پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
خمیر جادویی نصف دستور برای 12 عدد
کالباس 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 1 پیمانه
پنیر پیتزا( پروسس) 150 گرم
خیلی راحت دررست می شه و در عرض نیم ساعت حاضره. البته به شرطی که از مثلا روز قبل یا شب قبل خمیرش رو درست کرده باشید.
البته با زمان درست کردن خمیرم حساب کنیم شما 1 ساعت برای خمیر وقت لازم دارید.
اما همونطور که گفتم میتونید خمیرش رو از صبح برای شب یا فردا آماده کنید و توی نایلون هوا گیری کنید و توی یخچال بگذارید.
حتی فریز هم میتونید بکنیدش.
خمیرش آماده باشه سر نیم ساعته حاضره و یک غذای سریع و تنبلونه دیگه به لیستتون اضافه می شه!!!!
خمیرش همون خمیر جادویی خودمونه. برای تنبل ها هم این پیشنهاد رو دارم تا دیگه خمیر درست کردن نداشته باشند.
اونها نیم ساعت برای این خمیر و نیم ساعتم برای زمان تهیه غذا نیاز دارن که می شه 1 ساعت.
و طفلی خمیر جادویی فرقش فقط نیم ساعته. پس تنبلی موقوف!!!
خوب فرض بر اینه که خمیرتون آماده ست.
حالا به یک قالب تارتالت نیاز دارید. قالب تارتالت مثل قالب مافین میمونه اما با عمق کمتر.
از همین حالا هم جواب دوستان گل رو بدم که میتونید توی قالب تکی درستش کنید.
میتونید توی قالب مافین درستش کنید اما قطرش رو کم بگیرید تا مغز پخت بشه.
قالب تارتالتم دارید که چه بهتر.
قالب رو جلو دستتون بگذارید و توی هر خونه اش یه خمیر قدر گردو با پوست سبز بندازید
حالا گردو هاتون رو اندازه قالب باز کنید. با دست یا وردنه
اینم بگم که میتونید نازکتر هم بازش کنید بستگی به این داره که دوست داشته باشید کراست یا همون نون ته غذاتون نازک یا ضخیم باشه. اما خیلی زیاد هم نازک یا ضخیمش نکنید که یا می سوزه یا خام میمونه.
مرحله بعدی بعد از باز کردن هر گلوله خمیر توی قالبتون اینه که با یک چنگال خمیرتون رو آبکش کنید!!
و بعد موادی رو که دلخواهتون هست روی خمیر بچینید.
من اینجا از کالباس و فلفل دلمه و ذرت استفاده کردم. میتونید از مایه گوشتی ماکارونی که حسابی آبش کشیده شده یا از هر چیز دیگه ای که مایلید استفاده کنید.
مقلا ترکیب اسفناج و پدر سیر با کمی مرغ و قارچ هم عالی می شه.
و در تاپینگش یا مرحله نهایش از مقداری پنیر استفاده کنید.
من از پنیر پروسس استفاده کردم که طعم خوبی داره شما میتونید از موتزارلا- گودا- بلو چیز و پنیر پیتزای ساده استفاده کنید.
حتی پیشنهاد می کنم اگه داشتید مقداری پارمسان رو با کمی آویشن مخلوط و روی هر کدوم مقداری بپاشید برای عطر و طعمی قویتر داشتن.
حالا سینی تارتالت رو بگذارید توی فری که از یک ربع قبل با 180 درجه گرمش کردید.
مدت 15 تا بیست دق
خمیر جادویی نصف دستور برای 12 عدد
کالباس 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 1 پیمانه
پنیر پیتزا( پروسس) 150 گرم
خیلی راحت دررست می شه و در عرض نیم ساعت حاضره. البته به شرطی که از مثلا روز قبل یا شب قبل خمیرش رو درست کرده باشید.
البته با زمان درست کردن خمیرم حساب کنیم شما 1 ساعت برای خمیر وقت لازم دارید.
اما همونطور که گفتم میتونید خمیرش رو از صبح برای شب یا فردا آماده کنید و توی نایلون هوا گیری کنید و توی یخچال بگذارید.
حتی فریز هم میتونید بکنیدش.
خمیرش آماده باشه سر نیم ساعته حاضره و یک غذای سریع و تنبلونه دیگه به لیستتون اضافه می شه!!!!
خمیرش همون خمیر جادویی خودمونه. برای تنبل ها هم این پیشنهاد رو دارم تا دیگه خمیر درست کردن نداشته باشند.
اونها نیم ساعت برای این خمیر و نیم ساعتم برای زمان تهیه غذا نیاز دارن که می شه 1 ساعت.
و طفلی خمیر جادویی فرقش فقط نیم ساعته. پس تنبلی موقوف!!!
خوب فرض بر اینه که خمیرتون آماده ست.
حالا به یک قالب تارتالت نیاز دارید. قالب تارتالت مثل قالب مافین میمونه اما با عمق کمتر.
از همین حالا هم جواب دوستان گل رو بدم که میتونید توی قالب تکی درستش کنید.
میتونید توی قالب مافین درستش کنید اما قطرش رو کم بگیرید تا مغز پخت بشه.
قالب تارتالتم دارید که چه بهتر.
قالب رو جلو دستتون بگذارید و توی هر خونه اش یه خمیر قدر گردو با پوست سبز بندازید
حالا گردو هاتون رو اندازه قالب باز کنید. با دست یا وردنه
اینم بگم که میتونید نازکتر هم بازش کنید بستگی به این داره که دوست داشته باشید کراست یا همون نون ته غذاتون نازک یا ضخیم باشه. اما خیلی زیاد هم نازک یا ضخیمش نکنید که یا می سوزه یا خام میمونه.
مرحله بعدی بعد از باز کردن هر گلوله خمیر توی قالبتون اینه که با یک چنگال خمیرتون رو آبکش کنید!!
و بعد موادی رو که دلخواهتون هست روی خمیر بچینید.
من اینجا از کالباس و فلفل دلمه و ذرت استفاده کردم. میتونید از مایه گوشتی ماکارونی که حسابی آبش کشیده شده یا از هر چیز دیگه ای که مایلید استفاده کنید.
مقلا ترکیب اسفناج و پدر سیر با کمی مرغ و قارچ هم عالی می شه.
و در تاپینگش یا مرحله نهایش از مقداری پنیر استفاده کنید.
من از پنیر پروسس استفاده کردم که طعم خوبی داره شما میتونید از موتزارلا- گودا- بلو چیز و پنیر پیتزای ساده استفاده کنید.
حتی پیشنهاد می کنم اگه داشتید مقداری پارمسان رو با کمی آویشن مخلوط و روی هر کدوم مقداری بپاشید برای عطر و طعمی قویتر داشتن.
حالا سینی تارتالت رو بگذارید توی فری که از یک ربع قبل با 180 درجه گرمش کردید.
مدت 15 تا بیست دق
آخرین ویرایش: