خشگیری اجسام خانه:
اگر شیشهی تلویزیون شما و یا شیشهی روی میز و... خط افتاده، کافی است مقداری خمیر دندان روی آن بمالید، سپس با پارچه نرمی آن را صیقل دهید. آثار خراشیدگی شیشه از بین رفته و تصویر تلویزیون شما بهتر خواهد شد.
▪ پوست کندن آسان هویج:
هویج را داخل آب جوش بیندازید و بگذارید ۵ دقیقه بماند، پس از گذشت مدت ۵ دقیقه، آن را در آب سرد قرار دهید و بعد از آن در هنگام پوست کندن، پوست هویج به صورت غلافی جدا خواهد شد.
▪ شستن بشقاب:
هنگام شستن بشقابها، چند قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید. سرکه چربیها را از بین برده و بشقاب را شفاف و درخشان خواهد کرد.
▪ از بین بردن املاح آهکی کتری:
برای از بین بردن املاح آهکی، کتری را با مقداری مساوی آب و سرکه پُر کنید. بگذارید جوش بیاید. سپس آتش را خاموش کرده و بگذارید تمام شب به همان حال بماند، بعد میبینید که کتری تمیز خواهد شد.
▪ از بین بردن بوی نامطبوع از ظرف در دار و جعبههای پلاستیکی:
برای این کار روزنامه مچاله شده را ( فقط روزنامه سیاه سفید، نه رنگی ) داخل ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم بسته و بگذارید تمام شب به همان حال بماند.
▪ پیاز:
هر گاه پیازی را به دو نیم کردهاید و بیش از یک نیمه نیاز ندارید، روی نیمه باقیمانده کره یا روغن بمالید. به این ترتیب، هم تازه میماند و هم میکروب جذب نمیکند، و هم اینکه هنگام مصرف، میتوان از کره یا روغنی که روی آن مالیدهاید در ماهیتابه استفاده کنید.
اگر شیشهی تلویزیون شما و یا شیشهی روی میز و... خط افتاده، کافی است مقداری خمیر دندان روی آن بمالید، سپس با پارچه نرمی آن را صیقل دهید. آثار خراشیدگی شیشه از بین رفته و تصویر تلویزیون شما بهتر خواهد شد.
▪ پوست کندن آسان هویج:
هویج را داخل آب جوش بیندازید و بگذارید ۵ دقیقه بماند، پس از گذشت مدت ۵ دقیقه، آن را در آب سرد قرار دهید و بعد از آن در هنگام پوست کندن، پوست هویج به صورت غلافی جدا خواهد شد.
▪ شستن بشقاب:
هنگام شستن بشقابها، چند قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید. سرکه چربیها را از بین برده و بشقاب را شفاف و درخشان خواهد کرد.
▪ از بین بردن املاح آهکی کتری:
برای از بین بردن املاح آهکی، کتری را با مقداری مساوی آب و سرکه پُر کنید. بگذارید جوش بیاید. سپس آتش را خاموش کرده و بگذارید تمام شب به همان حال بماند، بعد میبینید که کتری تمیز خواهد شد.
▪ از بین بردن بوی نامطبوع از ظرف در دار و جعبههای پلاستیکی:
برای این کار روزنامه مچاله شده را ( فقط روزنامه سیاه سفید، نه رنگی ) داخل ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم بسته و بگذارید تمام شب به همان حال بماند.
▪ پیاز:
هر گاه پیازی را به دو نیم کردهاید و بیش از یک نیمه نیاز ندارید، روی نیمه باقیمانده کره یا روغن بمالید. به این ترتیب، هم تازه میماند و هم میکروب جذب نمیکند، و هم اینکه هنگام مصرف، میتوان از کره یا روغنی که روی آن مالیدهاید در ماهیتابه استفاده کنید.