[h=2]تيم فوتبال پرسپوليس با ارايه بازي زيبا و تهاجمي نفت تهران را شکست داد.
[TD="align: left"]
[/TD]
تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 30 هزار تماشاگر در مرحله يک هشتم جام حذفي به مصاف تيم نفت تهران رفت که با نتيجه 4 بر يک پيروز شد.
به گزارش فارس،امين منوچهري در دقيقه 13 براي نفت گلزني کرد. محمد نوري در دقايق 27 و 58 و حسين ماهيني در دقيقه 76 از روي نقطه پنالتي و هادي نوروزي در دقيقه 86 گلهاي پرسپوليس را به ثمر رساند.
تماشاگران بازي زيبايي را شاهد بودند و دو تيم به ويژه در نيمه دوم بازي تهاجمي و سرعتي را به نمايش گذاشتند. سرخپوشان بسيار هماهنگ و زيبايي بازي کردند. يحييگلمحمدي که امروز از سوي هواداران لقب امپراتور را گرفت توانست پرسپوليسيها را راضي به خانه بفرستد و آنها را به آينده اميدوار کند.
پرسپوليس در مرحله يک چهارم نهايي بايد به مصاف تيم ذوب آهن اصفهان بروند.
سعيد مظفريزاده داور مسابقه به حامد فلاحزاده از نفت و محمد نوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
*ترکيب نفت تهران:
حامد فلاحزاده، وريا غفوري، بهمن کامل، احمد آلنعمه، مرتضي پورعليگنجي، مگنو باتيستا( از دقيقه 76 محمد منصوري)، محسن يوسفي( از دقيقه 62 مصطفي سيفي)، محمدحسين مهرآزما( از دقيقه 69 رحيم ذهيوي)، امين منوچهري و يعقوب کريمي
سرمربي: منصور ابراهيمزاده
*ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيدجلال حسيني، عليرضا نورمحمدي، مهرداد پولادي، مارکو پروويچ( از دقيقه 83 اميرحسين فشنگچي)، رضا حقيقي، محمد نوري، حسين ماهيني، علي کريمي( از دقيقه 84 مهدي مهدويکيا)، غلامرضا رضايي( از دقيقه 79 هادي نوروزي) و کريم انصاريفرد
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت تهران1
[h=2]مهاجم تيم پرسپوليس که سريعترين گل ليگ را به ثمر رسانده امروز در مصدوميت رکورد شکني کرد و هنگام گرم کردن مصدوم شد.
[/TD]
به گزارش فارس، غلامرضا رضايي که برابر فجر سپاسي در ثانيه 10 گلزني کرد و سريعترين گل را به نام خود ثبت کرد امروز هنگام گرم کردن بازيکنان در زمين دچار مصدوميت شد و به رختکن رفت.
* هواداران پرسپوليس رضايي را با شعار غلام 10 ثانيه تشويق کردند. وي پس از حضور در رختکن زير نظر کادرپزشکي تحت درمان قرار گرفت و پس از رفع مصدوميت جزيياش دوباره توانست در ترکيب سرخ پوشان به ميدان بيايد.
* هواداران همچنين به يحيي گلمحمدي لقب جديدي دادند و او را با شعار يحيي امپراتور تشويق کردند. لقب امپراتور را آخرين بار هواداران پرسپوليس به افشين قطبي، سرمربي سابق خود داده بودند.
* پيش از آغاز مسابقه مراسم عزاداري به مناسبت 28 صفر برگزار شد.
* هواداران امير عابدزاده را تشويق کردند و بنري هم آورده بودند که روي آن نوشته شده بود «عقاب آسيا يادش بخير»
* بازيکنان تيم نفت با کاور آبي بدنهاي خود را گرم کردند که رنگ آبي باعث واکنش هواداران پرسپوليس به آنها شد.
* پيش از آغاز مسابقه از وحيد هاشميان بازيکن سابق پرسپوليس تقدير به عمل آمد و کريم باقري، ادموند بزيک و شيريني سرپرست تيم پرسپوليس دسته گلهايي به گردن هاشميان انداختند و يک لوح تقدير به او دادند.
* دو تيم با عکس سجاد عظيمي بازيکني که در رده نوجوانان و در زمين فوتبال ضربه مغزي شد و جانش را از دست داد به ميدان آمدند و ياد و خاطره دومين سال درگذشتش را گرامي داشتند.
* بازيکنان و کادر فني نفت نيز باهاشميان خوش و بش کردند.
* يحيي گلمحمدي به همراه پسرش به ورزشگاه آمده است و همان شال گردن معروف قرمزش را به گردن بست.
*وينگو بگوويچ، مربي جديد پرسپوليس نيز در اين مسابقه روي نيمکت پرسپوليس نشسته است.
ديدار دو تيم ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي و در مرحله يک هشتم جام حذفي برگزار خواهد شد.
