• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیش فرض بررسی کامل گوشی سونی اریکسون Xperia Arc S

Ali

کاربر ويژه
سونی‌اریکسون بعد از دل‌کندن از جاوا و عرضه گوشی اکسپریا X10 با سیستم عامل اندروید و تجاربی که از عرضه آن داشت، سری Arc را به بازار عرضه کرد که با استقبال خوبی روبرو شد و باعث شد تا این شرکت در نمایشگاه آیفا ۲۰۱۱ گوشی جدید این سری یعنی Arc S‌ را معرفی کند تا موقتا گل سرسبد این شرکت تا روی آوردن به گوشی‌های دوهسته‌ای و اندروید ۴ در سال آینده باشد و تنها تفاوت آن با مدل قبلی، پردازنده ارتقاء یافته ۱٫۴ گیگاهرتزی در برابر پردازنده یک گیاهرتزی آرک، افزایش سرعت ۷٫۴ مگابیتی در شبکه های نسل ۳ به ۱۴ مگابیت و همچنین اضافه شدن برخی قابلیت‌های جزئی در دوربین ۸ مگاپیکسلی آن است.
xperia-arc-s.jpg
تا اینجا به نظر می‌رسد اضافه شدن حرف S در انتهای نام این مدل تنها به خاطر سریع‌بودن (Speed) آن نسبت به مدل Arc ‌است اما خب این پایان کار نیست و بهتر است تا آخر این بررسی با ما همراه باشید. طراحی: اولین چیزی که در نگاه اول در این گوشی جلب توجه می‌کند شباهت کامل آن با خلف خود یعنی آرک است و دقیقا می‌توان گفت که هیچ تغییری در ظاهر گوشی نخواهید دید. همان انحنای جذاب در پشت گوشی وجود دارد و بدنه پلاستیکی ضدخش آن اگر چه همچنان در مدل رنگ مشکی به اثر انگشت شما بر روی خود علاقه خاصی خواهد داشت اما در گوشی مورد بررسی ما که سفید رنگ بود اصلا جلب توجه نمی‌کند.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-1.jpg
دوباره در این گوشی شاهد بدنه‌ای با ضخامت ۸٫۷ میلیمتری در نازک‌ترین قسمت و کمتر از ۱۰ میلیمتر در ضخیم‌ترین قسمت یعنی در پائین و بالای آن باشیم تا همچنان عنوان یکی از نازک‌ترین اسمارت‌فون‌های بازار را به یدک بکشد. وزن ۱۱۷ گرمی گوشی در کنار صفحه نمایش ۴٫۲ اینچی آن به کمک بدنه معقر دستگاه نهایتا به این موضوع رسیده که شما هنگام حمل گوشی در جیب خود کمتر ان را احساس کنید. صفحه نمایش ۴٫۲ اینچی آرک‌اس بر خلاف علاقه خاص اچ.تی.سی به صفحه نمایش‌های متمایل به مربع به اندازه‌ مستطیل شکل نزدیک است تا هنگام در دست گرفتن خوش‌فرم‌تر و جمع‌و‌جورتر به نظر بیاید.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-2.jpg


تنها مشکل باقی ماندن اثر انگشت در طراحی بدنه پلاستیکی اکسپریا آرک‌ در این گوشی در واقع با تنوع رنگ حل شده تا آرک‌اس با رنگ‌های سفید، آبی تیره، نقره‌ای، سیاه و سفید براق و صورتی عرضه شود. با این مشخصات فکر کنم شاهد یکی از خوش‌استایل‌ترین گوشی‌های هوشمند باشید اما اجازه بدهید بیشتر به سراغ جزئیات برویم. بر روی گوشی شاهد سه دکمه منو (Menu)، هوم (Home)و بازگشت (Back) در قسمت پائین گوشی و در زیر صفحه نمایش هستیم که علائم این دکمه‌ها در بالای آن دیده می‌شود و در زیر این دکمه‌ها علامت تجاری اکسپریا دیده می‌شود. در بالای صفحه نمایش شاهد بلندگو، سنسور تشخیص میزان نور هستیم تا حالا تنها ایراد ظاهری نبودن نور زیر علائم سه‌تائی در زیر صفحه نمایش و نکته مثبت ظرافت همان دکمه‌های سه‌تائی بود که اصلا هیچ صدائی ایجاد نمی‌کرد و چراغ‌هایی برای ایجاد روشنایی در زیر آنها قرار داده شده است.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-3.jpg

