پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم براي خمير پيتزا
آرد 5/1 پيمانه
ماست يك دوم پيمانه
1 قاشق چايخوري bp
نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد
منبع :هنر آشپزي
و اما تجربه شخصي اينكه حتما براي پهن كردن خمير دست خود را چرب كنيد . و ديگه اينكه خميرش براي اين سايز تابه كمي ضخيمه اگه نازك تر بشه خيلي بهتر مي شه. در كل چون مايه خمير نداره و احتياج به ورز دادن و استراحت نداره خمير راحت و فوريه.امتحان كنيد