حاشيه بازي پرسپوليس و نفت تهران2
[h=2]قبل از شروع مسابقه پرسپوليس و نفت تهران علي کريمي به سمت نيمکت نفت رفت و با منصور ابراهيم زاده خوش و بش کرد.
[/TD]
به گزارش فارس، پرسپوليس و نفت تهران در مرحله يک هشتم نهايي رقابت هاي جام حذفي تهران به مصاف يکديگر رفتند اين مسابقه در نيمه اول با حساب يک بر يک به پايان رسيد.
*با توجه به اينکه در روز اهداي عضو قرارداريم در استاديوم براي سجاد عظيمي که چند وقت پيش تمام اعضاي خود را اهداء کرد فاتحهاي قرائت شد.
*علي کريمي سمت نيمکت نفت رفت و با منصور ابراهيم زاده خوش و بش کرد.
*حسين ماهيني ، محمد نوري، سيد جلال حسيني،غلامرضا رضايي و رضا نورمحمدي افرادي از تيم پرسپوليس بودند که به سمت نيمکت نفت رفتند.
*مارکار آقاجانيان دستيار و خانبان آناليزور تيم ملي فوتبال ايران در استاديوم حاضر هستند .
*هواداران بنر بزرگي که عکس وحيد هاشميان روي آن قرار داشت و بزرگ روي آن نوشته شده بود «هليکوپتر هرگز فراموشت نميکنيم» در دستان هواداران قرار داشت.
*کريم باقري قبل از شروع مسابقه در زمين قرار داشت و پس از خوش و بش با منصور ابراهيم زاده به جايگاه ويژه رفت.
*هادي شکوري بازيکن تيم فوتبال نفت تهران روي سکوها حضور دارد .
*بازيکنان نفت تهران به همراه منصور ابراهيم زاده به سمت نيمکت تيم فوتبال پرسپوليس رفتند. اعضاي تيم نفت سه دسته گل بزرگ به سمت نيمکت پرسپوليس بردند.
*پيراهن شماره 6 بزرگي روي سکوها در دستان هواداران قرار داشت.
*وحيد هاشميان در جايگاه ويژه حضور دارد و از نزديک اين مسابقه را نظاره ميکند.
* هواداران کريم باقري را با شعار باقري کانتونا تشويق ميکنند.
*اعضاي تيم نفت سه دسته گل بزرگ به سمت نيمکت پرسپوليس بردند.
*دقيقه 31 حدود 3 هزار هواداري که در سکوهاي طبقه دوم حضور داشتند به طبقه اول انتقال داده شدند.
*ماهيني که دچار مصدوميت شده بود دو سه دقيقه اي روي زمين افتاده بود که بدون توجه به بازي ادامه داشت. اين اتفاق باعث شد حسيني و نورمحمدي با اعتراض به سمت داور بروند که کريمي جلوي آن ها را گرفت.
*داروازبان نفت دوبار به وسط زمين امد و به داور اعتراض کرد به نظر مي رسد هواداران در چشمان اين بازيکن ليزر مي اندازند.
*وينگو بگوويچ روي نيمکت از بازي نت برداري مي کند و چند دقيقه يکبار نکاتي را به گل محمدي گوشزد مي کند.
*دروازبان نفت تهران 2 بار براي بستن بند کتاني خود باعث قطع بازي شد که اين اتفاق با اعتراض نيمکت نشينان پرسپوليس همراه شد.
*محمد نوري در سالروز تولدش براي پرسپوليس گلزني کرد.
*بعد از به ثمر رسيدن گل يحيي گل محمدي به شدت خوشحالي کرد.
*هواداران پرسپوليس عليه نوري شعار سر دادند.
*در حين برگزاري مسابقه سعيد شيريني 10 دقيقه کنار نيمکت در اقدامي جالب با يکي از اعضاي يگان ويژه گفت وگو کرد.
*افراد متفرقه اي در جايگاه خبرنگاران حضور دارند که اين اتفاقات باعث ناراحتي خبرنگاران شده است.
*چند هوادار تيم نفت تهران در ميان پرسپوليسي ها حضور داشتند که نيروي انتظامي جاي آن ها را در ورزشگاه تغيير داد.
*در صحنه اي که منوچهري درون محوطه جريمه زمين افتاد ابراهيم زاده اعتقاد به خطاي پنالتي داشت و اعتراض کرد.
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت3
[h=2]مربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از گل دوم به طرز عجيبي خوشحالي کرد.
[/TD]
به گزارش فارس، علي کريمي پس از اينکه محمد نوري گل دوم سرخپوشان را به ثمر رساند با فريادهاي خود به او اعلام کرد که به سمت غلامرضا رضايي برود و از او تشکر کند که نوري اين کار را کرد.
* يکي از جانبازاني که روي ويلچر نشسته بود پس از گل دوم پرسپوليس به شدت خوشحالي کرد به گونهاي که نزديک بود از روي ويلچر روي زمين بيفتد.