در لبه سمت راست و پائین بدنه شاهد دکمه شاتر دوربین هستیم که کمی ریز به نظر می‌رسد کمی بالاتر دکمه تنظیم صدا و همچنین تنظیم بزرگنمائی در حالت عکسبرداری و فیلمبرداری دیده می‌شود و درگاه ورودی یو.اس.بی برای شارژ و اتصال به رایانه و همچنین ال.ئی.دی بسیار کوچک علائم فعالیت دستگاه دیده می‌شوند.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-4.jpg
در لبه سمت چپ دستگاه تنها در قسمت بالای بدنه شاهد درگاه خروجی جک ۳٫۵ میلیمتری صدا هستیم. بالای دستگاه درگاه خروجی HDMI خودنمائی می‌کند که پوشش روی آن به خوبی طراحی شده است. دکمه پاور گوشی در سمت چپ بالای بدنه قرار گرفته که یکی دیگر از نکات منفی گوشی طراحی دکمه بسیار کوچک ان است که چون عملیات خاموش کردن صفحه نمایش با همین دکمه انجام می‌شود تا بخواهید به آن عادت کنید برای شما کمی آزاردهنده خواهد بود. پشت دستگاه و در قسمت پائین بلندگوی خوش‌صدای دستگاه قرار گرفته و در بالای آن علامت سبز رنگ سونی اریکسون خودنمائی می‌کند تا کمی بالاتر از آن لوگوی اکسپریا و بالاتر از آن نیز منفذ میکروفون دوم قرار بگیرد. دریچه و لنز دوربین در کنار فلش ال.ئی.دی در گوشه سمت چپ و بالای دستگاه قرار گرفته‌اند که در زیر آنها علامت اچ.دی کیفیت آن را به رخ می‌کشد. تنها ایراد موجود مکان قرارگیری لنز دوربین است که اگر کمی انصاف به خرج دهیم با توجه به نازک‌اندام بودن گوشی و بدنه معقر آن و نازک بودن میانه دستگاه بهترین مکان قرارگیری لنز دوربین دقیقا همین جا بوده است. پائین بدنه دستگاه هم خبری نیست جز میکروفون اصلی و جای بند که سونی‌اریکسون طبق یک سنت دیرینه علاقه خاصی به آن دارد.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-6.jpg

