• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیراشکی سوسیس با قارچ

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
1374903204_1122_72759ff0bc.jpg


پیراشکی سوسیس و قارچ



پودر خمیر ترش نصف قاشق غذاخوری
آب گرم 4/1 پیمانه
آرد سفید 3.5 پیمانه
شیر 1 پیمانه
کره 4/1 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
سوسیس 400 گرم
قارچ 6 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
:مواد لازم

:دستور آشپزی

برای تهیه پیراشکی در ابتدا پودر خمیر ترش را در آب گرم بریزید و سپس به آن 1 قاشق غذا خوری آرد و 1 قاشق چای خوری نمک اضافه نمایید سپس شیر و کره را با مواد بالا مخلوط نمایید آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر به دستان شما نچسبد روی خمیر پارچه ی نم داری بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سوسیس های خرد شده و قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای را در روغن سرخ کنید .از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک بر دارید و با وردنه آن را صاف نمایید و از مواد آماده شده به اندازه ی 1.5 قاشق غذا خوری در داخل آن قرار دهید چهار گوشه ی خمیر را روی هم بگذارید تا پیراشکی به صورت یک بقچه درآید آن گاه پیراشکی ها را در روغن سرخ نمایید.
 

پانته آ

متخصص بخش
c72fbu6jnluj1hxg1kx.jpg
این پیراشکی می تواند یک وعده غذائی کامل محسوب شود.
مواد لازم :
  • خمیر پیراشکی / ۱ بسته
  • قارچ / ۳۰۰ گرم
  • ذرت / ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی / ( نصف هر کدوم برای این پیراشکی ها کافیه )
  • فلفل سبز / ۲ عدد ( ترجیحا" تند چون قراره به طرف مقابل نشون بدین که چقدر دوستش دارین )
  • پیاز متوسط / ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ / عدد
  • پنیر پیتزا / ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه / ۱ قاشق غذاخوری پر
  • نمک و آویشن / به مقدار لازم
  • سس گوجه
  • تخم مرغ / یک عدد
p2o1jaez1dqxczk0g5i.jpg
* این قالبهای جدیدیه که خریدم خیلی بدرد می خوره هر وقت می خواستم شکل قلب قالب بزنم به مشکل بر می خوردم حالا دیگه در انواع سایزها دارم .
11.gif
okcpi7rou7rpn0kdmrq.jpg
* پیاز رو سرخ می کنیم و کنار می ذاریم . * هویجها رو پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم . بعد توی روغن سرخشون می کنیم تا کمی نرم بشن .
z3wbzae6ng6azk4u67b.jpg
* قارچها رو ریز خرد کرده و اضافه می کنیم .تفت می دیم تا آب قارچها کشیده بشن .
9zphxzvnrju0ok6ftpva.jpg
* فلفل سبز و فلفل دلمه ایها رو خرد کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم .
qoopjidompqe195juje3.jpg
* اگه ذرت کنسروی استفاده می کنید چون پخته شده هست همیجوری اضافه کنید ولی اگه می خواید ذرت فریزی خام استفاده کنید قبلش کمی بپزید بعد بهمراه پیاز داغ به مواد قبلی اضافه کنید .
mnga40bdei4fxthkmlep.jpg
* رب گوجه رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و بهمراه نمک و آویشن داخل مواد بریزید و در ماهیتابه رو بذارید تا موادمون مزه دار بشن .
bs742c4ssgs9ct0xalq8.jpg
* قبلا" در مورد این پیراشکی ها مفصلا" صحبت کردیم . خوب برای هر پیراشکی ۲ عدد از اینا لازم داریم (شکل این پیراشکی آماده ها گرد هست) .
6g09dv20vc5ga3stn0.jpg
* همه خمیرها رو قالب می زنیم .
6c0oqf6uivsqun7dhtq9.jpg
ptv9x0dxdv3vs3qg8hm.jpg
* از موادمون روی خمیرها قرار می دیم .
fhmzpnr88frekvc4jh.jpg
* روش پنیر پیتزا می ریزیم .
bihjgbhwp7zcn4jji28.jpg
* خمیر بعدی رو روش قرار می دیم .
w8qnojajoof6vuxclqr8.jpg
* با ته یه قاشق دو لبه خمیر رو به هم می چسبونیم .
s2l8cre7igo0aibzut68.jpg
* سینی فر رو چرب کرده و پیراشکی ها رو داخل اون می چینیم .
dchsb4zx76bo9tdqi4te.jpg
* یه دونه تخم مرغ رو با چنگال می زنیم بعد با قلمو تخم مرغ زده شده رو روی پیراشکی ها می کشیم .
xqehs8su7q041qfvfimj.jpg
* من از فر مکروویو استفاده کردم و سه پایه کوتاه رو داخلش گذاشتم بعد سینی رو روش قرار دادم . درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۵ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .اگه شما از فر استفاده می کنید دمای فر باید ۴۰ درجه کمتر از مکروویو باشه یعنی ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فر گاز جواب می ده(چون حرارت همه فرها یکی نیست حتما" روی پیراشکی رو چک کنید که خدای نکرده نسوزن ) .
fvz6fzcor4pq2h5gpiu.jpg
* و این هم از پیراشکی های خوشمزه :

اگه قالب به شکل قلب ندارید می تونید از کاغذ یا مقوا استفاده کنید به این صورت که شکل قلب رو دربیارید بعد روی خمیر قرار بدید بعد با قیچی آشپزخونه یا چاقو دورتادورشو ببرید.*
برگرفته از مامی سایت
 
بالا