* بنري بزرگ که نوشته شده بود "پرسپوليس فقط قهرماني جام حذفي، همين و بس" در ورزشگاه وجود داشت.
* وينگو بگوويچ، مربي سرخپوشان پس از گل دوم پرسپوليس به طرز عجيبي به بالا پرسيد.
* کريم باقري براي دقايقي با هواداران صحبت کرد.
* يکي از کوتاهترين هواداران پرسپوليس در ورزشگاه حاضر شده بود. او که 48 سال سن دارد با 46 سانتيمتر قد به عنوان کوچکترين طرفدار سرخپوشان در ورزشگاه حضور داشت.
* هواداران در جريان بازي يحيي گلمحمدي را تشويق کردند.
* هادي نوروزي پس از اينکه گل چهارم پرسپوليس را به ثمر رساند پيراهن خود را بالا زد که روي آن نوشته شده بود "يا علي بن موسي الرضا".
* شاديهاي يحيي گلمحمدي پس از گلهاي پرسپوليس جالب توجه بود. وي براي بازيکنانش دست ميزد و خندههايي هم داشت.
* منصور ابراهيمزاده، سرمربي تيم فوتبال نفت در صحنههايي به خط دفاعي خود معترض بود.
اين ديدار در پايان با پيروزي 4 بر يک پرسپوليس به پايان رسيد و اين تيم در مرحله يکچهارم بايد به مصاف ذوبآهن برود.
هاشميان: خوشحالم که پرسپوليس از بحران خارج شد
[h=2]بازيکن سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم که پرسپوليس از بحران خارج شده و براي اين تيم از صميم قلب آرزوي موفقيت ميکنم.
[/TD]
وحيد هاشميان در گفتوگو با خبرنگار فارس، در خصوص پيروزي 4 بر يک پرسپوليس برابر نفت در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي عنوان کرد:پرسپوليس در اين ديدار چهار گل به ثمر رساند و خيلي فرصتهاي زياد ديگري را هم از دست داد. خوشحالم که اين تيم از بحران خارج شده، براي پرسپوليس از صميم قلب آرزوي موفقيت ميکنم.
وي در مورد تقدير و تشکري که از او صورت گرفت خاطرنشان کرد: در فوتبال بزرگ و کوچک وجود ندارد، از تماشاگران هم تشکر ميکنم که زحمت زيادي کشيدند و از من تجليل کردند، همچنين از مسئولان نفت هم تشکر ميکنم.
بازيکن سابق پرسپوليس در مورد اينکه پلاکاردي با محتواي خداحافظ هليکوپتر در ورزشگاه وجود داشت، يادآور شد: من براي هميشه از فوتبال خداحافظي نکردم، از پرسپوليس جدا شدم. باز هم از هواداران تشکر ميکنم.
آلنعمه: نفت بعدازگل سوم پرسپوليس دچارگسستگي شد
[h=2]هافبک تيم فوتبال نفت تهران گفت: تيم ما بعد از گل سوم پرسپوليس دچار گسستگي شد.
[/TD]
احمد آلنعمه پس از شکست 4 بر يک نفت تهران مقابل پرسپوليس گفت: در نيمه اول بازي را خوب آغاز کرديم و توانستيم به گل برسيم؛ اما در نيمه دوم پس از گلهايي که پرسپوليس به ثمر رساند دچار گسستگي شد و نتوانستيم حتي سه پاس سالم به يکديگر بدهيم.
به گزارش فارس،وي در مورد انتقال مکان بازي از ورزشگاه تختي به آزادي گفت: اگر بازي در تختي برگزار ميشد، شرايط به نفع ما بود،برگزاري بازي در ورزشگاه آزادي و مقابل ديدگان هواداران اين تيم بسيار سختتر است.
گلمحمدي: مربي خوشبختي هستم که بارويانيان کارميکنم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مربي خوشبختي هستم که با يک مديرعامل مانند رويانيان کار ميکنم.
[/TD]
به گزارش فارس، يحيي گلمحمدي پس از پيروزي 4 بر يک برابر نفت تهران در مرحله يک هشتم جام حذفي، اظهار داشت: بازي را ما خوب شروع کرديم و برخلاف جريان بازي گل خورديم و هميشه ميترسيدم وقتي گل ميخوريم چه اتفاقي برايمان بعدش رخ ميدهد اما خوشبختانه روحيه خود را نباختيم و توانستيم تعداد گلهايمان را به عدد 4 برسانيم. اين برد را به هواداران و خانواده سجاد عظيمي که اعضاي بدنش را اهدا کرد تقديم ميکنم. خوشحالم ميبينم که هواداران از اين نتايج خوشحال هستند و اميدوارم به اين روند ادامه بدهيم.