حالا با اجازه شما قاب پشت دستگاه را باز می‌کنیم که بخاطر پلاستیکی بودن آن (که گناهش بر گردن وزن ۱۱۷ گرمی گوشی است) سر و صدای دلهره آوری ایجاد می‌کند که بعد از مدتی ترس شما هم مثل ما خواهد ریخت. پشت دستگاه به غیر از دوربین و فلش ال.ئی.دی در بالای دستگاه و جایگاه سیم کارت و رم که قرارگیری آنها مستلزم درآوردن باطری است تازه متوجه حکمت منفذ موجود بر قاب پشتی خواهید شد جائیکه دومین میکروفون دستگاه برای کاهش نویز صدای ارسالی دیده می‌شود. نرم افزار: خب به سراغ نرم‌افزار دستگاه می‌رویم. اندروید جینجربرد ۲٫۳٫۴ به اندازه کافی گویایی برتری نرم‌افزاری دستگاه است تا براحتی از امکانات این نسخه از اندروید در کنار سخت‌افزار مناسب دستگاه بهره ببرید. خود سونی‌اریکسون هم دست بکار شده و مثلا برنامه تکمیل‌تر فیس‌بوک را به رابط کاربری اضافه کرده و با اولین اتصال به فیس‌بوک اطلاعات پروافیل شما به بخش‌های مختلفی از گوشی سرایت پیدا می‌کند و می‌توانید تصاویر موجود در فیس‌بوک را در گالری گوشی ببینید، آخرین به‌روزرسانی دوستانتان را در دفترچه تلفن ببینید. در واقع این برنامه تایم‌اسکیپ (Timescape) سونی‌اریکسون است که به مشتاقان فیس‌بوک اجازه می دهد تا همه ارتباطات خود با یک نفر را در یک صفحه جمع کنند پست‌ها، تماس‌ها، پیام‌های متنی و .. همه در یک صفحه، تا برای مشاهده اوضاع و احوال مجبور نباشید برنامه کاربردی متفاوتی را باز کنید. قابلیت عکسبرداری سه‌بعدی به ‌صورت پانوراما و قابلیت ذخیره اسکرین‌شات از محیط گوشی از جمله امکانات نرم‌افزاری اضافه شده در آرک‌اس است. برای گرفتن اسکرین‌شات کافیست تا دکمه پاور دستگاه را نگهدارید تا منوی خاموش شدن دستگاه ظاهر شود. در گزینه آخر شاهد گزینه اسکرین‌شات هستید که در بسیاری از موارد مانند این مطلب که ما را بسیار یاری کرد به یاری شما نیز بیاید. در قسمت نگارش متن نیز شاهد یک قاموس فارسی پیشرفته هستیم تا در هنگام تایپ متن فارسی به کمک شما بیاید. استفاده از برنامه وایزپایلوت به کم جی.پی.اس کلاس A راهنمای خوبی برای شما خواهد بود. برنامه‌های دیگری مانند آفیس‌سوئیت، اکسپریا هات‌شاتز و .. به اندازه کافی شما را مجهز خواهند کرد تا به بخش جذاب دوربین برسیم. عکسبرداری و فیلمبرداری: اجازه بدهید همان اول بگویم که دوربین آرک‌اس را می‌توان نقطه قابل اتکای گوشی دانست. دوربین ۸ مگاپیکسلی کاملا با کیفیت و پیشرفته با سنسور Exmor R CMOS گوشی آرک‌اس با فلش ال.ئی.دی مطمئنا نیاز شما را در مکان‌های مختلف برای تصویربرداری و عکسبرداری به خوبی مهیا خواهد کرد.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-7.jpg

در این دوربین جدا از امکان عکسبرداری پانورامای سه‌بعدی که در انتهای قسمت نرم افزار به آن اشاره کردیم و تصاویر سه‌بعدی آن در نمایشگرهای سه‌بعدی قابل مشاهده خواهد بود، بررسی نتایج این دوربین به ما نشان داد که سونی‌اریکسون توانسته حداکثر کارایی از از سنسور Exmor R بگیرد که اکنون از این سنسور در دوربین‌های دیجیتال خود بهره می‌برد. منوی امکانات دوربین کامل به نظر می‌رسد و در آن امکان تنظیم حالت موسوم به شکار لبخند نیز قرار گرفته است که در هنگام آزمایش عملکرد سریع و فوق‌العاده‌ای را به همراه داشت. در هنگام تنظیم دوربین در این حالت گزینه دیگری نیز به منوی سمت چپ اضافه خواهد شد که میزان حساسیت در زمان شکار! را به عهده شما خواهد گذاشت. کافیست منوی سمت چپ را به وسط صفحه بکشید تا امکانت تنظیم بیشتری مااند تنظیم فوکوس، عکسبرداری با تایمر، عکسبرداری با صدا، تنظیم نور و.. خودنمائی کند. با انجام این کار بر روی منوی راست آلبوم کامل تصاویر گرفته شده را شاهد خواهید بود. در حالت فیلمبرداری کیفیت ۷۲۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه بهمراه فوکوس خودکار را تجربه خواهید کرد که البته در منوی سمت چپ قابل تغییر است و می‌توانید امکانات بیشتری مااند فوکوس بر روی چند نقطه، تنطیم کیفیت، تنطیم میزان روشنایی را در این منو با وسط کشیدن آن بیابید. کیفیت فیلمبرداری به اندازه‌ای خوب است که شما را ترغیب به استفاده از پورت اچ.دی.ام.آی کند. حالا برویم سراغ نقاط ضعف. پورت HDMI بر روی دستگاه وسوسه‌کننده است اما به نظر می‌رسد سونی‌اریکسون با کمترین هزینه می‌توانست زودتر لذت استفاده از این درگاه را با قرار دادن یک کابل مخصوص این درگاه به مشتریان خود بچشاند. بله درست است از کابل HDMI خبری نیست باید خود به دنبال تهیه آن باشید. اندازه و جای دکمه شاتر دوربین به دلیل نازکی بدنه و سبک بودن گوشی در هنگام عکسبرداری به لرزش دستان شما کمک خواهد کرد و در همین حال باید عکسبرداری با یک دست را فراموش کنید. سونی اریکسون در آرک‌اس از رو نرفته و مانند مدل آرک از دوربین مکالمه بر روی گوشی خبری نیست و البته برای ما کاربران ایرانی که تازه داریم به انتظار زمان راه‌اندازی کامل نسل سوم عادت می‌کنیم، زیاد مهم نیست است و این مورد تنها برای مصرف‌کنندگان محترم شبکه‌های ۳G در کشورهای دیگر خوشایند نباشد. نمایشگر: نمایشگر کاملا مشکی آرک‌اس در هنگام خاموش بودن دستگاه، کاملا نوید نمایشگر باکیفیتی را به ما می‌داد تا با رونش شدن صفحه نمایش متوجه کیفیت بالاتر از حد متوسط صفحه نمایش شویم و اینکه سونی به خوبی از موتوز بروایا تلویزیون‌های خود در این نمایشگر بهره برده تا با رزولوشن ۴۸۰×۸۵۴ پیکسل برازنده نام Reality display باشد که سونی بر آن نهاده است.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-5.jpg

