• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیتزای ایتالیایی مارگاریتا

ziba

کاربر ويژه
پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
italian-pizza.jpg

پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

[h=3]مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
  • ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
  • سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
  • خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
• پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.
 
بالا