وي در مورد اينکه پرسپوليس با اين سيستم نتايج خوبي ميگيرد، گفت: اين روش هجومي است و براي رضا حقيقي فضا ايجاد ميکنيم و ميخواهيم نوري را به عقبتر بياوريم و نقصهايمان را برطرف کنيم. حرف تان را قبول داريم که بين خطوط فاصله ايجاد ميشود.
گلمحمدي در مورد عدم حضور مربي دروازهباني داماش گفت: اگر بدانيم که اين موضوع منتفي است به فکر گزينه ديگر که او هم خارجي است خواهيم بود.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه چطور اين تيم متحول شده است اتفاق خاصي رخ داده، گفت: اتفاق خاصي نيفتاده و ما فقط تمرين ميکنيم و بازيکنان انگيزه دارند و در مصاحبههاي قبل هم گفتم در نيم فصل اول ما خوب تمرين نکرديم و بعد از تغيير و تحولتان از نظر انگيزشي سطح بازيکنان را بالا برديم و خوب تمرين کرديم و باعث شد خودمان را خوب بالا بکشيم.
وي افزود: با اين بردهاي پرگل انتظارها بالاتر ميرود و تيمها مقابل ما با روش دفاعيتر بازي ميکنند اما کار ما سختتر ميشود و بايد به خودباوري برسيم که مقابل تيمهاي تدافعي به بازي سرعت بدهيم و در حال حاضر روي اين موضوع کار ميکنيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه با اين پيروزيها در آينده اين تيم بخاطر بازي تدافعي حريفان به مشکل ميخورد، گفت: بازيکنان تاثيرگذاري داريم و درست است که انصاريفرد گل نزد اما بايد از عمق دفاع حريف و ضربات ايستگاهي چند راه براي گلزني داشته باشيم. از يک راه به گل رسيدن گزينه خوبي نيست و نگران اين هستم که در ضربات ايستگاهي آنچه ميخواستيم به دست نياورديم. در 4 بازي اخير 14 گل زدهايم که همه در جريان بازي بوده است و اين مسئله خيلي خوب است و هر کرنر هم ميتواند يک گل باشد.
وي در مورد اينکه بعد از گلزني بازيکنان به سمت شما ميآمدند،اين بخاطر مخالفت با پيشکسوتاني که عليه شما هجمه کردند نبود، گفت: بازيکنان درکشان نسبت به اتفاقات رخ داده بالاست و فضاي قبل از بازي را درک کرده بودند و از آنها تشکر ميکنم و اميدوارم اين روند را ادامه بدهيم. وقتي مخالفان من زياد است يعني يک علامت است که خوب کار ميکنيم اما با اين انتقادها دلسرد نميشوندو ميخواهم اتحاد و همدلي بازيکنان را بيشتر کنم. از همه بازيکنان تشکر ميکنم که خوب بازي کردند.
وي افزود: مقابل هجمه و انتقادها مديريت خوبي شد و رويانيان خيلي خوب کار کرد و بازيکنان بهترين تصميم را گرفتند و بازيکنان تصميم خوبي گرفتند و رويانيان هم خوب مديريت کرد من هم مربي خوشبختي هستم که با چنين مديرعاملي کار ميکنم.
شکوري: تيم ما فرصت ريکاوري نداشت
[h=2]مدافع تيم فوتبال نفت تهران در مورد شکست مقابل پرسپوليس گفت: انجام بازي پشت هم باعث شد تا فرصت ريکاوري نداشته باشيم.
[/TD]
به گزارش فارس، هادي شکوري در مورد شکست 4 بر يک تيمش مقابل پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام نداديم و پرسپوليس با يک نمايش رو به جلو ما را تحت فشار قرار داد و باعث شد در اين مسابقه شکست بخوريم.
وي در مورد تغيير مکان بازي از ورزشگاه تختي به آزادي عنوان کرد: فکر نميکنم اين مسأله چندان مهم باشد، مهم زمان بازي بود و اينکه ما پس از پايان ديدار قبلي مان فرصتي براي انجام ريکاوري نداشتيم. اگر اين شرايط براي پرسپوليس يا استقلال وجود داشت آنها بازي نميکردند.
بازيکن تيم فوتبال نفت تهران در مورد اعتراضات همتيميهايش به داوري اظهار داشت: تيم ما جوان است. به دليل فاصله کمي که بين بازيها وجود داشت، تيم نميتوانست ريکاوري کند و همه اين مسائل باعث شد هنگام بازي فشار زيادي روي ما وجود داشته باشد و نتوانيم عملکرد قابل قبولي داشته باشيم و بازيکنان از روي فشار خستگي اعتراض ميکردند.
*حامد فلاح، دروازهبان نفت تهران نيز در مورد پنالتي که روي حسين ماهيني انجام داد،عنوان کرد: احساس من اين است که بازيکن پرسپوليس را نزدم و وقتي او به من نزديک شد دستانم را جمع کردم و خودش با من برخورد کرد. البته ممکن است اشتباه کنم ولي معتقدم بازيکن پرسپوليس به من برخورد کرد. اميدوارم چيزي که ميگويم درست باشد.
