ـ چیدن نانهای داغ بر روی هم، کپکزدگی را تسریع، فاسد شدن را تسهیل و ضایعات را تشدید میکند؛.
ـ قبل از سرد شدن کامل نانها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید؛
ـ حرارت نان باعث کپکزدگی زودرس آن میگردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛
ـ نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛
ـ خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛
ـ از خوردن نان سبوسدار در وعدههای غذایی خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوسدار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و گوارشی را کاهش میدهد؛ خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون میگردد؛
ـ نانهای تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نانهای سفید و روشن دارند؛
ـ قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع مینماید؛
ـ انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیاتشدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی، ـ تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی میگردد؛
ـ قبل از سرد شدن کامل نانها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید؛
ـ حرارت نان باعث کپکزدگی زودرس آن میگردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛
ـ نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛
ـ خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛
ـ از خوردن نان سبوسدار در وعدههای غذایی خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوسدار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و گوارشی را کاهش میدهد؛ خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون میگردد؛
ـ نانهای تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نانهای سفید و روشن دارند؛
ـ قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع مینماید؛
ـ انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیاتشدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی، ـ تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی میگردد؛