البته نمی‌توان از این موضوع گذشت که با وجود نمایشگرهای آمولد کیفیت صفحه نمایش آرک‌اس در برخی مواقع مانند زاویه دید از رقابت باز می‌ماند اما کیفیت آن در اماکن مختلف با روشنایی متفاوت مانند آفتاب، چندان تفاوتی ندارد و سونی اریکسون با عملیات موسوم به سازگار کردن تصاویر، آنها را با کیفیت خاصی که در هنگام تماشای ویدیو یا عکس نماد بیشتری پیدا می‌کند، به نمایش می‌گذارد.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-9.jpg

مشخصات فنی: در هنگام معرفی آرک‌اس توسط شرکت سونی‌اریکسون تنها گوشی اندرویدی با پردازنده مشابه گوشی گالاکسی‌نات بود. پردازنده‌ای که بنا بر ادعای سونی تا ۲۵ درصد بر سرعت پردازش در این گوشی افزوده است و بررسی‌های ما در هنگام مرور وب و دیگر پردازش‌های سنگین از عملکرد فوق‌العاده مناسب پردازنده آن حکایت داشت.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-8.jpg

رم دستگاه همچنان ۵۱۲ مگابایت باقیمانده که صدای بسیاری از طرفداران سونی اریکسون را درآورد اما به نظر برای سطح پردازش و کارکرد روزانه و بالاتر از حد معمول یک تلفن همراه کافیست. نتیجه‌گیری: این گوشی اکنون (در زمان انتشار مطلب) در بازار ایران مابین ۵۵۰ تا ۵۸۰ هزار تومان (با توجه به دارا بودن گارانتی‌های متفاوت) بفروش می‌رسد. آنچه که مشخص است این گوشی با توجه به اینکه آخرین گوشی اندروید سونی اریکسون در بازار است تا عرضه شدن گوشی جدیدی در این سطح از سونی اریکسون روند کاهش قسمت کندتری دارد.
Sony-Ericson-Xperia-Arc-S-Review-10.jpg

از قیمت که بگذریم زیبایی در طراحی بدنه و قابلیت‌های این گوشی در کنار نرم‌افزار آن که سونی‌اریکسون وعده ارتقای آن به اندروید ۴ را نیز داده، این نوید را می‌دهد که خاطره خرید این گوشی مطمئنا خاطره خوبی برای شما خواهد بود اما نهایتا این خود شمائید که با بررسی ظاهر، قابلیت‌ها، امکانات و نهایتا قیمت آن، تصمیم نهایی را خواهید گرفت. خرید خوبی داشته باشید.
منبع :فارنت
 