دروازهبان تيم فوتبال نفت تهران در مورد اينکه در نيمه اول يکي دوباري با داور به صحبت پرداخت اظهار داشت: اعتراضي نداشتم و به دليل مشکلي که در کفشم وجود داشت،از داور درخواست کردم به من زمان بدهد تا کفشهايم را تعويض کنم. پس از چند دقيقه داور نيز اعلام کرد، پس از چند دقيقه به من ميگويد که اين کار را انجام دهم.
ابراهيمزاده: اين شکست براي ما سنگين بود
[h=2]سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: باخت سنگيني برابر پرسپوليس داشتيم.
[/TD]
منصور ابراهيمزاده پس از شکست 4 بر يک برابر پرسپوليس در مرحله يک هشتم جام حذفي، در نشست خبري اظهار داشت: واقعا اين باخت براي ما سنگين بود و بايد در فاصله دو روز با يک تيم قوي بازي کنيم اما پرسپوليس 10 روز استراحت کرده بود ولي همين را بگويم که به آنها تبريک ميگويم. شما بايد فوتبال نيمه اول را با نيمه دوم بررسي کنيد چون در نيمه دوم بازيکنان ما افت بدني داشتند و به دو سه نفر هم استراحت دادم. بخاطر اينکه در جايي بوديم که هم سطح دريا بود و پرواز روي تيم ما اثر داشت و دليل باخت ما مشکل بدني بود. شما بازيکن کليدي مثل محمد نوري را داشته باشيد ميتوانيد از او بهره ببريد. جام حذفي براي ما تمام شده و بايد ديد در آينده چه ميکنيم.
به گزارش فارس،وي در مورد اينکه تفاوت نفت و ذوب آهن چيست، گفت: اين دو باشگاه فرق زيادي ندارند و مثل موج و دريا ميمانند. اگر در ذوب آهن مسلطتر بودم به خاطر شناخت اوليه از خيلي از نفرات بود و حالا هم نسبت به اول فصل در نفت شناخت بيشتري دارم. اکثر خبرنگاران که اينجا نشستهاند تهراني تهراني کامل نيستند و حتي در کارشان هم موفق هستند. من هم بايد تلاش کنم تا شناختم را نسبت به نفرات بيشتر کنم.
سرمربي نفت در مورد ايننکه در باشگاه ذوب آهن تسلط بيشتري روي مديران باشگاه داشتيد، گفت: در باشگاه نفت مديريت کار خود را انجام ميدهدو من هم روندي را دنبال ميکنم حتي اگر منجر به آموزش شود. خيلي از مسايل اداري را به عهده مسئولان ميگذارم مهم اين است که من کار فني خودم را انجام بدهم. اما اينکه چرا بازي از تختي به ورزشگاه ازادي آمد در حيطه وظايفم نيست و واقعيت اين است که مديريت بايد اين کار را انجام بدهد.
ابراهيمزاده در مورد اينکه نبود کانون هواداران چه تاثيري در عملکرد يک تيم دارد، گفت: اين يکي از نقاط ضعفي است که ما داريم و برعهده مديريت است.
وي در مورد اينکه نفت در نيمه دوم افت کرد، گفت: ما بعد از اينکه 2 بر يک عقب افتاديم اولين هدفمان گلزني بود و اگر بازي را يکبار ديگر ببينيد يک توپ را به تير دروازه زديم و کريمي از توپ برگشتي استفاده نکرد و همان توپ به درون دروازه نفت رفت. در جام حذفي يک بر صفر با نتيجه 6 بر صفر فرقي ندارد و ميدانستيم اگر آنها در آغاز بازي به گل نرسند شرايط به سود ما خواهد بود و بعد از گل سوم طبيعي بود که همه فکر کنيم که به جلو برويم و اضافه شدن ميثم حسيني به خط حمله و پاس ندادن يعقوب کريمي باعث ميشد که آنها فضا پيدا کنند و از اين فضا خوب استفاده کنند.
وي در مورد اينکه چه تصميمي در مورد سوشا مکاني خواهيد گرفت، گفت: شما صحبتهاي روز گذشته من را نخواندهايد. ما بهترين دروازه بان را داريم و همانطور که قنبرزاده گفتند ما کميته انضباطي داريم و بازيکن در کميته انضباطي در خصوص همه چيز صحبت ميکند.
وي در مورد اينکه از نقل و انتقال نيم فصل راضي هستيد، گفت: 2 بازيکن گرفتيم و رضا نوروزي هم در روزهاي آينده به ما اضافه ميشود و از نظر نفري بهتر خواهيم شد. شايد اگر در نيمه دوم بلند زن ديگر داشتيم و منوچهري را تعويض ميکرديم.
