• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيــراشكـی مــرغ

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد مورد نياز:

كره: 40 گرم
خامه: نصف فنجان
سير له شده: دو جبه
آب مرغ: نصف فنجان
ورقه خمير پفي: دو عدد
سركه سفيد: نصف فنجان
تخم‌مرغ هم زده: يك عدد
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوري
تره فرنگي خرد شده: 200 گرم
مرغ (فيله سينه) در برش‌هاي درشت: 450 گرم

طرز تهيه:

فر را از قبل آماده كرده تا به آرامي گرم شود. كره را در يك تابه آب كرده و به آن تره فرنگي و سير افزوده تا كاملا سرخ شده و تره فرنگي نرم و ترد شود و به رنگ قهوه‌اي روشن در بيايد. ابتدا مخلوط سركه، آرد ذرت و سپس آب مرغ و خامه را به آن بيافزاييد و آنقدر گرما دهيد تا مخلوط در حد جوش در آيد حال دما را كاهش داده تا از حالت جوش خارج شود.
درپوش تابه را به مدت پنج دقيقه برداشته و محتويات را روي يك سيني بريزيد و به مدت ده دقيقه آن را خنك نگه داريد. هر يك از ورقه‌هاي خمير را به نصف تقسيم كرده و آنها را طوري در داخل سيني قرار دهيد كه تقريبا به فاصله يك سانتي‌متر از همديگر قرار گيرند. اطراف لبه‌هاي خمير را با فرچه به تخم‌مرغ آغشته كنيد. سپس ورقه‌هاي خمير را كه محتويات بر روي آن است، با بخش ديگر خمير بپوشانيد تا كاملا بسته شود. دو برش در بالاي هر يك از بسته‌ها ايجاد كرده و تخم‌مرغ را در تمام سطوح آن بريزيد. سرانجام در داخل فر داغ گذاشته و اجازه دهيد به آرامي پخته شود، (حدود 15 دقيقه) و كاملا به رنگ قهوه‌اي در بيايد.
 
بالا