دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
4 فنجان آب سرد
4 عدد چاي كيسه اي
1/2 پیمانه + 2 قاشق شکر
2 فنجان نکتار انبه
1 عدد پرتقال درشت
4 فنجان آب را بجوشانيد.
شكر را در ظرفي ريخته و آب جوش را به آن اضافه كنيد.
كيسه هاي چاي را داخل ظرف گذاشته و بعد از 3 دقيقه كيسه ها را خارج كنيد و چاي و شكر را هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود و اجازه دهيد خنك شود.
4 عدد چاي كيسه اي
1/2 پیمانه + 2 قاشق شکر
2 فنجان نکتار انبه
1 عدد پرتقال درشت
4 فنجان آب را بجوشانيد.
شكر را در ظرفي ريخته و آب جوش را به آن اضافه كنيد.
كيسه هاي چاي را داخل ظرف گذاشته و بعد از 3 دقيقه كيسه ها را خارج كنيد و چاي و شكر را هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود و اجازه دهيد خنك شود.
ژرتقال ها را برش بزنيد.
برش هاي پرتقال را در پارچ يا ظرفي بريزيد و نكتار انبه را به آن اضافه كنيد.
حالا چاي شيرين را كه خنك شده است روي آنها ريخته و ظرفتان را خوب تكان دهيد.
پارچ را در يخچال قرار دهيد تا خنك شد.
زمان سرو هم در هر ليوان چند تكه يخ بياندازيد و روي آنها يك تكه پرتقال بگذاريد.
نوش جان
حالا چاي شيرين را كه خنك شده است روي آنها ريخته و ظرفتان را خوب تكان دهيد.
پارچ را در يخچال قرار دهيد تا خنك شد.
زمان سرو هم در هر ليوان چند تكه يخ بياندازيد و روي آنها يك تكه پرتقال بگذاريد.
نوش جان