سرمربي نفت در مورد عملکرد فني تيمش گفت: بازيکنان ما خسته بودند و بازهم به پرسپوليسيها تبريک ميگويم.
ابراهيمزاده در مورد اينکه غيبت مکاني چه تاثيري داشت، گفت: در بازي گذشته ما با پرسپوليس بازهم فلاحزاده درون دروازه بود و از زماني که مکاني نبوده يک پنالتي گرفته و عملکرد خوبي داشته است. حتي اگر مکاني هم بود بازهم از فلاح زاده استفاده ميکردم. دروازهبانان خوبي داريم و حتي بيرانوند هم خوب کار ميکند. سوشا هم در تيم ما محروم بود حامد فلاحزاده خوب کار ميکرد. حتي عملکرد بسيار خوبي داشت.
سرمربي نفت در مورد اينکه باشگاه به طور جدي پيگير برگزاري بازي در ورزشگاه تختي نبود، گفت: باشگاه پيگير بود و اگر برنامه 90 را نگاه ميکرديد متوجه همه چيز ميشديد.
مهدوي کيا:برايم سخت است روي نيمکت بنشينم
[h=2]کاپيتان اول تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از نيمکتنشيني خوشحال نيستم اما همين که هواداران از نتايج تيم راضي هستند برايم کافي است.
[/TD]
مهدي مهدوي کيا پس از پيروزي پرگل پرسپوليس برابر نفت تهران گفت: از ابتداي فصل هم بارها گفته بوديم که پرسپوليس تيم بزرگي است و بالاخره روند خوب خود را پيدا ميکند. خوشبختانه سه، چهار بازي است که حريفان برابر ما دست و پا بسته هستند و روند خوبي پيدا کردهايم.
به گزارش ايسنا،وي در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس ميخواهد با موفقيت در جام حذفي ناکامياش را در ليگ برتر جبران کند اظهار کرد: مطمئنا همين طور است. ما دوست داريم در جام حذفي قهرمان شويم و خوشبختانه دو قدم اول را هم خيلي خوب برداشتهايم. انشاءالله حريفان آيندهمان را هم شکست ميدهيم و به فينال ميرسيم و در نهايت قهرمان ميشويم.
مهدوي کيا همچنين گفت: پرسپوليس امروز خيلي خوب بازي کرد و مخصوصا در نيمه دوم عملکرد بسيار درخشاني داشت. ما هميشه گلهاي زودهنگام ميزديم ولي اين بار زود گل خورديم ولي توانستيم با نظم بازي کنيم و چهار گل بزنيم. هرچند ميتوانستيم 5 – 6 گل ديگر هم بزنيم. ما اين پيروزي را به همه هواداراني که امروز به ورزشگاه آمدند و ما را حمايت کردند تبريک ميگويم.
وي در ادامه گفت: اگر گلهاي بيشتري ميزديم پيروزي دلچسبترين نصيبمان ميشد اما بردن تيمي مثل نفت با چهار گل نتيجه بسيار خوبي بود که امروز کسب کرديم.
مهدوي کيا در ادامه و در پاسخ به اين سوال که با توجه به عملکرد بسيار خوبش در نيم فصل اول آيا از نيمکت نشيني در بازيهاي اخير ناراضي نيست گفت: به هر حال هيچ بازيکني از نيمکتنشيني خوشحال نيست چون اگر اين طور باشد اصلا فوتباليست نيست. من هم با توجه به عملکردم در نيم فصل اول برايم سخت است که روي نيمکت بنشينم. اما يک پرسپوليسي واقعي هيچ وقت براي تيمش حاشيه درست نميکند.
وي ادامه داد: هميشه آرزو داشتم پرسپوليس روند خوب خود را پيدا کند و نتايج خوبي بگيرد. همين که هواداران خوشحال ميشوند و وقتي ما را بيرون از ورزشگاه ميبينند اظهار شادماني ميکنند براي من کافي است.
نورمحمدي: بازگشتمان بسيار خوب بود
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از دريافت گل زودهنگام بازگشتمان به مسابقه بسيار خوب بود.
[/TD]
رضا نورمحمدي در مورد حضورش به صورت ثابت در ديدار امروز مقابل نفت تهران، گفت: تمام بازيکنان با يکديگر دوست و صميمي هستند و برايمان موفقيت تيم در اولويت قرار دارد. فرقي نميکند چه کسي در ميدان حضور پيدا ميکند و تمام تلاشمان را ميکنيم تا در هر بازي که به ميدان ميرويم بهترين عملکرد را ارائه دهيم.
به گزارش فارس،وي در مورد پيروزي 4 بر يک پرسپوليس مقابل نفت تهران، اظهار داشت: با وجود اينکه گل زودهنگامي را دريافت کرديم خيلي زود به بازي بازگشتيم و توانستيم از موقعيتهايمان استفاده کنيم. خدا را به خاطر اين نتيجه شکر ميکنم و اميدوارم روندمان را ادامه دهيم.