Ali

کاربر ويژه
این موبایل
چندین رنگ داره
مشکی و نقره ای و سفید
+صورتی و ابی
Pure White, Midnight Blue, Misty Silver, Gloss Black, Sakura Pink


نقره ای به نظر من از همه زیباتر هست
حتی از ایفون 4s
 

Ali

کاربر ويژه
من اولین گوشی سونی اریکسون که داشتم
p-800
بود
سال 1382
فکر کنم بود...
انقدر اون زمان این گوشی برتری داشت.. دیگه گوشی دیگری نمیخریدم!!
بعد از این
p-900
,
p-990
هم داشتم
و از همه راضی بودم
به نظرم همیشه یک سروگردن بالاتره
و همیشه وقتی از سونی اریکسون میرفتم به سمت یک گوشی دیگه... دلم برای سونی اریکسون تنگ میشد!!
10.gif


بعدش هم
xperia arc s

و الان هم آیفون 5
 

Ali

کاربر ويژه
اوایل که این گوشی واردِ بازار شده بود,زیاد طرفدار نداشت,چرا؟علتش هم این هست که xperia arc s به عرضه کردن ورژن هایِ جدیدِ خودش ادامه میداد و میدهد.

حالا طراحان و مدیر عاملان شرکت سونی اریکسون اومدند چیکار کردند؟اول با خودشون فکر کردن که قیمت اصلی این گوشی رو بشکونند,تا به طور حتم بر طرفداران این گوشی افزوده بشه

اما بعضی از طراحان و... مخالفت کردند

و بالاخره به این گوشی نرم افزار ها وسخت افزار های خوب و خاصی نصب کردند,و این فکر هم نتیجه داد و الان میتونم به طور حتم بگم یکی از گوشی های برتر ِ سونی اریکسون بوده و هست

خودِ من هم به شخصه یکی از طرفدارانش هستم.

برخی از ویژگی های کلیدیش رو بهتون میگم که باعث جذب کاربر برای این گوشی شده

صفحه نمایش 4.2 اینچی با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و LCD با پس زمینه LED صفحه لمسی خازنی

سیستم عامل آندروید ورژن Ginger bread 2.3.4.

دوربین 8 مگا پیکسلی با فوکوس اتوماتیک، فلاش LED و برچسب گذاری جغرافیایی

دارای DLNA, wifi

رادیو موج fm با RDS

شماره گیری صوتی

پشتیبانی از Adobe flash 11

بسیار باریک (8.7 میلیمتر ) که به قول علی آقا خوش دست هم هست

من خودم واقعا از این گوشی خوشم میاد,تمامی انتظاراتی که آدم از یک گوشی رو داره ,xperia arc s بر آورده میکنه.

53.gif
57.gif
 

Ali

کاربر ويژه
با هدست mw-600بلوتوث(سونی اریکسون)
که جز بهترین هدست هاست.. این موبایل بی نظیر میشه
حالا فرصت بشه..
تست اون هد ست هم میگذارم

mw600_338x312.jpg


131909646671.jpg
 

Ali

کاربر ويژه
این هدست شامل یه صفحه نمایشگر هست که برای نشان دادن اسم تماس گیرنده یا نام اهنگ یا نمایش میزان شارژ و...استفاده میشه به همراه دکمه اتصال تماس و همین طور دکمه های

عقب جلو و play/pause و دکمه خاموش روشن کردن دستگاه.
57.gif


یه نکته ی دیگه ای هست که منو متعجب کرده در موردِ این هدست این هست که این هندزفری دو تیکه هست یعنی شما میتونید هر هدفونی رو به جک هندزفری متصل کنی,.یعنی بهترین حالتی

که میشه داشت.هرکسی با هر هدفونی که داره میتونه استفاده کنه .اگر مدل های قبلی رو که سونی اریکسون داشت یادتون باشه مثل ds970 این قسمت 1 تیکه بود و اگر مثلا سیم های

هدفون قطع میشد دیگه کاریش نمیشد کرد ولی این به راحتی قابل تعویض هست.

کیفیت مکالمه خیلی خوب هست و کیفیت پخش موزیک هم به نظر من خیلی خوب هست,تفکیک صدا ها مناسب هست و حجم صدا هم همین طور.
53.gif
 
بالا