• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیکه:ما بارسلونا هستیم و باید در بازی برگشت بجنگیم

آنيسا

New member
بعد از باخت دیشب بارسلونا در سن سیرو مدافع بارسلونا گفت ما باید خودمان را برای بازی برگشت اماده کنیم
ما بازیکنان تیمی مثل بارسلونا هستیم باید در بازی برگشت برای پیروزی بجنگیم ما باید برای بازی برگشت در 16 مارس اماده تر باشیم...
او گفت :کاتالونیا از این بازیه ما نا امید شد.ما در نیمه ی اول بهتر بودیم وبازی را در اختیار داشتیم ولی در نیمه دوم پس از گل کنترل بازی بسیار سخت شد ما باید پیشرفت کنیم واز این بازی درس بگیریم
میلان بسیار خطرناک و زیرکانه بازی کردو این بازی شبیه بازی هایی که این تیم در ایتالیاانجام می داد نبود این تیم همیشه خطرناک است و این از تاریخ این تیم پیداست داوری یا زمین توجیهی برای باخت ما نیست ما باید تلاش خود را برای بازی برگشت بیشتر کنیم.
دنی الوز***
ما باید در بازی برگشت بهتر کار کنیم ما خوب بازی نکردیم و موقعیت گل خوبی نداشتیم این کاری است که باید برای بر انجام دهیم
ما بعد از گل اول بد کار نکردیم.ما در کل خوب بازی نکردیم ما باید بیشتر تلاش کنیم...
اندرس اینیستا***
من فکر نمی کنم که این باخت به دلیل اتفاق های کوچک بازی بود فکر می کنم که واقعا بد بازی کردیم و هیچ موقعیتی نداشتیم
و انها بسیار خوب و سازمان یافته بازی کردند اینجا لیگ قهرمانان است.ما باید به بازی برگشت فکر کنیم و بدانید که بازی برگشت سیار متفاوت خواهد بود ما باید از همان ابتدا گل زدن را شروع کنیم...
سسک فابرگاس***
ما از نظر فیزیکی خوب نبودیم انها قوی بودند و این به ما اسیب زد.
ما بارسلونا هستیم و باید در بالاترین سطح بازی کنیم ما به سادگی دیشب بد بازی کردیم...
سرخیو بوسکتس***
ما به بازی برگشت فکر می کنیم که می توانیم این بازی را برگردانیم ما باید بجنگیم وقتی که می بازی باید به این فکر کنی که چه کار اشتباهی انجام دادی وانرا تکرار نکنی...
کارلوس پویول***
تنها چیز بده این مسابقه نتیجه ی ان است با وجود فرصت های زیاد زمان ان است که پیش هواداران بازگردیم انها به خاطر این بازی از ما نا امید شده اندما باید در بازی برگشت بهتر ظاهر شویم باید به این تیم اعتماد داشته باشیم نمی توانیم نا امید شویم...ما در برابر هواداران خودما بازی خواهیم کرد و این یک امتیاز ویژه است.

بالا