بگوويچ:خواهش ميکنم گلمحمدي را اذيت نکنيد
[h=2]مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خواهش ميکنم فقط به خاطر من گلمحمدي را اذيت نکنيد.
[/TD]
به گزارش فارس، وينگو بگوويج پس از پيروزي 4 بر يک پرسپوليس برابر نفت عنوان کرد: خواهش ميکنم دست از سر گلمحمدي برداريد. آمدهام به پرسپوليس کمک کنم و اين برايم افتخار است.
وي ادامه داد: پرسپوليس در اين ديدار شاداب بازي کرد. شايد 4-5 گل ديگر هم به ثمر برسانيم. اما نتوانستيم از موقعيت استفاده کنيم. همه بايد به هم کمک کنيم تا بتوانيم در پرسپوليس موفق باشيم.
مربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: خواهش ميکنم فقط به خاطر من گلمحمدي را اذيت نکنيد. دنبال حرف و حديث و حاشيه نيستم آمدهام با قدرت فعاليت کنم و به پرسپوليس کمک کنم. نميخواهم دردسرساز شوم.
وي افزود: اين تيمي که امروز من ديدم ميتواند قهرماني جام حذفي شود و براي اين موضوع اميدوارم. در نيم فصل دوم ميتوانيم جزو چند تيم بالاي جدول قرار بگيريم.
نوري: تمام پرسپوليس ستاره بود
[h=2]هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ستاره بازي کل تيم و بازيکنان بودند.
[/TD]
محمد نوري در مورد عملکرد خوبش در ديدار مقابل نفت تهران گفت: ستاره بازي تمامي بازيکنان بودند و توانستيم از دقيقه يک تا 90 حريفمان را تحت فشار قرار دهيم. تمامي بازيکنان زحمت زيادي کشيدند درست است که من در اين ديدار گلزني کردم اما اين کار حاصل تلاش تمامي بازيکنان بود.
به گزارش فارس،وي افزود: پس از اينکه يک گل دريافت کرديم روند رو به جلويي داشتيم، اميدوارم بتوانيم تيم را در همين شرايط حفظ کنيم.
نوري تأکيد کرد: در اين ديدار موقعيتهاي زيادي به دست آورديم اما با بيدقتي توپهايمان را از دست داديم. ميتوانيم هفت هشت گل به ثمر برسانيم و انشالله در ديدارهاي آينده اين کار را انجام دهيم.
حقيقي:خوشحالم که امروز به پيروزي رسيديم
[h=2]هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم شرايطم آنقدر خوب شود که در تيم ملي بازي کنم.
[/TD]
رضا حقيقي پس از پيروزي 4 بر يک پرسپوليس مقابل نفت تهران، اظهار داشت: ميخواهند در پرسپوليس بهترين بازيها را ارائه دهم و شرايطم آنقدر خوب شود که بتوانم به تيم ملي دعوت شوم و به صورت ثابت به ميدان بروم.
به گزارش فارس،وي در مورد تغيير مکان اين بازي از ورزشگاه تختي به آزادي عنوان کرد: فکر نميکنم اين موضوع به نفع تيمي شده باشد و براي هر دو تيم خوب بود. ورزشگاه تختي زمين اول نفت نيست و براي آنها نيز فرق نميکرد که بخواهند در اين زمين بازي کنند و يا به ورزشگاه ديگري بروند.
حقيقي افزود: هواداران هر جايي که بازي برگزار شود، اگر بخواهند به ورزشگاه بيايند، حضور پيدا ميکنند. خوشحالم که امروز به پيروزي رسيديم و همه راضي به خانه رفتند.
حسيني: فکر نميکرديم چنين شکستي بخوريم
[h=2]مدافع تيم فوتبال نفت گفت: به هيچ عنوان فکر نميکرديم برابر پرسپوليس چنين شکستي را تجربه کنيم.
[/TD]
ميثم حسيني پس از شکست 4 بر يک نفت برابر پرسپوليس عنوان کرد: به هيچ عنوان فکر نميکرديم با 4 گل برابر پرسپوليس شکست بخوريم.
به گزارش فارس،وي در مورد جدايياش از استقلال گفت: فکر نميکردم از استقلال جدا شوم اما به هر حال فوتبال است و تمام تلاشم را در نفت ميکنم.
مدافع تيم فوتبال نفت در خصوص اينکه خودش دوست داشته به تيم ديگري جز نفت برود، يادآور شد: صحبت اين بود که خودم تصميم بگيرم چه تيمي را انتخاب کنم اما با قلعهنويي و فتحاللهزاده مشورت کردم و از تجربيات قلعهنويي استفاده کردم و او صلاح دانست به نفت بروم. در اين جا هم آرامش کاملي دارم و از همه نظر راضي هستم.
