انگلیس برابر سان مارینو پیروزی پر گلی را تجربه کرد و با پنج گل میهمانش را در هم کوبید. مولداوی و اوکراین هم با تساوی بدون گل به کار خود پایان دادند.
در جدول این گروه انگلیس با هفت امتیاز مکان نخست را در دست دارد. مونته نگرو و لهستان با چهار امتیاز و یك بازی کمتر دوم و سوم هستند. اوکراین با دو امتیاز از دو بازی تیم چهارم این گروه است. مولداوی هم تنها با یک امتیاز در سه دیدار گذشتهاش پنجم است. سان مارینو با دو شکست بدون امتیاز قعرنشین جدول گروه هشتم رقابتها است.
روني:عبور از دفاع 11 نفري آسان نيست
[h=2]وين روني با گلزني در بازي انگليس برابر سان مارينو به پنجمين گلزن برتر ملي تاريخ فوتبال کشورش تبديل شد.
[TD="align: left"]
[/TD]
قهرمانان جام جهاني 1966 در بازي برابر سان مارينو با پنج گل پيروز از ميدان بيرون رفتند.
به گزارش ايسنا،وين روني و دني ولبک هر يک دو گل در اين بازي به ثمر رساندند. روني در اين بازي در نبود فرانک لمپارد و همچنين استيون جرارد کاپيتان تيم ملي انگليس بود.
روني با 31 گل ملي هم اکنون پنجمين گلزن برتر تاريخ تيم ملي فوتبال انگليس است. او با خوشحالي از اين موضوع گفت: برخي بازيکنان بسيار خوب در اين فهرست جاي دارند و رسيدن به مکان پنجم اين جدول بديهي است که هر فرد را خوشحال ميکند.
مهاجم منچستر يونايتد ادامه داد: تنها 26 سال سن دارم و روشن است اميدوارم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانم.
روي هاجسون سرمربي تيم ملي انگليس هم بدون ترديد مخالفتي با گفتههاي مهاجمش ندارد.
روني در بخش ديگري از صحبتهايش در پايان بازي گفت: فرصتهاي خوبي را براي خودمان آماده کرديم، اما گاهي گلزني به تيمهاي ضعيف هم بسيار دشوار است. کار سادهاي نخواهد بود زماني که آنها با 10 يا 11 بازيکن مقابل توپ ميايستند.
روني همچنين درباره دني ولبک ديگر گلزن بازي گفت: دوست دارم در هر مسابقه گلزني کنم. در اين فصل اين نخستين گلهايي بود که به ثمر رساندهام. در اين فصل در پستهاي گوناگوني بازي کردم. اين تجربه با اهميتي براي من است از همين رو بسيار خوشحال هستم.
هاجسون:فوتبالي که بازي کرديم همه رابه وجدآورد
[h=2]سرمربي تيم ملي انگليس تاکيد کرد نوع فوتبالي که ارائه کردهاند همه را به وجد آورده است.
[TD="align: left"]
[/TD]
به نقل از ساکرنت، تيم ملي فوتبال انگليس در ديدار سوم خود در دور گروهي مقدماتي جام جهاني برابر تيم نه چندان مطرح سنمارينو در ورزشگاه ومبلي به پيروزي پر گل 5 بر صفر دست يافت.
به گزارش فارس،در اين ديدار وين روني و دني ولبک هر کدام 2 گل و الکس اوکسليد چمبرلين يک بار دروازه سن مارينو را باز کردند.
روي هاجسون به شدت آلدو سيمونچيني، دروازهبان سن مارينو را مورد انتقاد قرار داد.
او در دقايق ابتداي ديدار موجب آسيب ديدگي تئو والکات از ناحيه دنده شد تا اين بازيکن راهي بيمارستان شود.
به نظر ميرسد آسيب ديدگي والکات به اندازهاي باشد که نتواند در ديدار روز سه شنبه برابر لهستان در ورشو به ميدان برود.
هاجسون در اين مورد گفت: حرکت دروازهبان سنمارينو بسيار خطرناک بود ولي مطمئن هستم در حرکت سيمونچيني هيچ گونه بدجنسي نبوده است. به هر حال حرکت بسيار بدي بود.
سرمربي پيشين اينترميلان پس از آن اعلام کرد منتظر جواب معاينههاي پزشکي والکات ميماند. او اسکن انجام داده که جواب آن خيلي هم خوب نبوده است ولي تا پيش از آنکه عکس گرفته شود، هيچ چيز مشخص نخواهد شد. اين اتفاق روز خوب ما را خراب کرد.
هاجسون در مورد ديدار برابر سن مارينو نيز گفت: بازيکنان ما همکاري فوق العادهاي باهم داشتند. نکتههاي مثبتي در اين ديدار وجود داشت. بيش از 85 هزار نفر نيز به ورزشگاه آمده بودند که اين بسيار عالي است. نوع فوتبالي که ما بازي کرديم همه تماشاگران را به وجد آورده بود. بايد گلهاي بيشتري به ثمر ميرسانديم. کيفيت پاسکاري تمامي بازيکنان خيلي خوب بود و در بيشتر زمان ديدار توپ را در کنترل خودمان داشتيم. جنبههاي مثبت زيادي در اين بازي وجود داشت که با اميدواري زيادي ما را راهي ديدار بعدي برابر لهستان ميکند.