• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چقدر به حرف دیگران اهمیت میدین؟

yas23

کاربر ويژه
چقدر به حرف دیگران اهمیت میدین؟
به نظرتون مهمه که آدما برای ما و زندگی ما و خصوصیات و ... چه فکری میکنند؟
تا حالا شده کاری رو به خاطر حرف مردم انجام بدید!؟
یا کاری رو بخاطر حرف مردم از انجامش صرفنظر کنید؟
اگر چه که شاید ظاهرا بی اهمیت بیاد ولی مطمئنم که برای یک یک ما این مسئله پیش اومده
خوشحال میشم تو بحث شرکت کنید
.یاس

سایه

کاربر ويژه
خب ما داریم با این به اصطلاح دیگران زندگی میکنیم و تعامل داریم .مسلما تاثیر خواهد داشت.
اما تشخیص اینکه دخالت و نظرشون صحیح هست یا نه و تحت تاثیرش قرار بگیریم یا نگیریم بستگی به ساختار شخصیتی و خلق و خوی خودمون داره.
در بعضی موارد واقعا اهمیت نمیدم چی میگن چون جای من نیستن هروقت در موقعیت من تحت شرایط خاص باشن اونوقت اظهار نظرشون قابل قبوله.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من قبلنا خیلی حرف آدمهای اطرافم برام مهم بود جوری که به خاطرحرف اونا زندگی شخصی خودموتلخ میکردم وهمیشه سراین موضوع هم باهمسرم بحث داشتم.......تااین که یه روز دیدم کسی که من به خاطرحرف اون داشتم زندگیموخراب میکردم درجای دیگه حرفایی زده بود که وقتی شنیدم باورم نمیشد این همون آدمه...دیگه ازاون روزبود گفتم من زندگی خودمودارم هرکسی هم قبل ازقضاوت یانظردرمورد من یانوع رفتارم کمی خودشوجای من بذاره اونوقت میفهمه الکی نمیشه حرفی زد:ناراحت:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
بیشتر ما به دلیل تایید طلبی دیگران خیلی به نظرات دیگران اهمیت می دیم غافل از اینکه هر کسی در زندگی شخصی خودش ایده

وخط مشی خاص خودش رو دنبال می کنه ونمیشه برای زندگی دیگران نسخه پیچید .اگر بتونیم به خودباوری برسیم وعزت نفس

خودمون رو بالا ببریم کمتر حرف دیگران در ما اثر میکنه البته نظرات خوب ومفید همیشه سازنده هست ومی تونه از هرشخصی باشه

ولی ماباید قدرت تشخیص وتمیز صلاح زندگیمون رو بدونیم وبی جهت با صحبت های دیگران زندگی رو به خودمون تنگ نکنیم .انشالله .

بالا