حسيني در مورد اينکه نتوانست در اين ديدار علي کريمي را مهار کند، يادآور شد: بحث اين موضوع نيست ما بد بازي کرديم و شکست بدي خورديم. جدال تن به تن با علي کريمي نداشتم. تيم نفت بد بازي کرد.
وي در خصوص نيمکت نشينياش در استقلال تصريح کرد: يک فوتباليست دوست دارد که بازي کند و در شرايط آرماني قرار بگيرد. زماني که بازي نکند و از شرايط بازي دور ميشود و اين مسئله برايش سخت است به همين دليل تصميم گرفتم جايي بروم که بتوانم بازي کنم وخودم را نشان دهم. خدا را شکر از خودم راضي هستم و تمام تلاش خودم را در نفت انجام ميدهم. آخرين نفري هم نبودم که از استقلال جدا شدم.
ماهيني:گلم رابه مادرم وهواداران تقديم ميکنم
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گلم را به مادرم و هواداران تقديم ميکنم.
[/TD]
حسين ماهيني در مورد پيروزي 4 بر يک پرسپوليس مقابل نفت تهران گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و از حريفمان برتر بوديم، استحقاق اين پيروزي را داشتيم و اين برد را به هوادارانمان تبريک ميگويم.
به گزارش فارس،ماهيني در مورد پنالتي که در اين ديدار به گل تبديل کرد، گفت: تقدير اين بود که پنالتي بگيرم و آن را خودم به گل تبديل کنم، در تيم ما پنالتيزنهاي زيادي وجود دارند، مخصوصاً با حضور کريمي زدن پنالتي بسيار سخت است. من قبلاً هم پنالتي ميزدم اما با حضور اين همه پنالتيزن کارم بسيار سخت بود.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تأکيد کرد: روزهاي سختي را پشت سر گذاشتيم خوشحالم که در اين مدت نتايج خوبي به دست آورديم. گلي که امروز به ثمر رساندم را اول از همه به تماشاگران و سپس به مادرم تقديم ميکنم.
نوروزي: فينال جام حذفي حق پرسپوليس است
[h=2]بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حقمان رسيدن به فينال جام حذفي است.
[/TD]
هادي نوروزي پس از پيروزي 4 بر يک پرسپوليس برابر نفت عنوان کرد: با گلزنيام در دقايق پاياني ثابت کردم فوتبال 90 دقيقه است. باز هم ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم اما فوتبال، فوتبال است و چنين اتفاقاتي رخ ميدهد.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: روز خوبي داشتيم و پيشبيني ميکرديم چنين بازي انجام دهيم. 4 گل زديم و 4 گل وارد دروازهمان نشد. بقيه گلها را نگه داشتيم براي بازيهاي آينده.
بازيکن پرسپوليس افزود: ميخواهيم به فينال جام حذفي صعود کنيم زيرا حقمان است. در ليگ برتر نيز جايگاه اصلي ما جزو سه تيم بالاي جدول است که بايد تلاش خود را بيشتر کنيم.
انصاريفرد: شرمنده هواداران شدم
[h=2]مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست داشتم در ديدار برابر نفت گلزني کنم اما شرمنده هواداران شدم.
[/TD]
به گزارش فارس، کريم انصاريفرد، مهاجم پرسپوليس در مورد پيروزي سرخ پوشان عنوان کرد: بازي بسيار خوبي انجام داديم. همين که يک بر صفر عقب ميافتيم و ميتوانيم بازي را جبران کنيم، اهميت فراواني دارد. خوشحالم که در اين بازي توانستيم موقعيتهاي زيادي را خلق کنيم. اميدوارم روند خوبمان ادامه يابد و با حمايت هواداران نتايج بهتري کسب کنيم.
وي خاطرنشان کرد: از تمام بازيکنان تشکر ميکنم. قسمت نبود که در اين ديدار گلزني کنم. در ضربات آخر دقت ميکردم اما توپهايم به گل تبديل نميشد. مهم سيستم هجومي پرسپوليس بود که در بازيهاي اخير دنبال ميشود.
انصاريفرد ادامه داد: از هواداران سپاسگزارم زيرا مرا شرمنده کردند در پايان بازي با آنکه نتوانسته بودم گل بزنم، مرا شرمنده کردند. دوست داشتم گل بزنم اما متاسفانه اين اتفاق رخ نداد. نميخواستم براي اينکه خودم گل بزنم توپها را خراب کنم.
مهاجم پرسپوليس افزود: پرسپوليس متفاوتي را ميبينيد. اي کاش همه چيز زودتر شروع ميشد هم اکنون هم فرصت داريم. همه چيز تمام نشده است. ميتوانيم در نيم فصل دوم جبران کنيم و با نتايج خوبي که کسب ميکنيم دل هواداران را شاد ميکنيم.