فاصله هوائی شهرستان چابهار تا تهران 1456 کیلومتر
و فاصله زمینی از طریق جاده ايرانشهر به كرمان 1961 کیلومتراست.
فاصله بندر چابهار تا مرکزاستان 738 کیلومتر می باشد.
این شهرستان دارای حدوداً 300 کیلومتر مرز آبی در دریای عمان می باشد.
شرایط آب وهوایی
همجواری منطقه آزاد چابهار با دریا، نزدیکی به مدارراس السرطان و قرار گرفتن درمسیر بادهای موسمی شبه قاره هند و جبهههای استوایی موجب گردیده است که دارای آب هوایی گرمسیری معتدل با رطوبت نسبی باشد.
متوسط دمای حداکثر (در خرداد ماه) طی یک دوره ۷ ساله۳۱ درجه سانتی گراد ومتوسط دمای حداقل (دردمای ماه) ۱۹ درجه سانتی گراد.
چابهار بعلت وضعيت جغرافيايي خاص ، داراي ساعات آفتابي بسيار زيادي در طول سال مي باشد كه از اين لحاظ بر روي كره زمين كم نظير مي باشد .
حداكثر دماي مطلق
47
حداقل دماي مطلق
7
متوسط رطوبت نسبي
72 درصد
جاذبه هاي گردشگري طبیعی
• خليج چابهار: با جلوههای بي نظير طلوع و غروب خورشيد در دريا كه بدون شك زيباترين منظره طلوع و غروب كشور است.
• ساحل صخره ای: در كنارههای دريای عمان و در قسمت جنوبی شهرستان چابهار صخرههای بزرگي در اثر پيشـروی آب دريا و فرسايش سنگهای رسـوبی به وجود آمده كه چشـم اندازی زيبا را تشكيـل داده است.ايـن بخـش از سـواحل را بخصوص در هنگام غـروب مي توان به عنوان يكي از ديـدني ترين سواحل جنوبي ايـران نام بـرد زيرا ديـوارههای صخرهای و منـاظر دلنـشين ماننـد آكواريـومـی طبيعـی با انواع ماهی همـواره بينندگان را به شگفتی وا می دارد.
• گل فشانها: در بین دشت کهیر و تنگ و در ۲۰ کیلومتری روستای کهیر در مسیر جاده تنگ گالک به فاصله چند کیلو متری سه تپه کوچک گلفشان به ارتفاع ۱۰-۲۰ متر وجود دارد که دو تای آنها همانند تپه بوده و از چندین سال پیش غیر فعال شدهاست و سومی شکل یک آتشفشان در حال حاضر فعال میباشد و از دهانه آن گل سرد طوسی رنگی تراوش میکند. نظیر آن در سه نقطه دیگر جهان گزارش شدهاست.مجتمعی تفریحی در کنار این کوه در حال ساخت است.
برای توضیحات تکمیلی این جاذبه اینجا یا مطالعه کنید :
http://www.anobanini.ir/travel/fa/si...ost_5.php#more
• تالاب ليپار: در 15 كيلــــو متری شهر چابهار در مسير جادهای ساحـلي گواتـر و در تنگهای صخرههای مشـرف به درهای سبز و زيبا قرار دارد كه از بالای آن روستــای ليــپار در ميان سبزه زارها پيداست .در ميان دو كوه كه فاصــله چـــنداني با هم ندارند آب بندی ايجاد شده كه آبــهای سـرگردان اطراف را در خود جمع نموده است و به آبگيــــری به طول 14 كيلومتر تبديل شده است در اين آبگيــر چشم نواز انواع بوته ها و درختچه ها از نوع گز و كلير و چش با چشم انـدازی زيبا، منطقهای بــكر بااكو سيستم خاصي را به وجود آورده است. پرندگانی چون چنگر، فلامينگو، كشيم، انواع حواصيـــــل، طاووس كن، باقرقره، تيهو، عقاب دشتی، خوتكا، منظره زايـــد الـوصفی را به وجـود آورده اند.
• رودخانه باهو كلات: اين رودخانه بويژه به دليل زيستگاه تمســـاح ايرانــی از نـظرگردشگری اهميــت فراوانی دارد شرايـط و عوامل زيست محيطی در اين رودخانه در مقايســه با سايـراكو سيستمهای آبی از ثبات و پايداری كمتری برخوردار است به طــوری كه ميتــوان گفــت در اينجــا زيستگاه آبي به نوعی با زيستگاه خاكی در هم آميخته است. • تمساح پوزه كوتاه: تمساح (كروكو ديل) پوزه كوتاه برجسته ترين موجــود حيات وحش منطقه چابـــهار است كه بطـــور طبيعی در اين منطقه زندگی ميكنند. زيستگاه اصلی اين تمساح كه به نام محلی گانـدو خوانده ميشـــود حدود 380هزار هكتار مســاحت دارد كه بخشـــی از آن در چابــهار و بخــش ديگر آن در شهرســتان ايرانشهر قرار دارد. بيشتر اين تمساح ها در بركههای ميان راســك و باهو كلات و باتلاقــهای دلــگان وكلاني متمركــــز هستند و اين تمســـاح تنـها تمســـاح ايـــران اســت كه داراي ارزش ملي و بيـــن المللی است .
• كوههای بدلند (Bad-Land) يا مريخی: كوههای بدلند نيز يكي از منـاظر بديع و سحرانگيزی هستند كه به موازات ســـاحل از منطقــهً كچــو تا طرفهای خليج گواتر كشيده شدهاند و از پديدههای ژئو مور فولوژی اين ناحيه هستند .