• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیتزا تابه ای

پانته آ

متخصص بخش
f08f02.jpg

مواد لازم براي خمير پيتزا

آرد 5/1 پيمانه

ماست يك دوم پيمانه

1 قاشق چايخوري bp

نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري


درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد

منبع :هنر آشپزي

و اما تجربه شخصي اينكه حتما براي پهن كردن خمير دست خود را چرب كنيد . و ديگه اينكه خميرش براي اين سايز تابه كمي ضخيمه اگه نازك تر بشه خيلي بهتر مي شه. در كل چون مايه خمير نداره و احتياج به ورز دادن و استراحت نداره خمير راحت و فوريه.امتحان كنيد
 
بالا