• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا ساعت را روی دست چپ می بندند؟

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

مدتی بعد از این که آدمی بفهمد کدام کفشش برای کدام پاست، باید بیاموزد که انگشتر را کدام دست و کدام انگشت بیندازد و ساعت را بر کدام دست ببندد. در دنیای قراردادی آدم‌ها، انداختن انگشتر در دست‌ راست و چپ یا انگشت مختلف معنای متفاوتی دارد، اما آیا بستن ساعت هم معنای مختلفی دارد؟

حقیقت این است که بستن ساعت هیچ دلیلی جز راحتی انسان‌ها ندارد. معمولاً انسان‌‌ها ساعت را روی دست چپ خود می‌بندند. دلیل این موضوع این است که عموم انسان‌ها راست دست هستند.

بستن ساعت روی دست چپ می‌تواند باعث شود که اولاً هنگام بستن ساعت، دست راست به عنوان دست اصلی و تخصصی به کمک انسان بیاید و در راحت بستن ساعت به انسان کمک کند، ثانیاً ساعت در هنگام کارهایی چون نوشتن مانع کار آدمی نشود و ثالثاً وقتی انسان دارد با دست تخصصی خود کاری انجام می‌دهد به راحتی بتواند با بلند کردن دست غیرتخصصی خود از زمان مطلع شود. به همین دلایل است که عموم انسان‌های چپ دست هم ساعت را روی دست راست خود می‌بندند.

بر این اساس اگر بودن انگشتر روی دست راست و چپ در حکم تشکیل شدن یا نشدن یک زندگی است؛ بستن ساعت روی دست‌های مختلف هیچ معنایی ندارد.

لینک منبع: جام جم آنلاین

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
بچه که بودم ساعتمو دست راستم می بستم. خواهرم می گفت دست چپ بپوش
اما من می گفتم دوست دارم دست راستم کنم. خواهرم می گفت این خیلی زشته! همه ساعتشونو دست چپ می کنند تو هم باید دست چپ بپوشی
یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش انداختم گفتم: مگه هر کاری همه انجام دادن منم باید انجام بدم!!:89:
خواهرم گفت: دست راست بپوش تا همه مسخره ات می کنن!:46:

و من تا مدتی در این فکر بودم که چرا باید حتما از چنین رسومات بی اهمیتی پیروی کنم! چرا دیگران باید به خاطر چنین موضوع پیش پا افتاده ای مسخره ام کنند!:40:

بالا