این پیراشکی می تواند یک وعده غذائی کامل محسوب شود.
مواد لازم :
- خمیر پیراشکی / ۱ بسته
- قارچ / ۳۰۰ گرم
- ذرت / ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی / ( نصف هر کدوم برای این پیراشکی ها کافیه )
- فلفل سبز / ۲ عدد ( ترجیحا" تند چون قراره به طرف مقابل نشون بدین که چقدر دوستش دارین )
- پیاز متوسط / ۱ عدد
- هویج متوسط ۲ / عدد
- پنیر پیتزا / ۱۰۰ گرم
- رب گوجه / ۱ قاشق غذاخوری پر
- نمک و آویشن / به مقدار لازم
- سس گوجه
- تخم مرغ / یک عدد
* این قالبهای جدیدیه که خریدم خیلی بدرد می خوره هر وقت می خواستم شکل قلب قالب بزنم به مشکل بر می خوردم حالا دیگه در انواع سایزها دارم .
* پیاز رو سرخ می کنیم و کنار می ذاریم . * هویجها رو پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم . بعد توی روغن سرخشون می کنیم تا کمی نرم بشن .
* قارچها رو ریز خرد کرده و اضافه می کنیم .تفت می دیم تا آب قارچها کشیده بشن .
* فلفل سبز و فلفل دلمه ایها رو خرد کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم .
* اگه ذرت کنسروی استفاده می کنید چون پخته شده هست همیجوری اضافه کنید ولی اگه می خواید ذرت فریزی خام استفاده کنید قبلش کمی بپزید بعد بهمراه پیاز داغ به مواد قبلی اضافه کنید .
* رب گوجه رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و بهمراه نمک و آویشن داخل مواد بریزید و در ماهیتابه رو بذارید تا موادمون مزه دار بشن .
* قبلا" در مورد این پیراشکی ها مفصلا" صحبت کردیم . خوب برای هر پیراشکی ۲ عدد از اینا لازم داریم (شکل این پیراشکی آماده ها گرد هست) .
* همه خمیرها رو قالب می زنیم .
* از موادمون روی خمیرها قرار می دیم .
* روش پنیر پیتزا می ریزیم .
* خمیر بعدی رو روش قرار می دیم .
* با ته یه قاشق دو لبه خمیر رو به هم می چسبونیم .
* سینی فر رو چرب کرده و پیراشکی ها رو داخل اون می چینیم .
* یه دونه تخم مرغ رو با چنگال می زنیم بعد با قلمو تخم مرغ زده شده رو روی پیراشکی ها می کشیم .
* من از فر مکروویو استفاده کردم و سه پایه کوتاه رو داخلش گذاشتم بعد سینی رو روش قرار دادم . درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۵ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .اگه شما از فر استفاده می کنید دمای فر باید ۴۰ درجه کمتر از مکروویو باشه یعنی ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فر گاز جواب می ده(چون حرارت همه فرها یکی نیست حتما" روی پیراشکی رو چک کنید که خدای نکرده نسوزن ) .
* و این هم از پیراشکی های خوشمزه :
اگه قالب به شکل قلب ندارید می تونید از کاغذ یا مقوا استفاده کنید به این صورت که شکل قلب رو دربیارید بعد روی خمیر قرار بدید بعد با قیچی آشپزخونه یا چاقو دورتادورشو ببرید.*
برگرفته از مامی سایت