چرا تخم مرغ پخته بيشتر از تخم مرغ خام ميچرخد؟
تخم مرغ پخته كاملا جامد است ولی درون تخم مرغ خام مایع مانند است در مورد تخم مرغ پخته هنگام چرخش هم پوسته و هم محتوای جامد درون تخم مرغ با چرخش دست به طور یكنواخت شروع به چرخش میكنند ولی در هنگام چرخاندن تخم مرغ خام، پوسته خارجی آن با دست شما به چرخش در می آید ولی مواد مایع درون آن تحت تاثیر اینرسی(تمایل اجسام برای حفظ حالت قبلی)مایل است كه تخم مرغ را از چرخش بازدارد در نتیجه این تفاوت میان پوسته و مایع درون تخم مرغ باعث کاهش سرعت و ایستادن سریعتر تخم مرغ خام میشود.
تخم مرغ پخته كاملا جامد است ولی درون تخم مرغ خام مایع مانند است در مورد تخم مرغ پخته هنگام چرخش هم پوسته و هم محتوای جامد درون تخم مرغ با چرخش دست به طور یكنواخت شروع به چرخش میكنند ولی در هنگام چرخاندن تخم مرغ خام، پوسته خارجی آن با دست شما به چرخش در می آید ولی مواد مایع درون آن تحت تاثیر اینرسی(تمایل اجسام برای حفظ حالت قبلی)مایل است كه تخم مرغ را از چرخش بازدارد در نتیجه این تفاوت میان پوسته و مایع درون تخم مرغ باعث کاهش سرعت و ایستادن سریعتر تخم مرغ خام میشود.