▪ بر طرف کردن بوی پیاز از کارد
اگر کارد شما بوی پیاز میدهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین میرود.
▪ آیا میدانید که آمونیاک معجزه میکند
هرگاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظرف بلوری، چینی، فلزی و غیره پاک میشود در ضمن آمونیاک به پوست دست نیز در مقایسه با مواد پاککننده و شیمیایی قوی، آسیبی نمیرساند.
چند نکته در مورد ظروفی از جنس روی:
۱ ) بعد از خریدن ظروف رویی، قبل از استفاده، میتوانید داخل ظرف را آب بریزید، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمیشود.
۲ ) اگر این ظروف سیاه شده، برای تمیز کردن آن از سیم ظرفشویی و صابون استفاده کنید.
۳ ) اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید. با این کار تمام قسمتهای سیاه ظرف به صورت دود از ظرف خارج میشود و ظرف شما کاملاً سفید میشود. به شرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف میشود.
اگر کارد شما بوی پیاز میدهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین میرود.
▪ آیا میدانید که آمونیاک معجزه میکند
هرگاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظرف بلوری، چینی، فلزی و غیره پاک میشود در ضمن آمونیاک به پوست دست نیز در مقایسه با مواد پاککننده و شیمیایی قوی، آسیبی نمیرساند.
چند نکته در مورد ظروفی از جنس روی:
۱ ) بعد از خریدن ظروف رویی، قبل از استفاده، میتوانید داخل ظرف را آب بریزید، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمیشود.
۲ ) اگر این ظروف سیاه شده، برای تمیز کردن آن از سیم ظرفشویی و صابون استفاده کنید.
۳ ) اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید. با این کار تمام قسمتهای سیاه ظرف به صورت دود از ظرف خارج میشود و ظرف شما کاملاً سفید میشود. به شرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف میشود.